سركه سيب

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

سركه سيب

پست توسط gigi64 » سه شنبه 8 اسفند 1385, 12:13 pm

سركه سيب


ضد چاقي و مفيد جهت بيماريهاي قلبي، چربي خون ، تنگ شدن عروق قلب ، تنظيم فشار خون، بيماريهاي درد مفاصل و گوارشي، سرشار از املاح معدني .

سركه سيب يكي از فراوردههاي سيب و داراي مواد مختلف زير است:

پتاسيم ، سديم ، سليس ، كلسيم ، منيزيم ، اكسيد فريك ، الومين كلر ،اسيد فسفريك ، اسيد گالوليك ، اسيد ماليك ، گلوكز ، ساكاروز ، و انواع ويتامينها از قبيل A, B, PP, B5, H


كمبود پتاسيم و مواد معدني در بدن


طبق آزمايشاتي كه دكتر " زاوديس " به عمل آورده است علائم و مشخصات كمبود پتاسيم و املاح معدني در بدن به شرح زير است:

* سرعت انتقال فكر رو به كندي مي رود.

* قدرت تصميم گيري ضعيف و ناتوان مي شود.

* حافظه براي يادآوري محفوظات گذشته به خوبي كار نمي كند.

* خستگي فكري و جسمي خيلي زود برانسان مسلط مي شود.

* قدرت مقاومت رو به كاستي مي گذارد.

* در مقابل سرما خيلي حساس مي شويد.

* بيشتر اوقات دست و پاهاي شما سرد مي شود.

* كف پاهاي شما حساس شده و ميخچه و زگيل در مي آورد.

* عوارض يبوست شما را آزار مي دهد وخشكي مزاج به همراه دارد

* گاه گاه حالت دل به هم خوردگي پيدا می کنید.

* زخمهايي كه پيدا مي كنيد دير التيام پيدا مي كند.

* گاه گاه در بدن شما ورم هايي پيدا مي شود.

* دندانها قبل از موعدي كه انتظار مي رود خراب مي شوند..

* احساس مي كنيد كه به راحتي نمي توانيد بخوابيد.

* مفاصل دردناك مي شود و شما از ورم مفاصل رنج مي بريد.


مزاياي سركه سيب:

سركه سيب كلسيم را جذب بدن مي كند و بدن را از رسوب مي شويد و پاك مي كند و مي تواند در همه اين موارد اثر مفيدي به جا بگذارد.

مصرف شربت سركه سيب درختي و عسل طبيعي در موارد زير توصيه شده است:

رماتيسم، ورم مفاصل ، امراض عصبي از هر نوع ، كمبود كلسيم از هر نوع ، اختلال روده ها ، پيري زود رس ، امراض قلبي ، تصلب شرايين ، زيادي فشار خون ، كمي فشار خون ، چاقي ، اختلالا ت دستگاه مجاري ادراري ، كثيف و غليظ شدن خون ، اختلالات سيستم گوارشي ، اختلال در بينايي ، سنگيني شنوايي ، آسم ، زكام ، مسموميت و اسهال ، شكنندگي ناخنها ، سرگيجه ، بيماري دندان ها ، تشنجهاي عضلاني و عصبي ، شوره سر ، بي خوابي ، سر در د، خستگي پوست، ورم كبد و ....................


مصرف سركه سيب:

يكي يا دو قاشق چاي خوري از سركه سيب را با دو قاشق چايخوري عسل مخلوط كنيد بعد آنقدر آب اضافه كنيد كه يك ليوان پر شود

سپس آنرا به هم بزنيد تا يكنواخت شود و آهسته آهسته بنوشيد و در روز سه يا چهار بار از اين شربت گوارا مصرف كنيد.

هنگام مصرف شربت سركه سيب و عسل صبح ها موقع برخاستن از خواب و قبل از صرف ناهار و شب پيش از شام و يا قبل از خواب و يا در فاصله غذاها يا بعد از صرف غذا است ولي بهتر است آن را قبل از هر غذا مصرف كنيد.


روشي طبيعي براي لاغر شدن:


پزشكان و متخصصان علم تغذيه با هر نوع ر‍‍ژيم سنگين غذايي براي لاغري مخالفند. فرمول پيشنهادي دكتر " سير اسكوت" كه شربتي طبيعي براي لاغر شدن است. از هزاران سال پيش وجود داشته كه هيچ چيز شگفت انگيزي ندارد، يك ليوان آب نيم گرم با دو قاشق چاي خوري سركه سيب و يك قاشق چاي خوري عسل طبيعي را مخلوط نموده و هر بامداد ناشتا با شكم خالي بنوشيد .

در صورت چاقي مفرط، مي توانيد از اين شربت هر روز حداقل دو بار استفاده كنيد. اين شربت طبيعي براي بانوان بسيار مؤثر است،چرا كه بدن بانوان بطور طبيعي چربي ذخيره مي كنند. تنها با رژيم گرفتن نمي توان سلولز و چربي را از ميان برد.

پيش از اين تصور مردم اين بود كه با نوشيدن تنها سركه چربي هاي بدن آب مي شود ، اما دراين فرمول بايد حتما عسل را افزود. اين دو تركيبي را به وجو د مي آورند كه چربي را از بين برده و آن را تجزيه مي كنند.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”