در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث کامپيوتر به بحث بپردازيد
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1487

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 11 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 2 آذر 1385 19:26

آرشيو سپاس: 210 مرتبه در 126 پست

کمک کمک کمک

توسط ALIAGHAKHAN » دوشنبه 7 اسفند 1385 14:17

the NTVDM CPU hasencountered an illegal instruction
CS:0dd7 IP:01a6 OP:63 6f 6e 74 65 Choose Close to terminate the aplication
دوستان عزیزم کامپیوتر یکی از دوستانم این ERROR رو میده . تو رو خدا هر کی میدونه بگه عیب از کجاست  :sad:
ممنون :lol:
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » دوشنبه 7 اسفند 1385 16:16

ALIAGHAKHAN عزيز آيا در زمان اتصال به اينترنت هم اين مشکل رخ ميده ؟
و آيا با چند بار Close زدن ديگه نشان داده نميشه ؟
شما فايل command.com را که در Windows/system32 هست را با فايل command.com يک سيستم ديگري که مشکل نداره را تعويض کنيد/ قبل از تعويض مطمئن شويد که در Folder Option تيک گزينه Hide protection operating system file برداشته شده باشه و Show Hide files and folder هم انتخاب شده باشه. سپس به دونبال command.com بگرديد و آن را تعويض کنيد و نتيجه را اعلام کنيد.
فرمان sfc /sannow را هم در Run امتحان کنید بدون تاثیر نیست در بیشتر موارد.

اين مشکل بعضي مواقع در اثر نصب برنامه هاي 16 بيتي در سيستم عامل 32 بيتي رخ ميده و وجودي ويروسي که command.com را تخريب کرده باشه.

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1487

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 11 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 2 آذر 1385 19:26

آرشيو سپاس: 210 مرتبه در 126 پست

توسط ALIAGHAKHAN » سه شنبه 8 اسفند 1385 21:54

ضمن تشکر از شما :)
بله در زمان اتصال با اينترنت هم اين مشکل هست :?
چند بار Close زدن هم فايده اي نداره :-(
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » سه شنبه 8 اسفند 1385 22:10

ALIAGHAKHAN جان خواهش ميکنم  :razz:
آيا روش ذکر شده را امتحان کرديد ؟ "تعويض command.com و sfc /sannow "  ؟

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1487

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 11 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 2 آذر 1385 19:26

آرشيو سپاس: 210 مرتبه در 126 پست

توسط ALIAGHAKHAN » جمعه 11 اسفند 1385 02:51

ايا فايل command.com رو که از سيستم ديگه بايد کپي کنيم ويندوز اون سيستم بايد هم ورژن سيستم خودمون باشه يا فرقي نميکنه؟ :? (مثلا از mediacenter به معموليsp2)
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10172 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » جمعه 11 اسفند 1385 03:24

ALIAGHAKHAN جان
تمامي اين نسخه‌ها از يک کنسول استفاده ميکنند
اما بهتره از خود CD که ويندوز رو نصب کرديد اون رو مجددا کپي کنيد
COMMAND.CO_ رو به COMMAND.Cab تغيير پسوند بديد و فايل رو باز کنيد، فايل اصلي در اون قرار داره، اون رو در مسير system32 کپي کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

1791

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 6 فروردین 1385 15:49

آرشيو سپاس: 260 مرتبه در 163 پست

توسط Saeid12345 » جمعه 11 اسفند 1385 03:42

ALIAGHAKHAN,
اين مشکل را هفته قبل داشتم که با پاک کردن فايل NTVDM رفع شد. شما نام فايل را جستجو کن هر چي اومد پاک کن. :-)

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1487

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 11 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 2 آذر 1385 19:26

آرشيو سپاس: 210 مرتبه در 126 پست

توسط ALIAGHAKHAN » شنبه 19 اسفند 1385 01:17

ضمن تشكر از همه دوستان :)
همه كارهايي رو كه گفتين انجام دادم.حتي ويندوز رو هم عوض كردم اما مشكل حل نشد كه نشد :?
اگه ممكنه يه راه ديگه پيشنهاد بدين :-?
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10172 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » يکشنبه 20 اسفند 1385 00:28

ALIAGHAKHAN جان
درايو رو فرمت کرديد و مجددا ويندوز رو نصب کرديد، بار هم مشکل وجود داره؟ بدون اينکه هيچ برنامه‌اي نصب کنيد؟
در اين صورت بايد عيب رو در سخت افزار جستجو کنيد، احتمال ديگري هم هست، ممکنه يک ويروس اين تخريب رو در فايلهاي ويندوز ايجاد مي‌کنه، و خود ويروس در ديگر درايوها قرار داره، يک بار با BitDefender و يا KasperSky کل سيستم رو اسکن کنيد، نتيجه رو اعلام کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1487

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 11 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 2 آذر 1385 19:26

آرشيو سپاس: 210 مرتبه در 126 پست

توسط ALIAGHAKHAN » يکشنبه 20 اسفند 1385 01:48

يه بار با كاسپر اسكن كردم ويروس win 32 رو پيدا كرد.اما مطمئن نيستم كه كاملا پاك شده باشه :?
امكان داره به خاطر اين ويروس باشه؟ :-(
در ضمن هنگام عوض كردن ويندوز كلا درايو رو پاك كردم.البته بعد از نصب برنامه ها اين مشكل به وجود مياد.اما فكر نميكنم به خاطر برنامه ها باشه  :x :-o
چون قبلا هم از اين برنامه ها استفاده كرده ام :D
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10172 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » يکشنبه 20 اسفند 1385 02:17

ALIAGHAKHAN جان
از نسخه به روز KasperSky استفاده کنيد، فکر مي‌کنم سيستم شما هنوز ويروسي هست، ويروسها در فولدرهايي از درايوهايي که وارد اونها ميشيد قرار داره و به محض ورود به اونها ويروس مجددا فعال ميشه و اين مشکلات رو ايجاد ميکنه  :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » يکشنبه 20 اسفند 1385 12:23

ALIAGHAKHAN جان پیشنهاد میکنم یک بار هم سیستم را با برنامه XoftSpySE چک کنید من واقعا قبولش دارم و کارش حرف نداره  :-)  
بعد از نصب بزارید آپدیت بشه./

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

بعدي

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان