سالاد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سالاد لوبیا سبز

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:12 am

سالاد لوبیا سبز

لوبیا را بپزید ،آبکش کنید و درون سالاد خوری با باقی مواد مخلوط کنید یادتان باشد پیاز را خرد کرده به صورتی که زیر دندان نیاید.


نوشیدنی کل مواد را در میکس بریزید و نوشیدنی شبیه یخ در بهشت شود و درون لیوان بریزید

لوبیا سبز ..............................................500 گرمپیاز......................................................1 عدد بزرگجعفری................................................10 تا 15 شاخهسرکه ................................................نصف استکانآب لیمو................................................ 3 قاشقسس فرانسوی.................................... 3 تا 4 قاشق پرتقال................................................2 تا 3 عددعرق بهار نارنج.....................................نصف استکانیخ...................................................10 تا 12 تکهآب ...................................................1.5 لیتر
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سالاد کدو

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:18 am

کدو خام را مربع مربع خرد کنید و با کل مواد درون کاسه مخلوط کنید آخر سر گردو خرد شده را روی آن بپاشید و سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید.
کدو و ماست موسیر
کدو را بپزید و با کل مواد مخلوط کنید دقت کنید کدو باید سرد شود سپس به مایه ماست و باقی مواد اضافه شود

مواد لازم
کدو............................... 800 گرم
پیازچه......................... 250 گرم
روغن زیتون................................ به میزان لازم
کرفس..................................... 4 شاخه
گردو........................................ 7 عدد
سرکه مهرام........................................ نصف استکان
کدو و ماست موسیر
ماست موسیر........................................ 1 پیمانه
کدو........................................ 400 گرم
پودر سیر........................................ 1 قاشق
عصاره مرغ........................................ 1 قاشق
زرد چوبه........................................ 1 قاشق
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سالاد پاستا

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:34 am

مواد لازم:
پاستای فرمی=300 گرم
لوبیا قرمز=150 گرم
پیاز قرمز=1 عدد
فلفل دلمه ای زرد و قرمز=1 عدد
زیتون سیاه=5 عدد
سس خردل=3 قاشق غذاخوری
ماست موسیر=2 قاشق غذاخوری
سرکه=1 قاشق چایخوری
روغن زیتون=3 قاشق چایخوری
پودر پونه=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل=بمقدار دلخواه
طرز تهیه:
1. پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید.
2. لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید.
3. فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید.
4. برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
5. سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
6. زیتون ها را با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سیزر سالاد

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:40 am

سيزر سالاد


مواد لازم:

سينه مرغ:1 عدد
كاهو خرد شده:به مقدار لازم
كلم برگ خلال شده:به مقدار لازم
ليمو":2 عدد
آبليمو:1 قاشق غذاخوري
سس مايونز:2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون:2 قاشق غذاخوري
قطعات نان سرخ شده:2/1 ليوان
روغن ذرت:به مقدار لازم
پياز:1 عدد بزرگ
سير:1 حبه
پنير چدار رنده شده:به مقدار لازم

طرز تهيه:

1. ابتدا سينه مرغ را به صورت قطعات طولي برش دهيد.
2. كمي روغن ذرت در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد سپس پياز خلال شده همراه با سير ريز شده را به آن اضافه كنيد. سير و پياز را روي حرارت ملايم كمي تفت داده تا طلايي رنگ شود.
3. قطعات مرغ را به مواد اضافه كرده كمي تفت دهيد تا زمانيكه مرغ بپزد. در حين تفت دادن كمي ادويه نيز به آن اضافه كنيد.
4. كاهو+كلم برگ را در ظرفي ريخته با هم مخلوط كنيد.
5. آبليمو را با روغن زيتون و سس مايونز مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد.
6. قطعات نان سرخ شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.(مي توانيد از نان لبناني كه به صورت مربع شكل برش داده و سرخ كرده ايد استفاده كنيد)
7. در آخر مرغ را به همراه پنير رنده شده به مواد اضافه كرده به سالاد كمي نمك و فلفل بزنيد و با قاشق مواد را هم بزنيد.
8. براي تزئين مي توانيد از 2 عدد ليمو كه به صورت نازك برش داده ايد استفاده كنيد.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Captain II
Captain II
پست: 512
تاریخ عضویت: یک شنبه 15 مهر 1386, 7:17 pm
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

Re: سالاد پاستا

پست توسط ta.abad » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:43 am

  , جان مدت زمان لازم برای جوشوندن پاستا در آب چقدره
 



 

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سالاد کلم فرانسوی

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:59 am

مواد لازم:
کلم سفید=(بزرگ نصف کلم، کوچک 1 عدد)
سرکه سیب= نصف لیوان
روغن زیتون =نصف لیوان
نمک= به مقدار کم
طرز تهیه:
کلم را به شکل خلال های باریک خرد میکنیم سپس سرکه ی سیب و روغن زیتون ونمک را به عنوان چاشنی به آن اضافه میکنیم.
این سالاد در عین سادگی بسیار خوش طعم است و فقط با کلم تهیه میشود و در صورت تمایل برای زیبایی سالاد میتوانید از کلم بنفش خلال شده و کلم بروکلی ریز شده نیز در آن استفاده کنید.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: سالاد پاستا

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:21 pm

ta.abad نوشته شده:  , جان مدت زمان لازم برای جوشوندن پاستا در آب چقدره

10دقیقه بزارید داخل اب تا بجوشد
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re سالاد ماکارونی با تن ماهی

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:22 am

 سالاد ماکارونی با تن ماهی 
   
  لازم:  
 
ماكاروني=300 گرم
سس مايونز=4 تا 5 قاشق سوپخوري
زيتون سبز خرد شده=2/1 ليوان
هويج رنده شده=1 عدد
تخم مرغ آبپز خرد شده=2 عدد
تن ماهي =1 عدد
كنسرو ذرت=1 عدد
نمك و فلفل=به مقدار لازم
آبليمو=1 قاشق غذاخوري  
 
طرز تهيه:  
 
1. ماكاروني را طبق دستور روي پاكت بپزيد سپس آبكش كرده روي آن آب سرد بريزيد تا به هم نچسبند.
2. سس مايونز و آبليمو را به ماكاروني اضافه كرده هم بزنيد.
3. زيتون خرد شده را به مواد اضافه كنيد.
4. هويج رنده شده و تخم مرغ آبپز خرد شده را به مواد اضافه كنيد.
5. تن ماهي را كم خرد كرده به مواد اضافه كنيد.
6. در آخر ذرت را به مواد اضافه كرده سالاد را هم بزنيد.

نكته: مواد را بسته به ذائقه خود مي توانيد كم يا زياد كنيد.  
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: سالاد اندونزی

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:24 am

مواد لازم:
سيب زميني= نيم كيلو
گوجه فرنگي= 2 عدد متوسط
نخود فرنگي= 200 گرم
كالباس=300 گرم
خيار شور= 300 گرم
سس مايونز= به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها را پخته و به قطعات ريز خرد مي كنيم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگي ريز شده، كالباس خرد شده و خيار شور خرد شده مي باشد با سيب زميني، نخود فرنگي پته شده و سس كاملاً مخلوط مي نمائيم. سالاد را در يخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف مي نمائيم.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: سالاد

پست توسط poroshat » شنبه 31 مرداد 1388, 3:07 pm

سالاد مرغ چینی
مواد لازم
* مرغ.......................................................400 گرم
* جوانه ماش..........................................1 بسته
*
فلفل دلمه ای .......................................................3 عدد
*
کلم سفید ..............................................300 گرم
*
کنجد ..................................................3 قاشق

سویا سس ...............................................5 قاشق
سرکه مهرام....................................................5 قاشق

* آبلیمو مهرام............................................5 قاشق
* خردل ملایم مهرام...........................................3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
مرغ را تفت دهید سرکه وآبلیمو و سویا سس را اضافه کنید و خردل بزنید باقی مواد را اضافه کنید هم بزنید درون دیس بکشید.
منبع : بهونه
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 629
تاریخ عضویت: جمعه 6 شهریور 1388, 9:25 am
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

خوراک مرغ با سالاد انبه

پست توسط Takhrib Chi » سه شنبه 5 آبان 1388, 3:18 pm


مواد لازم:

سینه مرغ 4 قطعه

تخم مرغ 2 عدد

آرد سوخاری 5/1 – 1 پیمانه

زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم



مواد لازم برای تهیه سالاد

انبه 1 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

پیاز 1 عدد

جعفری چاپ شده یک چهارم پیمانه

آب لیمو ترش و روغن زیتون در صورت تمایل



طرز تهیه:

میتوان مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرد و در روغن سرخ کرد. اما ما اینجا مرغها را به صورت شنیسل درست میکنیم.

تابه را با روغن روی حرارت میگذاریم با حرارت خیلی کم گرم شود.

تخم مرغها را داخل ظرفی با چنگال میزنیم بعد نمک اضافه می کنیم زردچوبه در حدی که بوی ضخم تخم مرغ را بگیرد اضافه میکنیم. محلول زعفران را هم اضافه کرده و نیز فلفل را به مواد اضافه میکنیم.

میتوان به جای زعفران حل شده زعفران معمولی را اضافه کرده 2 – 1 قاشق هم آب به مواد اضافه کرد. اما زعفرانی که با 2 – 1 قاشق آب جوش حل شده باشد بهتر است.

بعد از زدن تخم مرغ هر ادویه ای دوست دارید اضافه کنید. سینه های مرغ را با نمک، فلفل، و پودر سیر مزه دار میکنیم همچنین میتوان پودر سیر را به مایع تخم مرغ هم اضافه کرد. (سلیقه شخصی است).

روغن نباید داغ شود چون آرد سوخاری می سوزد فقط در حد گرم شدن کافی است. سینه مرغ را داخل آرد سوخاری آغشته کرده و بعد داخل مایع تخم مرغ آغشته میکنیم سپس مجدداً با آرد آغشته میکنیم.

ما سینه مرغ را باز نکردیم و نکوبیدیم چون در این روش پخت که به کار میبریم سینه مرغ اگر قطور هم باشد کاملاً مغز پخت میشود.

سینه مرغ را که به مواد آغشته کردیم داخل روغن میگذاریم و در ظرف را گذاشته اجازه میدهیم مدت 15 دقیقه بماند تا مرغ کاملاً بپزد.

اگر بخواهید شنیسل شما کمی خشک شود آنگاه سینه مرغ را قبل از استفاده کمی بکوبید.

تهیه سالاد
انبه کاملاً رسیده را هسته و پوستش جدا میکنیم. میتوان بدون کندن پوست یک شکاف ایجاد کرد و هسته را درآورد بعد شیارهایی روی انبه ایجاد کرد خطوطی اریبی زده و با چاقو انبه را از پوست جدا کرد. هر دو روش درست است.

انبه حبه ای خرد شده را با پیاز یا (پیازچه) و گوجه فرنگی و جعفری را هم اضافه میکنیم.

روغن زیتون (در صورت تمایل) و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم مخلوط میکنیم.

شنیسل را روی بستری از کاهو یا جعفری قرار داده و سالاد را رویش میریزیم و با سس انبه سرو میکنیم.

برای تهیه سس انبه: ماست یا سس مایونز، پوره انبه، نمک، فلفل و کمی فلفل دلمه ای را مخلوط میکنیم. اگر مزه ترش دوست دارید میتوانید کمی آب لیمو ترش هم اضافه کنید.

شنیسل را در ظرف چیده کنار آنها فلفل دلمه ای را نصف کرده و سس انبه را داخل آن میریزیم و در ظرف میچینیم بقیه سس را هم میان شنیسلها میریزیم.

به جای انبه میتوان از هر میوه دیگر مثل گلابی و سیب و ... استفاده کرد. اما دقت کنید که از هر میوه ای استفاده کنیم داخل سس هم از پوره همان میوه استفاده میکنیم.

به جای سینه مرغ از هر کدام از قسمتهای مرغ میتوان استفاده کرد حتی قسمتهایی که استخوان دارند هم با این روش کاملاً پخته میشوند مثل بال و ران مرغ با استخوان.
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 تیر 1389, 11:23 am
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

سالاد روسی

پست توسط ihan » پنج شنبه 3 تیر 1389, 11:28 am

تصویر ● قبل از آشپزی: توصیه می‌كنیم این غذا را روز پنجشنبه درست كنید. وعده ناهار پنجشنبه به همراه شام آن، صبحانه فردایش و البته ناهار فردایش، مهم‌ترین وعده‌های غذایی زندگی ما محسوب می‌شود، بنابراین تا دیر نشده بجنبید. سالاد روسی امروز می‌تواند به رنگین شدن سفره شما كمك كند. پیشنهاد ما این است در كنار این سالاد غذایی سر سفره بگذارید كه بخار كند، غذایی مناسب فصل سرما، اگر رمانتیك هستید، حتما منظور ما را درك می‌كنید. روزهای بارانی را نباید از دست داد.
● توصیه: سالاد خوشمزه‌ای است، طعمی كه به‌دلیل استفاده از شوید و پیازچه به دست می‌آید. مایونز از سایر اجزای تشكیل دهنده این سالاد است كه البته به آدم‌های فربه توصیه می‌كنیم به جای مایونز از ماست‌خامه‌ای و روغن زیتون استفاده كنند. فلاسفه عقیده دارند پس از پایان مرحله آماده‌سازی این سالاد باید ساكت بنشینید تا فرد سالادخور بلافاصله به تعریف از سلیقه و دست و پنجه شما بپردازد. در این لحظه در صورت امكان كپی‌رایت فراموش نشود!
● ملزومات:
▪ سیب‌زمینی استانبولی، ۰۰۵ گرم
▪ ماست خامه‌ای یا سس‌مایونز، نصف‌لیوان
▪ شوید خرد شده تازه، ۶ قاشق غذاخوری
▪ پیازچه خیلی ریز شده، ۴ قاشق غذاخوری
▪ تربچه حلقه‌ای نازك شده، ۵ عدد
▪ نمك و فلفل و آبلیمو و سایر افزودنی‌ها، هر چقدر كه دوست دارید.
● طرز تهیه: لازم به توضیح است كه قرار نیست در این قسمت توضیح خاصی داده می‌شود، چرا كه مشخص است باید ملزومات را با هم مخلوط كنیم و سپس آن را فرو ببلعیم. البته هزار نكته باریك‌تر از مو همین جاست و فرق آشپز و غیر آشپز در همین مرحله مشخص می‌شود. مسلم است كه سیب‌زمینی‌ها پس از آب‌پز شدن، بر اثر تماس با قاشق شما، له می‌شوند. بنابراین باید كمی صبر كنیم تا آنها سرد شده و سپس آنها را تكه كرد. كمپلكس مورد نظر را در ظرفی بریزید و سر سفره ببرید.
● خارج از دستور: اضافه كردن كمی كالباس ژامبون مرغ و كمی خیارشور خرد شده می‌تواند سالاد شما را پر و پیمان‌تر كند. البته در این صورت سالاد تغییر ماهیت داده و به خوراكی دیگری تبدیل می‌شود كه می‌توانید به سلیقه خودتان، روی آن اسم جدیدی بگذارید. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 لطفا جهت دیدن لیست سالاد ها به وبلاگ [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] مراجعه فرمایید
 

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”