آجیل، سرشار از انرژی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

آجیل، سرشار از انرژی

پست توسط gigi64 » سه شنبه 15 اسفند 1385, 11:13 am

مصرف انواع آجیل به علت داشتن مواد مغذی تامین کننده بخشی از انرژی ضروری بدن است.

به گزارش روز دو‌شنبه گروه علمی فرهنگی ایسکانیوز، انواع آجیل حاوی پروتئین و اسیدهای امینه ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی همچون مس، روی و پتاسیم که برای رشد کودکان و نوجوانان مفید است.
آجیل ها منبع غنی کلسیم و فسفر هستند که برای استحکام استخوان و دندان ضروری است.
انواع آجیل سرشار از منیزیم است که موجب تعادل فعالیت اعصاب و ماهیچه ها می شود.
اسیدهای چرب موجود در بادام، گردو و بادام زمینی موجب حفظ سلامتی سلول های بدن، نرمی پوست و کاهش کلسترول خون می شود.
انواع آجیل به علت برخورداری از ویتامین E، اسید فولیک و سلنیوم، ویژگی آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد و مصرف آن به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
انواع آجیل و مغزها باید به صورت تازه و از فروشگاه‌های معتبر خریداری شود.
افراد مبتلا به پرفشاری خون، دیابت و افرادی که اضافه وزن دارند باید از مصرف بی رویه انواع آجیل خودداری کنند. همچنین استفاده از نخودچی به صورت خام و پخته و بدون نمک به علت داشتن فیبر غذایی برای افراد مبتلا به دیابت توصیه می شود.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”