****** خواص طلايي سوسيس و کالباس *******

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 941
تاریخ عضویت: چهار شنبه 23 فروردین 1385, 2:41 pm
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

پست توسط Elahe » شنبه 27 خرداد 1385, 3:32 pm

Mohsen1001, عذاب وجدان چرا اينها همه واسه بالا رفتن اطلاعاتمونه که اگه بتونيم خيلي راحت ميبذيريم واگه نتونيم ....
ولي واقعا سوسيس و کالباس و بيخيال شو همونقدر که تو بيتزا هست و مي خوري کافيه حد اقل تو بيتزا مقدارش کمتر از اينه که اونو مستقيم بخوري البته ببخشيد که اين حرف رو زدم :razz:
هر کسي خودش بهتر به فکر سلامتي خودشه :o




ولي دوستان بيشگيري بهترين و موثرترين راه درمان هست :shock:
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 121
تاریخ عضویت: دو شنبه 22 خرداد 1385, 3:11 pm
محل اقامت: کهکشان راه شيري-منظومه شمسي-جنب خورشيد- کره زمين- ايران
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط safoleslamy » دو شنبه 5 تیر 1385, 8:34 am

خيلي جالب بود
من يک دوستي دارم هر وقت سوسيس بخوره بدنش شروع به خارش شديد ميکنه و کلا پوست بدنش جوش ميزنه(همه جاي بدنش) و به شدت بدنش دچار خارش وحتشناک ميشه :grin: حيونکي ديگه نميتونه از اين آشغالا بخوره :::P :::P :::P
1 چیزی رو خیلی وقته می خواستم بهت بگم . میدونم میگی برو بابا ولی من ....
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!

Captain I
Captain I
پست: 807
تاریخ عضویت: شنبه 6 اسفند 1384, 1:23 pm
سپاس‌های دریافتی: 66 بار
تماس:

پست توسط Fareed3230 » دو شنبه 5 تیر 1385, 9:58 am

akhavan_a, جان خيلي ممنون از طرف همه كه مارو آگاه كردي . من يكي كه جونمو مديون تو ام دكي جوووون :(
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2309 بار

کالباس و سوسیس؛ غذای آماده بدون طبخ

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 9 شهریور 1385, 11:00 pm

  و سوسیس؛ غذای آماده بدون  



کالباس کلمه روسی است و با خود کالباس از روسیه آماده است. سوسیس شکل کوتاه شده ی سوسیسون(Saucisson) فرانسوی است، که در خود فرانسه به انواع کالباس خشک و دودی اطلاق می شود. نام عمومی کالباس و سوسیس در زبان فرانسوی شارکوتری(Charcuterie) است، که به معنای هر نوع کنسرو گوشت است که به صورت های گوناگون خام و پخته، نرم و خشک، چرب و کم چرب، ساده و دودی و غیره در روده چارپا آکنده می شود.در چند دهه اخیر ابتدا لوله کاغذی سلوفان و س=س نایلون جای روده را گرفته است، اگر چه کالباس اعلا را هنوز از روده درست می کنند. ما امروزه کلمه روسی کالباس را برای نامیدن نوعی کنسرو گوشت نرم به کار می بریم که در لوله ای به قطر 5-6 سانتی متر یا بیشتر تهیه می شود. سوسیس هم نوعی کالباس باریک اسنت که بصورت بندبند بسته شده است.ولی از لحاظ ترکیب موت فرق زیادی با کالباس ندارد.
کالباس و سوسیس از دو نوع گوشت تازه روشن است؛ گوشت خوابانده گوشتی است که پیش از درآمدن به صورت کالباس از چند روز تا چند هفته در مایه معینی خوابانده می شود تا عطر و طعم خاصی پیدا کند. این مایه مرکب است از نمک، سال پتر که رنگ گوشت را سرخ نگه می دارد، ادویه، سبزی معطر و سیر.
کالباس گوشت تازه را ممکن است خام یا پخته برای فروش عرضه کنند. کالباس گوشت تازه خام در واقع گوشت چرخ کرده ای است که با اندکی نمک و ادویه و سبزی معطر مخلوط و در پوسته ای از روده چارپا فشرده شده است و در همان پوسته هم کباب یا سرخ یا پخته می شود. در اروپا و آمریکا این نوع کالباس غالباً در قصابی به فروش می رسد و قابل نگهداری نیست. یعنی مانند گوشت خام پس از خرید باید در ظرف یکی دو روز پخته و خورده شود. کالباس گوشت خام در ایران رواج نگرفته است.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 179
تاریخ عضویت: دو شنبه 5 تیر 1385, 5:42 am
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط FarHouD » جمعه 10 شهریور 1385, 3:27 am

همه چیز بخور به اندازه نگران هم نباش چون آخرش یه بلا سر همه می آید :razz: :razz:
زندگی جز عبادت خدا هیچ نیست .
عشق به همدیگر نگاه کردن نیست ء عشق باهم به یک نقطه نگاه کردن است.

اخراج شده
پست: 299
تاریخ عضویت: دو شنبه 30 مرداد 1385, 8:25 am
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall » جمعه 10 شهریور 1385, 11:20 am

همبرگر چي اون ازچي درست ميشه
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan » جمعه 10 شهریور 1385, 7:44 pm

همبر گر از گوشت و نان خشك كوبيده شده و -آردسوخاري-ادويه جات-روغن مايع-نمك-پياز و افزودني هايمجاز ديگه
اقا سالم هستند - بخوريد - نوش جان
:)

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4107
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1384, 6:16 pm
سپاس‌های ارسالی: 4495 بار
سپاس‌های دریافتی: 4294 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 » جمعه 10 شهریور 1385, 8:49 pm

akhavan_a,
دستت درد نکنه دکتر جان :)
من همبرگر زياد مي خورم. :grin:
 [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]    

اخراج شده
پست: 299
تاریخ عضویت: دو شنبه 30 مرداد 1385, 8:25 am
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall » جمعه 10 شهریور 1385, 10:04 pm

سلام
پس باید در خوردن غذا مضنوعی دقت بیشتری کنم

Commander
Commander
پست: 3324
تاریخ عضویت: چهار شنبه 3 اسفند 1384, 2:15 am
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1472 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 » جمعه 10 شهریور 1385, 10:07 pm

akhavan_a,
دکي جون من دوباره ترکم رو شکوندم و سوسيس کالباس خوردم (صورتم رو شطرنجي کنيد) :-o :shock:
چند روزه دل درد گرفتم خوب نميشه ، امان از دست اين محصولات :lol: ديگه نميخورم :sad:

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

سوسيس سرطانزا است

پست توسط Dr.Akhavan » پنج شنبه 16 شهریور 1385, 1:22 pm

  سرطانزا است  



هر چند همه مردم مي‌دانند سوسيس غذاي سالمي نيست ، اما شيميدانان در يك تحقيق جديدي تركيباتي در سوسيس يافته‌اند كه باعث جهش ژنتيكي مي‌شود و خطر بروز سرطان را افزايش مي‌دهد.

در تهيه سوسيس و محصولات مشابه از ماده نيترات به عنوان نگهدارنده در آنها استفاده مي‌شود باعث بروز جهشهاي ژنتيكي سرطانزا مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از واشنگتن، محققان مركز پزشكي دانشگاه نبراسكا در اين مطالعه اقدام به خريد بسته‌هاي بزرگ سوسيس و كالباس از يك فروشگاه كردند.

سيدني ميرويش سرپرست اين تحقيق مي‌گويد اين نوع فراورده‌ها به اين خاطر انتخاب شدند كه مصرف زيادي دارند و از نيترات به عنوان ماده نگهدارنده در آنها استفاده مي‌شود. همچنين مصرف اين نوع گوشت‌ها با ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط شناخته شده‌اند.

اين محققان پس از آنكه با آب، تركيبات داخل سوسيس و كالباس را استخراج كردند ، تركيبات ‪ N-nitroso‬در آن يافتند.

سپس اين مواد در تماس با باكتري سالمونلا قرار داده شد كه ميزان جهش ژنتيكي آن را را چهار برابر افزايش داد.

بيشتر تركيبات ‪ N-nitroso‬در حيوانات آزمايشگاهي باعث بروز سرطان شده‌اند. اين تركيبات احتمالا در بروز چندين نوع سرطان انساني نقش دارند.

نيترات سديم به برخي فراورده‌هاي گوشت و ماهي به عنوان يك ماده نگهدارنده افزوده مي‌شود.

چنانچه آثار زيانبار اين ماده ثابت شود، شيوه توليد سوسيس نيز تغيير خواهد كرد.

به گزارش پايگاه اينترنتي لايوساينس، ميزان اين مواد شيميايي در مارك‌هاي مختلف محصولات تا ‪ ۲۴۰‬برابر متغير است.

ميرويش گفت تفاوت در شيوه‌هاي توليد يك موضوع قابل تحقيق است و درصورت اثبات خطرناك بودن اين تركيبات مي‌توان روشهاي توليد را تغيير داد.

مصرف سوسيس در تحقيقات گذشته با ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط شناخته شده است. در تهيه سوسيس از ماده نگهدارنده نيترات سديم استفاده مي‌شود كه مي‌تواند به تشكيل مواد شيميايي موسوم به تركيبات ‪N-nitroso‬ كمك كند. اين تركيبات در حيوانات آزمايشگاهي سرطانزا است. ايجاد جهش ژنتيكي در روده خطر بروز سرطان روده بزرگ را افزايش مي‌دهد.

محققان قصد دارند در آينده تاثير سوسيس در موشها آزمايش كنند.

جيمز هاجز رييس بنياد موسسه گوشت آمريكا در واشگتن نتايج اين تحقيق را مقدماتي خواند كه نياز به بررسي‌هاي بيشتر دارد و گفت سرطانزايي اين تركيبات در انسان اثبات نشده است.

به گفته اين گروه صنعتي ميزان نيترات مورد استفاده در اين تحقيق بسيار بيشتر از آن مقداري است كه در فراورده‌هاي گوشت استفاده مي‌شود.

وي افزود اين خطر محدود به سوسيس نيست. ماهي خشك نمك اندود شده و ادويه‌هايي مانند سسس سويا حاوي ميزان مشابه اين ماده شيميايي است.


منبع : خبرگذاری جمهوری اسلامی ( ایرنا )

Commander
Commander
پست: 3324
تاریخ عضویت: چهار شنبه 3 اسفند 1384, 2:15 am
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1472 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 » پنج شنبه 16 شهریور 1385, 7:12 pm

اي وااااااااااي ديگه اصلا نبايد بخورم :sad:
تصویر

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”