سالاد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » یک شنبه 13 خرداد 1386, 9:47 pm

سالاد زیتون

مواد لازم:


پیاز قرمز کوچک=1 عدد
گوجه فرنگی=4 عدد
زیتون سیاه بدون هسته= 2 1/2 پیمانه
شاهی و یا هر نوع سبزی معطر دیگر= 3 پیمانه
برگ ریز اسفناج= 120 گرم یا 2 پیمانه
برگ گشنیز خرد شده= 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل= به مقدار لازم
در صورت تمایل 1/4 پیمانه ترشی فلفل قرمز

مواد لازم برای تهیه سس:

روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1/4 قاشق چای خوری
جعفری خورد شده 1/2 قاشق چای خوری
تخم زیره 1 قاشق چای خوری
سیر کوبیده 2 حبه


طرز تهیه سس:

تمام مواد لازم را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

طرز تهیه سالاد:

گوجه فرنگی ها را به 8 قسمت تقسیم کرده پیاز ها را ورقه ورقه برش دهید ورقه های پیاز را از هم جدا کنید . گوجه فرنگی و پیاز و زیتون و سبزی معطر و اسفناج و ترشی فلفل را با هم مخلوط کرده سپس سس را روی سالاد بریزید . در نهایت گشنیز خورد شده را روی سالاد بپاشید.


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

سالاد فنجانی چند لایه

پست توسط gigi64 » جمعه 18 خرداد 1386, 12:46 pm

سالاد فنجانی چند لایه

برای آماده کردن این سالاد دیدنی احتیاجی به تخصص آشپزی ندارید، آنچه نیاز دارید تنها 4 فنجان یا کاسه گرد به گنجایش 170 تا 200 گرم و دستی محکم برای برگرداندن قالب در بشقاب است.

تصویر

مواد لازم:
• مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب
• ¾ فنجان ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته- ریز خرد شده
• ¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده
• ½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده
• 1 و 3/1 فنجان گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده
• ¼ فنجان پیاز خرد شده
• 2 فنجان خیار خرد شده
• سس لیمو

روش تهیه:
1. 4 فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: ماهی، پیازچه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و خیار. روی آن را با پوشش نایلونی بپوشانید و مواد را به کمک یک قوطی کنسرو که اندکی از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهید.

2. برای سرو، قالبها را در 4 بشقاب برگردانید، فنجانها را با احتیاط بردارید و سس را روی آن داده، سرو کنید.

روش تهیه سس:
• 2 ق.س. روغن زیتون، 2 ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده، 2 ق.س. آب لیمو، ½ ق.چ. شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمی سس تند را داخل یک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشی یا خیارشور- میریزیم، خوب تکان میدهیم و قبل از سرو روی سالادها میریزیم.

bhg.com

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 23 خرداد 1386, 8:05 pm

سالاد لبو :D :D


مواد لازم برای 6 نفر:

لبو:1 کیلو
کاهو:2عدد
سیب زمینی:نیم کیلو
تخم مرغ سفت شده: 4 عدد
خامه: 100گرم
سرکه یا آب لیمو :3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:
سیب زیمین را می پزیم و خلال می کنیم . کاهو را بطور نازک می بریم . خامه را با سرکه و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و لبو را هم خلال می کنیم و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم و داخل سس می ریزیم و بهم می زنیم . تخم مرغ ها را رنده می کنیم و در سالاد می ریزیم و سالاد را در یک ظرف می کشیم و روی آن را با تخم مرغ و لبو و کاهو تزیین می کنیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 24 خرداد 1386, 1:11 pm

سالاد بادنجان :)

مواد لازم برای 4 نفر:

بادنجان:4 عدد
پیازچه چند عدد
تخم مرغ سفت شده: 2 عدد
سس مایونز : 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
آب لیمو: 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:2عدد
جعفری خرد شده کم
نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:
بادنجان ها را روی آتش یا در فر کبابی می کنیم(روی گاز هم می توان این کار را انجام داد). تا کاملا پخته شود بعد پوست آن را کنده و خوب خرد می کنیم بعد سس مایونز و روغن زیتون و آب لیمو را با نمک و جعفری خرد شده مخلوط می کنیم و پیازچه را قبلا پاک و خرد کرده با آن اضافه می کنیم . بادنجان را داخل آن ریخته و بهم میزنیم بعد تخم مرغ خای سفت شده را در سالاد رنده می کنیم . سالاد را در ظرف کشیده و اطراف آنرا با گوجه فرنگی حلقه شده ی تزیین می کنیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » یک شنبه 21 مرداد 1386, 10:49 pm

سالاد سیب زمینی با ماست :)


مواد لازم برای 6نفر:

سیب زمینی اسلامبولی:نیم کیلو
ماست کیسه ای:1فنجان
شبت خرد شده:3قاشق سوپخوری
نخود سبز پخته:1فنجان
خیار شور:150گرم
روغن زیتون:2قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: سیب زمینی ها را پخته و ریز خرد می کنیم بعد روغن زیتون و ماست و نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و شبت را در مایه می ریزیم .بعد سیب زمین را که قبلاً خرد کرده ایم با نخود و خیار شور خرد شده را داخل مایه می نمائیم و خوب مخلوط می کنیم .سالاد را در ظرف می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم و و کل ماست را روی سالاد می مالیم.



سالاد عدس :-D


مواد لازم برای 8نفر:

عدس:250گرم
تخم مرغ سفت شده :3عدد
لبو:نیم کیلو
پیاز:3عدد
روغن ،زیتون:4قاشق سوپخوری
گلپر:1قاشق سوپخوری
سرکه:3قاشق سوپخوری
نمک و فلفل بمقدار کافی

طرز تهیه:

عدس را با کمی نمک می پزیم ،لبو و پیاز را خلال می کنیم و روغن زیتون و سرکه و کمی نمک و فلفل و گلپر را مخلوط می کنیم و لبو و پیاز و عدس را به آن اضافه می کنیم و بهم می زنیم .تخم مرغ ها که سفت شده است داخل سالاد رنده می کنیم و سالاد را در ظرف می کشیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Captain I
Captain I
پست: 773
تاریخ عضویت: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 11:39 pm
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

طرز تهيه سالاد آلاسكا

پست توسط bill.goldberg » یک شنبه 19 خرداد 1387, 10:55 pm

   

 تصویر
 
يك سالاد لذيذ در همه فصول و يك شام كامل براي كساني كه رژيم لاغري را رعايت مي كنند.

مواد لازم براي تهيه سالاد آلاسكا :

500 گرم
سيب زميني استامبولي
------------
100 گرم
خيارشور
------------
100گرم
نخود فرنگي
------------
2 عدد
خيار تازه
------------
2 عدد
گوجه فرنگي
------------
3 عدد
تخم مرغ پخته
------------
1 پيمانه
ماست كيسه اي شيرين
------------
3 قاشق غذا خوري
روغن زيتون
------------
باندازه كافي
نمك و فلفل
------------
خرد شده نصف فنجان
تره ساطوري
------------
2 شاخه
جعفري
------------

طرز تهيه:

سيب زميني را پخته و به صورت مكعب خرد مي كنيم، خيارشور را هم به صورت چهار گوش خرد كرده، 2عدد ازتخم مرغهاي پخته را نيز خرد كرده، خيار تازه را هم چهارگوش ريزمي كنيم. اين مواد را به اضافه نخود فرنگي مخلوط مي كنيم، يك پيمانه از ماست را با روغن زيتون و نمك و فلفل مي زنيم تا مانند مايونز شود تره ريزشده را به آن افزوده ، سس را با سالاد مخلوط مي كنيم و كاملاً به هم مي زنيم . سالاد را در كاسه بلوري يا در ديس بصورت برجسته در آورده ، بقيه ماست را با نمك مخلوط نموده روي سالاد را با آن مي پوشانيم. از گوجه فرنگي سفت ، گـُلي درست كرده در وسط سالاد گذاشته و اطراف آنرا با برشهاي حلقه اي تخم مرغ تزيين مي كنيم ، البته با دو شاخه جعفري هم مي توان شكل زيبايي به سالاد داد.

نكات تغذيه اي:

اين سالاد لذيذ براي كساني كه رژيم دارند بسيار مناسب است زيرا هم داراي مواد لبني و هم داراي منابع پروتئيني غني است و سبزيجات موجود درآن غني از املاح و ويتامين است . درعين حال ، يك پيش غذاي لذيذ و با تزئين زيبا و مناسب براي مهماني هاست. كل سالاد با مواد ذكر شده ، محتوي 1300 كالري مي باشد.پس اگر سالاد را فقط براي خودتان تهيه مي كنيد نصف ميزانهاي ذكر شده را به كار ببريد.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Major II
Major II
پست: 56
تاریخ عضویت: شنبه 6 تیر 1388, 3:09 pm
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

سالاد انار(اکتشافات خودم);)

پست توسط Matilda » دو شنبه 8 تیر 1388, 3:23 pm

سلام

امروز میخوام طرز تهیه ی یک نوع سالاد خوش مزه و مزین به سفره های مهمانی رو بهتون یاد بدم تصویر

مواد لازم برای 4 نفر:

لبخند زیبا تصویر البته منظورم این لبخند هست: تصویر

ماست خامه ا ی که ((اگر چکیده ی خامه ای باشه خیلی بهتره )) 1سطل متوسط

انار 2 عدد بزرگ و شیرین

هویج 1 عدد بزرگ

کلم 5 تا 6 پر

طرز تهیه:

ابتدا یک قاشق غذا خوری از روی ماست بردارید و بخورید تصویر علت این کار برای اینه که ماست اگر آب انداخت اون آب رو بدور بریزید تا سالاد بهتر تهیه بشه

انار را دانه کرده ،تمیز بشویید و هویج را از رنده بگذرانید و در آخر کلم ها را توسط رنده ی بسیار ریز و یا از دستگاه یک ،دو ،سه بگذرونید

این سه مواد((انار،کلم،هویج)) را با هم خوب مخلوط کنید و در آخر ماست را اضافه کنیدو خوب هم بزنید ، به طوری که تمام مواد به ماست آغشته شود.

یک روز بگذارید مواد در یخچال بماند ((خیلی در مزه ی آن تاثیر دارد.))

و نکته ی قابل توجه:
تا سه روز میتوان از این سالاد به نحو احسنت استفاده کرد.

موفق و امیدوار باشید تصویر
[COLOR=#1d1b10]هر کس ممکنه اشتباه کنه..
اما نکته ی مهم اینه که وقتی اشتباه کردی کسی نفهمه.
 

Junior Poster
Junior Poster
پست: 143
تاریخ عضویت: چهار شنبه 13 خرداد 1388, 7:41 am
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

Re: سالاد انار(اکتشافات خودم);)

پست توسط iran_f14 » دو شنبه 8 تیر 1388, 3:38 pm

بهتر نيست به جاي انار از آب انار به ميزان كم استفاده بشه ؟ همه كه دندون انار خوري ندارند ؟

Major II
Major II
پست: 56
تاریخ عضویت: شنبه 6 تیر 1388, 3:09 pm
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

Re: سالاد انار(اکتشافات خودم);)

پست توسط Matilda » دو شنبه 8 تیر 1388, 3:43 pm

سلام
ِِاِ وا
نه ، نمیشه
تمام خوشمزگیش به اناری هست که داخلش هست

اینقدر خوشمزست که اونایی هم که دندونش و ندارن متوجه نمیشن که دندون نداشتن :grin:
[COLOR=#1d1b10]هر کس ممکنه اشتباه کنه..
اما نکته ی مهم اینه که وقتی اشتباه کردی کسی نفهمه.
 

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: سالاد

پست توسط achachi98 » شنبه 27 تیر 1388, 7:19 am

  [SIZE=150]سالاد سیب زمینی با شوید  


 
 
  مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: 
 
  سیب زمینی: نیم کیلو  شوید خرد کرده: 4قاشق سوپ خوری  خیار شور: 5عدد  کالباس: 250 گرم  ماست: نصف لیوان  روغن زیتون:3 قاشق سوپخوری  نمک و فلفل به مقدار لازم 

 
  طرز تهیه: 
 
  سیب زمینی ها را با مقداری آب می گذاریم بپزد بعد آنها را پوست کنده و رنده می کنیم شوید ها را روی ان می ریزیم .کالباس و خیار شور را هم روی سیب زمینی و شوید رنده میکنیم و یا ریز خرد می کنیم . ماست و کمی نمک و فلفل و روغن زیتون را مخلوط میکنیم سپس داخل مایع سیب زمینی می ریزیم و همه را خوب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف می ریزیم و روی آن را با سلیقه خود تزیین میکنیم. 


  منبع:کتاب هنر آشپزی ایران(تالیف فروغ نجاتی)   
[FONT=Arial (Arabic)]
 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سالاد کلم با سیب و تست اسفناج

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:59 pm

کلم را خلالی خرد کنید. سپس سیب را خلال کرده لابه لای کلم بگذارید سرکه خرما سس مایونز لیمویی شوید و گردو را در کاسه ای هم زده روی سالاد بریزید .
تست اسفناج
اسفناج را 8 دقیقه بپزید یا بخارپز کنید درون مخلوط کن ریخته . پنیر صبحانه و شوید را اضافه کنید سپس دستگاه را روشن کرده مایه که یکدست شد روی نان تست بمالید




کلم قرمز خرد شده 1......................................................... عدد متوسط
سیب ........................................................................................3 عدد
سس مایونز لیمویی مهرام.................................................. به مقدار لازم
سرکه خرما................................................................................ 5 ق.غ
مغز گردو .................................................................................6-7 عدد
شوید خشک.......................................................................... 1-2 ق.غ
اسفناج بخارپز......................................................................... 300 گرم
پنیر صبحانه یا فتا..................................................................... 200 گرم
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سالاد ذرت وسیب زمینی

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:05 am

سیب زمینی پخته شده را مربع مربع کرده و به همراه ذرت و فلفل دلمه ای قرمز مربع شده در درون کاسه ای مخلوط کنید سپس کل مواد دیگر را که حاصل آن سس می شود به مایع سیب زمینی و ذرت فلفل اضافه کنید و آرام هم زده و 15 دقیق در یخچال گذاشته و نوش جان کنید.نوشیدنی لیموناد و نعنا

5 شاخه نعنا تازه را درون مخلوط کن ریخته آب لیمو را اضافه کنید ، شکر را اضافه کنید و 12 قطعه یخ را به همراه یک لیوان آب سرد به دستگاه اضافه کرده و مخلوط کن را 3 دقیق روشن نمایید سپس نوشیدنی شما آماده است


سیب زمینی پخته شده ...................................... 500 گرم
کنسرو ذرت شیرین مهرام..................................... 1 قوطی
شوید خشک ..................................................... 1-2 ق.غ
سس سالاد رژیمی مهرام ................................ به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز............................................... 2-3 عدد
سرکه خرما........................................................ 4-5 ق.غ
آبلیمو................................................................. 3-4 ق.غ
نوشیدنی لیموناد و نعنا
نعنا تازه.............................................................. 5 شاخه
آب لیمو ................................................................. 5 ق.غ
شکر.................................................................... 1-2 ق.غ
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”