در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1420

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 17 مهر 1385 09:56

محل سکونت

سرزمین تاریکی ها

آرشيو سپاس: 940 مرتبه در 382 پست

آجیل، سرشار از انرژی

توسط gigi64 » سه شنبه 15 اسفند 1385 11:13

مصرف انواع آجیل به علت داشتن مواد مغذی تامین کننده بخشی از انرژی ضروری بدن است.

به گزارش روز دو‌شنبه گروه علمی فرهنگی ایسکانیوز، انواع آجیل حاوی پروتئین و اسیدهای امینه ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی همچون مس، روی و پتاسیم که برای رشد کودکان و نوجوانان مفید است.
آجیل ها منبع غنی کلسیم و فسفر هستند که برای استحکام استخوان و دندان ضروری است.
انواع آجیل سرشار از منیزیم است که موجب تعادل فعالیت اعصاب و ماهیچه ها می شود.
اسیدهای چرب موجود در بادام، گردو و بادام زمینی موجب حفظ سلامتی سلول های بدن، نرمی پوست و کاهش کلسترول خون می شود.
انواع آجیل به علت برخورداری از ویتامین E، اسید فولیک و سلنیوم، ویژگی آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد و مصرف آن به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
انواع آجیل و مغزها باید به صورت تازه و از فروشگاه‌های معتبر خریداری شود.
افراد مبتلا به پرفشاری خون، دیابت و افرادی که اضافه وزن دارند باید از مصرف بی رویه انواع آجیل خودداری کنند. همچنین استفاده از نخودچی به صورت خام و پخته و بدون نمک به علت داشتن فیبر غذایی برای افراد مبتلا به دیابت توصیه می شود.

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان