سالاد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh » یک شنبه 2 مهر 1385, 9:37 am

سالاد ذرت

مواد لازم :
ذرت پخته شده :: يك ليوان
هويج پخته شده :: نصف ليوان
نخود سبز پخته شده :: یك ليوان
كاهوي خرد شده :: يك ليوان
مغز پرتقال خرد شده :: يك ليوان
كالباس :: 100گرم
خامه :: 100گرم
سس مايونز :: 100گرم
شكر :: 2 قاشق غذا خوري
آبليمو :: 2 قاشق غذا خوري
نمك :: نصف قاشق مربا خوري



طرز تهيه :
براي پخت ذرت، بلال را با چوب آن درديگ زودپز با مقداري نمك مي ريزيم كه درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مايونز، خامه، آبليمو، نمك و شكر را مخلوط مي كنيم. نخود سبز، ذرت، كاهو و هويج و مغز پرتقال خرد شده را نيز با هم مخلوط مي كنيم.سپس اين مواد را در ظرفي ريخته و روي آن را با سس و هويج تزئين مي كنيم .



نكات تغذيه اي:
* اين سالاد پر كالري ، براي افراد كم اشتها به خصوص كودكان كم اشتها مناسب است.
* دراين سالاد از هويج پخته استفاده شده است و همان طوري كه در بخش دانستني هاي تغذيه آمده است، خواص آنتي اكسيداني هويج پخته از هويج خام بيشتر است.
* سعي كنيد از كالباسي استفاده كنيد كه داراي مارك تجاري معتبر و استاندارد باشد.
* به علت وجود خامه و سس و كالباس در اين سالاد ، سعي كنيد كه آن را به مدت طولاني نگهداري نكنيد و آن را به مقدار مصرف براي يك وعده غذايي تهيه نماييد .
* اين سالاد، يك غذاي سرد است كه مي توان آن را با نان باگت براي كودكان سرو كرد.
* انرژي كل غذا، 1630 كالري است كه اگر توسط 4 نفر ميل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 كالري است
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » دو شنبه 24 مهر 1385, 11:31 am

سالاد سیب زمینی ایتالیایی
تصویر

با موادی ساده در مدتی کمتر از نیم ساعت می توانید این سالاد خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم
• یک کیلو سیب زمینی
• 1 عدد پیاز بزرگ
• 3 عدد گوجه فرنگی بزرگ
• روغن زیتون
• نمک و فلفل به مقدار دلخواه
• مقداری پونه و ریحان تازه
• مقداری فلفل سبز تند (به دلخواه)

دستورالعمل تهیه
سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد می کنیم.

آنها را در یک ماهیتابه ریخته و روی آن را با آب می پوشانیم، سپس مقداری نمک به آن افزوده تا آب به جوش آید، حرارت را کم کرده و به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند.

گوجه فرنگی ها و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف بزرگ آنها را با سیب زمینی مخلوط می کنیم. فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذاخوری روغن زیتون ، قاشق غذاخوری ریحان و پونه به سالاد اضافه می کنیم.

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » چهار شنبه 1 آذر 1385, 7:38 pm

تصویر

سالادی از ریشه های خوراکي

این سالاد خوش آب و رنگ که همراه سبزیجات ترد و تازه سرو میشود علاوه بر خوش طعم بودن، جلوه زیادی به میز غذا میبخشد.

مواد لازم برای 6 نفر
• یک پیمانه لبوی تازه پوست گرفته و خرد شده (150 گرم)
• یک پیمانه ترب سفید تازه پوست گرفته و خرد شده (150 گرم)
• یک پیمانه هویج تازه پوست گرفته و خرد شده (دو عدد متوسط)
• 1 عدد پیاز تازه بریده شده به شکل نیم دایره و پره پره شده ( یک دوم پیمانه)
• یک دوم پیمانه کلم باریک خرد شده
• یک سوم پیمانه روغن زیتون
• یک چهارم پیمانه آب لیمو
• 2 قاشق سوپ خوری شکر
• 10 تا 12 پیمانه مخلوط سبزیجات سالادی (کاهو، کرفس، خیار، اسفناج)
• یک چهارم پیمانه کشمش قرمز
• یک چهارم پیمانه دانه آفتابگردان بوداده

روش تهیه

1. لبو، ترب، هویج، پیاز و کلم را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک روغن زیتون، آب لیمو، شکر، 1 ق.چ. نمک و یک دوم ق.چ. فلفل را مخلوط کنید و به مخلوط لبو اضافه نمایید. خوب هم بزنید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.

2. قبل از سرو سالاد، بگذارید مخلوط به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق باقی بماند. سبزیجات سالادی را در شش ظرف مناسب قرار داده و با یک کفگیر کوچک سوراخدار (برای جدا شدن سس اضافه)، مقدار مناسبی از مخلوط لبو را روی هر ظرف سالاد بکشید و در نهایت آن را با مقداری کشمش و دانه آفتابگردان تزیین کنيد
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » سه شنبه 12 دی 1385, 7:37 am

سالاد پنیر و ذرت

مواد لازم:
ماکارونی=4/1 لیوان(باید در اندازه های کوچک باشد)
پنیر سفید فتا رنده شده=1 لیوان
فلفل دلمه سبز=2/1 لیوان
فلفل دلمه قرمز=2/1 لیوان
آبلیمو=3/1 لیوان
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
سس خردل=1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=بمقدار لازم
کلم پیچ خرد شده=2/1 لیوان
طرز تهیه:
1. ماکارونی را در ظرف آب جوش که به آن یک قاشق غذاخوری نمک و روغن اضافه کرده ایم می ریزیم و به مدت 7 دقیقه می پزیم.(می توانید برای پختن ماکارونی از طرز تهیه آن بر روی پاکت ماکارونی پیروی کنید) سپس ماکارونی را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم و می گذاریم آب آن کاملا برود.
2. برای تهیه سس آبلیمو را با سس خردل و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
3. ماکارونی را با فلفل دلمه سبز و قرمز و پنیر و کلم پیچ مخلوط کرده و سس را به آن اضافه می کنیم و سالاد را به هم می زنیم و آنرا به صورت سرد میل می کنیم
آشپز آنلاین
تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

سالاد تربچه و سيب و انبه

پست توسط gigi64 » شنبه 16 دی 1385, 2:35 am

تصویر
روزنامه ايران :
تربچه از دسته سبزيجاتى است كه در تمام طول فصل سال يافت مى شود. اين سالاد سالادى است شكيل و فرح بخش كه افراد با ذائقه هاى مختلف نسبت به آن تمايل دارند. اين سالاد را در كنار ماهى دودى، ماهى آزاد، مرغ سوخارى بيشتر سرو مى كنند.
مواد لازم براى ۴ نفر:
۱۰ تا ۱۵ عدد تربچه
يك عدد سيب كه پوست آن را گرفته و به ورقه هاى نازك و كوچك تقسيم كرده ايد.
۲ عدد ساقه كرفس كه به قطعات كوچك تقسيم شده است.
يك عدد انبه كوچك
برگ هاى شبت تازه براى تزئين
مواد لازم براى تهيه سس:
۱۲۰ سى سى سس سفيد
كمى آب ليمو ترش
كمى شبت ريز تازه خرده شده
۱۰ ميلى ليتر روغن زيتون
نمك و فلفل سياه
طرز تهيه:
در يك ظرف (پياله) سس سفيد، آب ليمو ترش، روغن زيتون و شبت خرد شده را با نمك و فلفل به خوبى به هم مى زنيم تا كاملاً مخلوط و يك دست شود.
تربچه هار ا به ورقه هاى نازك و كوچك تقسيم مى كنيم.
پوست سيب را نازك كنده و سپس آن را به قطعات و ورقه هاى نازك تقسيم مى كنيم. انبه را نيز مانند سيب پوست گرفته و مانند سيب قطعه قطعه و ورقه ورقه مى كنيم. ساقه كرفس را نيز به همين صورت تقسيم بندى مى كنيم.
تمام مواد را به جز انبه در يك ظرف گود و كاسه اى مى ريزيم و به هم مى زنيم مقدارى از سس تهيه شده را به اين مواد اضافه كرده و آرام آرام با نوك چنگال آنها را به هم آغشته مى كنيم. در اين زمان انبه را كم كم به سالاد اضافه كرده و بقيه سس را به سالاد اضافه مى كنيم. مهم اين است كه انبه ها كه ترد و شكننده هستند در سالاد خرد نشوند براى اين كار مى توانيد از دو چاقوى نوك تيز كمك بگيريد.
بعد از اين كه مواد كاملاً به هم آغشته شد آنها را به ظرفى كه مخصوص سالاد است منتقل كرده و مقدار كمى از شبت هاى تازه را براى تزئين روى سالاد قرار دهيد. سالاد آماده است آن را مى توانيد در كنار غذايى هايى كه ذكر شد يا هر غذاى ديگرى سرو كنيد.

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

سالاد

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 10 اسفند 1385, 6:11 pm

سالاد پاستا :-D


مواد لازم:


پاستای فرمی=300 گرم
لوبیا قرمز=150 گرم
پیاز قرمز=1 عدد
فلفل دلمه ای زرد و قرمز=1 عدد
زیتون سیاه=5 عدد
سس خردل=3 قاشق غذاخوری
ماست موسیر=2 قاشق غذاخوری
سرکه=1 قاشق چایخوری
روغن زیتون=3 قاشق چایخوری
پودر پونه=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل=بمقدار دلخواه


طرز تهیه:


1. پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید.
2. لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید.
3. فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید.
4. برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
5. سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
6. زیتون ها را با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید.



[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 17 اسفند 1385, 4:33 pm

سالاد روسي :D



مواد لازم:براي 4 نفر


سيب زميني پخته شده= نيم كيلو
كالباس خشك وكالباس مرغ با هم= نيم كيلو(بايد از كالباسهاي پر عطر استفاده كرد)
خيار شور= نيم كيلو
نخود فرنگي= 1 عدد كنسرو
سس مايونز= به ميزان لازم
نمك= به ميزان لازم
گوجه و كاهو و چيپس براي تزئين= به ميزان لازم

طرز تهيه:

سيب زميني ها بايد طوري پخته شده باشن كه له نشن و بايد به صورت نگيني يعني به صورت قطعه هاي كوچك خرد بشن...خيار شور و كالباس رو هم به همين حالت خرد كرده و اضافه مي كنيم توجه كنيد نبايد به قطعات خيلي كوچك ريز بشن...بعد نخود فرنگي رو هم همراه با سس مايونز اضافه مي كنيم مقدار سس مايونز سليقه اي هست ولي به نظرمن پر سس خوشمزه تره...نمك هم مي زنين و مخلوط مي كنين به طوري كه مواد له نشه...با گوجه و كاهو و چيپس هم تزئين مي شه و با گوجه و كاهو بسيار خوشمزه است.


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 17 اسفند 1385, 5:14 pm

ســــــــالاد ماست

مـــــــــواد لازم‌ :


پيازچه :: 1 كيلو
فلفل‌ دلمه‌اي :: 1 عدد
گوجه‌ فرنگي‌ سفت :: 2 عدد
نمك‌ و فلفل‌ :: ه‌ ميزان‌ لازم‌
ماكاروني‌ پيچ‌ رنگي :: 1 پيمانه
سس‌ مايونز :: نصف‌ پيمانه‌
خامه :: نصف‌ پيمانه‌
سركه :: 1 قاشق‌ سوپخوري‌
ترب‌ سفيد درشت :: 1 عدد
ماست‌ چكيده‌ :: نصف‌ پيمانه‌


طــــــــرز تهيه :


در ظرف‌ مناسبي‌ آب‌ مي‌ريزيم‌ و در آن‌ يك‌ قاشق‌ سوپخوري‌ نمك‌، يك‌ قاشق‌ سركه‌ و سه‌ قاشق‌ روغن‌ مايع‌ ريخته‌، روي‌ حرارت‌ قرار مي‌دهيم‌ تا بجوشدد سپس‌ ماكاراني‌ را در آب‌جوش‌ مي‌ريزيم‌ تا مغز آن‌ بپزد اما له‌ نشود، آنگاه‌ ماكاراني‌ را در آبكش‌ ريخته‌ و مقداري‌ آب‌ نيمه‌گرم‌ روي‌ آن‌ مي‌ريزيم‌، پيازچه‌ را پس‌ از پاك‌ كردن‌ و شستن‌ و خشك ‌كردن‌، خرد مي‌كنيم ‌. فلفل‌ دلمه‌اي‌ و گوجه‌فرنگي‌ها را خرد نموده‌، در اين‌ هنگام‌ سس‌ سالاد را آماده‌ مي‌كنيم‌، به‌ اين‌ ترتيب‌ كه ‌: سس‌ مايونز، ماست‌ چكيده‌، خامه‌، نمك‌ و فلفل‌ را با چنگال‌ هم‌ مي‌زنيم‌، سپس‌ سركه‌ را اضافه‌ مي‌كنيم ‌. ابتدا ماكاراني‌ و فلفل‌ دلمه‌اي‌ و بعد پيازچه‌ را اضافه‌ مي‌كنيم‌، گوجه‌ فرنگي‌ها را زماني‌ كه‌ سالاد را روي‌ ميز مي‌بريم‌، در آخرين‌ لحظه‌ اضافه‌ مي‌كنيم‌ كه‌ در سالاد آب‌ نيندازند (لازم‌ به‌ توضيح‌ است‌ كه‌ فقط وسط گوجه‌ فرنگي‌ را استفاده‌ مي‌كنيم‌) ، سپس‌ سالاد را در ظرف‌ مورد نظر ريخته‌ يا مي‌توانيم‌ داخل‌ ترب‌ سفيد را خالي‌ كرده‌ و سالاد را درون‌ آن‌ بريزيم
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 17 اسفند 1385, 5:23 pm

سـالاد زيتون با گوجه فرنگي

مـــــــواد لازم :


پياز قرمز كوچك :: 11 عدد
گوجه فرنگي :: 4 عدد
زيتون سياه بدون هسته :: دو و نيم پيمانه
شاهي و يا هر نوع سبزي معطر ديگر :: 3 پيمانه
برگ ريز اسفناج :: 120 گرم يا 2 پيمانه
برگ گشنيز خرد شده :: 1 قاشق سوپ خوري
نمك و فلفل :: به مقدار لازم
ترشي فلفل قرمز :: در صورت تمايل يک چهارم پيمانه



مــواد لازم براي تهيه سس :
روغن زيتون :: 2 قاشق سوپ خوري
آب ليمو :: 1 قاشق سوپ خوري
شكر :: يک چهارم قاشق چاي خوري
جعفري خورد شده :: يک دوم قاشق چاي خوري
تخم زيره :: 1 قاشق چاي خوري
سير كوبيده :: 2 حبه



طــــــــرز تهيه سس :
تمام مواد لازم را با هم مخلوط كرده و خوب هم بزنيد .



طــــــــرز تهيه سالاد :
گوجه فرنگي ها را به 8 قسمت تقسيم كرده پياز ها را ورقه ورقه برش دهيد ورقه هاي پياز را از هم جدا كنيد . گوجه فرنگي و پياز و زيتون و سبزي معطر و اسفناج و ترشي فلفل را با هم مخلوط كرده سپس سس را روي سالاد بريزيد . در نهايت گشنيز خورد شده را روي سالاد بپاشيد
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Captain
Captain
پست: 3820
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1385, 2:30 pm
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R » پنج شنبه 17 اسفند 1385, 5:36 pm

سلام
کسی هر سالادی را با چاشنی جدید گالینا بلانکا همراه با سس هزار جزیره خورده است!!!
هر کس نخورده حتما بخوره چون محشر است!!!!

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 30 فروردین 1386, 5:36 pm

سالاد کارپور :D

مواد لازم:


سیب زمینی پخته و نگینی شده= 250 گرم
تخم مرغ پخته و رنده شده= 1 عدد
پیازچه ساطوری شده= 4/1 پیمانه
خیار شور نگینی =: 1 پیمانه
سس مایونز = 1 پیمانه
فلفل = به میزان کافی
مواد نان سالاد:
آرد گندم= 2 پیمانه
شکر= 1ق غ + 1 ق چ
تخم مرغ= 2 عدد
کره =50 گرم
آب ولرم= 4/1 پیمانه
خمیر مایه= 1 ق م
خامه+زرده تخم مرغ زده شده


طرز تهیه:


مواد سالاد را با هم مخلوت کرده و می گذاریم تا مواد کاملا به خورد هم رود.
آب ولرم+ 1 ق چ شکر+ خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا عمل آید.
در ظرف دیگر آرد+1ق غ شکر+8/1 ق نمک را ریخته.تخم مرغها را با چنگال زده به مواد اضافه می کنیم . شپش خنیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را اضافه کرده وحدود 5 دقیقه خمیر را ورز می دهیم.خمیر 1 ساعت استراحت کند. بعد از همیر اندازه یک نارنگی برمیداریمو گرد میکنیم و داخل قالب کیک یزدی می گذاریم. از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می داریم و روی خمیر قبلی می گذاریم و با یک خلال یک سوراخ از سر تا کف خمیر ایجاد میکنیم. روی آن را خامه و زرده میمالیم و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار می دهیم. بعد از پخت کلاهک نان را بریده و داخل نان را با سالاد پر میکمیم و کلاهک را روی آن می گذاریم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386, 4:10 pm

سالاد لوبياي سبز


مواد لازم:

لوبياي سبز= به مقدار لازم
كالباس خشك= 250 گرم
خيار شور= 250 گرم
سس مايونز= 200 گرم
جعفري خرد شده= 100 گرم
سركه انگور= يك پيمانه


طرز تهیه:


ابتدا لوبياي سبز را در ظرف با سركه و آب جوش بخار پز مي كنيم .
كالباس و خيار شور رانگيني كرده و با جعفري خورد شده در ظرفي مي ريزيم .
و لوبيا را پس از پخته شدن و سرد شدن با سس به مواداضافه مي كنيم .
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”