در اين بخش مي‌توانيد به مباحث مربوط به انواع زبان هاي برنامه نويسي بپردازيد
Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » پنج شنبه 8 شهریور 1386 14:21

دوستان من تبديل رشته به باينري رو نوشتم ... البته با كمك يكي از دوستان.... :-o

ولي يه مشكلي هست .من اگر بخوام يك كاراكتر از انتهاي رشته رو پاك كنم ، هيچ مشكلي ندارم يعني با backspace كد معادلش پاك ميشه و مشكل اصلي من زماني شروع ميشه كه بخوام اين كاراكتر رو از وسط رشته پاك كنم. براي اين كار بايد از چه الگوريتمي استفاده كنم كه وقتي backspace ميكنم كد معادلش حذف بشه .... :-(

ممنون ميشم اگر دوستان بنده رو راهنمايي كنن.

New Member



no avatar
پست ها

4

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 7 شهریور 1386 14:12

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط rapboy_eminemfbaz » پنج شنبه 8 شهریور 1386 14:57

salam doste man

faghat kafiye in chand khato copy koni be code dishab


Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
If KeyAscii = 8 Then
    Text2 = ""
    Call Command2_Click
End If
End Sub

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » پنج شنبه 8 شهریور 1386 15:10

rapboy_eminemfbaz جان

ممنونم از راهنماييتون ولي كد كمي مشكل داره .... :sad:

New Member



no avatar
پست ها

4

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 7 شهریور 1386 14:12

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط rapboy_eminemfbaz » پنج شنبه 8 شهریور 1386 15:24

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

54

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 18 اردیبهشت 1386 00:15

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط saher_2 » جمعه 16 آذر 1386 01:43

سلام دوستان
من کدها یا دستوراتی رو می خواستم که از طریق اونها بتونم مودم رو کنترل کنم (شماره گیری و...)  اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره لطف کنه وبزاره ممنون

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2756

تشکر کرده: 1573 مرتبه
تشکر شده: 334 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

توسط Present » جمعه 16 آذر 1386 13:50

اساتید محترم یک سئوال چه طوری میتونم یک بانک اطلاعاتی در محلی که میخام در عین اجرا با استفاده از DAO3.51 درست کنم
فقط با این گزینه اگه کمک کنید ممنون میشم
فقط مشکل من اینه که زیاد وقت ندارم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2756

تشکر کرده: 1573 مرتبه
تشکر شده: 334 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

توسط Present » جمعه 16 آذر 1386 23:33

در ضمن این  کد هم گیر آوردم ولی ارور میده


برای این کار ابتدا باید از کتابخانه vb گزینه Microsoft DAO 3.51 Object Library را تیک زده سپس یک   Command و یک Common Dialog اضافه کنید وکد های زیر را در Command وارد کنید:

br = CommonDialog1.FileName

Dim db As Database
Dim table As TableDef
Dim name As Field
Dim family As Field
Dim tell As Field
Dim adress As Field

Set db = CreateDatabase(br, dbLangGeneral, dbEncrypt)اینجا ارور میگیره

Set table = db.CreateTableDef("neme"

Set name = table.CreateField("name", dbMemo, 0)
Set family = table.CreateField("family", dbMemo, 0)
Set tell = table.CreateField("tell", dbText, 20)
Set adress = table.CreateField("adress", dbText, 50)

Call MsgBox("Tabel Create in " + br, vbOKOnly + 64, "TB"

اگه کسی مشکل داشت دربخش نظرات E_mail خودش را بنویسه تا راهنماییش کنم   :-(  :-(
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

542

تشکر کرده: 12 مرتبه
تشکر شده: 41 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 19 اسفند 1385 19:01

آرشيو سپاس: 334 مرتبه در 94 پست

توسط Azadi.Isatis » شنبه 17 آذر 1386 09:16

saher_2,  عزيز
ببين اين لينک کمکت ميکنه يا نه
در پايين صفحه قسمت دانلود هست که نوشته
Task: Telephony CallerID for serial modem

http://www.vbcode.com/Asp/showzip.asp?Z ... heID=12018

امیداورم به درد بخور باشه
برای هر چیز زکاتی است  و زکات علم نشر دادن آن است.


الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.

New Member



no avatar
پست ها

19

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 15 اردیبهشت 1386 17:32

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 3 پست

توسط boy » دوشنبه 19 آذر 1386 20:56

بچه ها ببخشيد اين چند تا سوال رو حل کنيد يه توضيح مختصر هم بديد مي خوام خوب بفهمم(البته زياده اما تا هر جا که مي تونيد) ممنون ميشم :razz:

1_ برنامه اي بنويسيدکه دومقدار m و  p را خوانده, m به توان p را محاسبه کند وبه خروجي ببر. p مقدار صحيح است که مي تواند مثبت يا منفي باشد؟؟؟؟


2_ شرکتي مي خواهد اطلاعات خود را از طريق خط تلفن منتقل کند.تمام اطلاعات انتقالي از چهار رقم صحيح تشکيل مي شوند.شرکت براي انتقال, اطلاعات را کد گذاري مي کند.برنامه اي بنويسيد که يک عدد چهار رقمي صحيح را خوانده به روش زير کد گذاري کند وچاپ نمايد
الف: باقي مانده هر رقم را نسبت به 4 حساب کرده جايگزين رقم مي کنيم.
ب: جاي رقم سوم واول را تعويض مکنيم


3_ برنامه اي بنويسيد که يک عدد را از ورودي خوانده توان 2 آن را به روش زير محاسبه و چاپ کند:
                                                                                                                                            مجموع n عدد فرد از 1 = n


4_ برنامه اي بنويسيد که شماره کارمندي  وحقوق يک  کارمند را دريافت کرده بر اساس تعريف زير , ماليات آن را محاسبه کرده و به خروجي ببرد                                                                                  
                                                                                                                    از ماليات معاف        460,000=>  حقوق
                                                                                                   10 در صد نسبت به مازاد        560,000 =>  460,001
                                                                                               5/13 درصد نسبت به مازاد         760,000  => 560,001
                                                                                                    25 درصد نسبت به مازاد             260,001=< حقوق  
5_ برنامه اي بنويسيد که با استفاده از حلقه تودر تو عنصر msflexgrid خروجي هاي زير را بر روي فرم ايجاد کند
                                                                                                            
                                                                               1 2 3 4 5 6 7  (الف
                                                                                    1 2 3 4 5 6  
                                                                                     1  2 3 4 5
                                                                                         1 2 3 4
                                                                                            1 2 3
                                                                                              1 2                                                                              
                                                                                                 1


                                                                       * (ب
                                                                    * *
                                                                 * * *
                                                              * * * *
                                                           * * * * *
                                                         * ** * * *
                                                     * * * * * * *  
                                              

6_ برنامه مثال قبل (5) را طوري تغير دهيد که بتواند اعمال زي را انجام دهد:
الف. کاربر بتواند اعداد را از طريق صفحه کليد وارد کند.
ب. کاربر بتواند عملگرها را از طريق صفحه کليد وارد کند
ج. اگر کاربر کليد ENTER را فشار داد , عمل قبلي بر روي داده موجود در TEXT1 انجام شود.

Colonel I

Colonel I



no avatar
پست ها

643

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 19 تیر 1386 13:08

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 259 پست

توسط Frogfoot » سه شنبه 20 آذر 1386 05:07

_ برنامه اي بنويسيد که با استفاده از حلقه تودر تو عنصر msflexgrid خروجي هاي زير را بر روي فرم ايجاد کند

روش انجام کار در تاپیک دیگری که مربوط به زبان C بود، در همین بخش تشریح شده.

اما یک نکته، من نمی دونم آیا در این سایت درخواست حل سوالات دانشجویی مجاز هست، یا نه. اگر هست، امیدوارم بزودی غیرمجاز بشه. شما مثلا می خوای دو فردای دیگه مهندس این مملکت بشی، اما حاضر نیستی برای چند تا سوال ساده که بیشتر از تکنیک برنامه نویسی نیاز به فکر کردن دارند، چند لحظه وقت بزاری. نگو، وقت گذاشتم. اگر وقت گذاشته بودی، الان تا یه جای کار را پیش رفته بودی و اینجا درباره مشکلاتی که در کار برات پیش آمده سوال می پرسیدی، نه اینکه کلا سوال ها را کپی کنی اینجا!
اگه به فکر خودتون و آینده خودتون نیستید، یه خورده به فکر این مملکت باشید. وقتی از زیر بار همچین مسئولیت ساده ایی شانه خالی می کنید، فردا که باید مسئولیت های بسیار سنگین تری در خانواده و مملکت بر عهده بگیرید چه می کنید.
دوست عزیز، boy, روی صحبتم فقط با شما نیست. اکثر سوالات برنامه نویسی که در این بخش مطرح میشند اصلا ارزش فنی ندارند، و صرفا تمرینات و پروژه های دانشجویی هستند.

امیدوارم که مدیریت سایت طرح همچین سوالاتی را در این بخش ممنوع کنند و دوستان اهل فن هم به این سوالات جواب ندند تا خود دانشجو کمی درباره آنها فکر کند و در صورت بر خوردن به مشکل، آن را اینجا مطرح کند.

موفق باشید

New Member



no avatar
پست ها

1

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 23 آذر 1386 17:32

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط sahel18 » جمعه 23 آذر 1386 17:37

لام من عضو جديدم در ضمن پشت كنكوريم ويژوالمم فوقعلاده ضعيف اميدوارم كه كسي بتونه بهم كمك كنه :D  :D

New Member



نماد کاربر
پست ها

3

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 29 آذر 1386 17:41

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط گوگولی_مگولی » جمعه 30 آذر 1386 13:45

سلام خدمت همه عزيزان منم مثل sahel18 عضو جديدم و مثل sahel18 پشت کنکوريم و مثل sahel18 مشکلاتي در وي بي دارم اميدوارم که عزيزان بتونند در اينجا به من کمک کنند

قبليبعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان