در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

941

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 4 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 23 فروردین 1385 14:41

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 79 مرتبه در 43 پست

توسط Elahe » شنبه 27 خرداد 1385 15:32

Mohsen1001, عذاب وجدان چرا اينها همه واسه بالا رفتن اطلاعاتمونه که اگه بتونيم خيلي راحت ميبذيريم واگه نتونيم ....
ولي واقعا سوسيس و کالباس و بيخيال شو همونقدر که تو بيتزا هست و مي خوري کافيه حد اقل تو بيتزا مقدارش کمتر از اينه که اونو مستقيم بخوري البته ببخشيد که اين حرف رو زدم  :razz:
هر کسي خودش بهتر به فکر سلامتي خودشه  :o




ولي دوستان بيشگيري بهترين و موثرترين راه درمان هست :shock:
اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.

If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Elahe تشکر کرده اند:
Mr.Amirhessam

Junior Poster

Junior Poster



نماد کاربر
پست ها

121

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 22 خرداد 1385 15:11

محل سکونت

کهکشان راه شيري-منظومه شمسي-جنب خورشيد- کره زمين- ايران

آرشيو سپاس: 5 مرتبه در 4 پست

توسط safoleslamy » دوشنبه 5 تیر 1385 08:34

خيلي جالب بود
من يک دوستي دارم هر وقت سوسيس بخوره بدنش شروع به خارش شديد ميکنه و کلا پوست بدنش جوش ميزنه(همه جاي بدنش) و به شدت بدنش دچار خارش وحتشناک ميشه :grin: حيونکي ديگه نميتونه از اين آشغالا بخوره :::P  :::P  :::P
1 چیزی رو خیلی وقته می خواستم بهت بگم . میدونم میگی برو بابا ولی من ....
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!

Captain I

Captain I



no avatar
پست ها

807

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 6 اسفند 1384 13:23

آرشيو سپاس: 62 مرتبه در 48 پست

توسط Fareed3230 » دوشنبه 5 تیر 1385 09:58

akhavan_a, جان خيلي ممنون از طرف همه كه مارو آگاه كردي . من يكي كه جونمو مديون تو ام دكي جوووون :(
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .

Moderator

Moderator



نماد کاربر
پست ها

1045

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 31 تیر 1385 12:05

محل سکونت

بزقوش?؟قافلانکوه

آرشيو سپاس: 2482 مرتبه در 522 پست

کالباس و سوسیس؛ غذای آماده بدون طبخ

توسط achachi98 » پنج شنبه 9 شهریور 1385 23:00

[align=center]کالباس و سوسیس؛ غذای آماده بدون طبخ[/align]



کالباس کلمه روسی است و با خود کالباس از روسیه آماده است. سوسیس شکل کوتاه شده ی سوسیسون(Saucisson) فرانسوی است، که در خود فرانسه به انواع کالباس خشک و دودی اطلاق می شود. نام عمومی کالباس و سوسیس در زبان فرانسوی شارکوتری(Charcuterie) است، که به معنای هر نوع کنسرو گوشت است که به صورت های گوناگون خام و پخته، نرم  و خشک، چرب و کم چرب، ساده و دودی و غیره در روده چارپا آکنده می شود.در چند دهه اخیر ابتدا لوله کاغذی سلوفان و س=س نایلون جای روده را گرفته است، اگر چه کالباس اعلا را هنوز از روده درست می کنند. ما امروزه کلمه روسی کالباس را برای نامیدن نوعی کنسرو گوشت نرم به کار می بریم که در لوله ای به قطر 5-6 سانتی متر یا بیشتر تهیه می شود. سوسیس هم نوعی کالباس باریک اسنت که بصورت بندبند بسته شده است.ولی از لحاظ ترکیب موت فرق زیادی با کالباس ندارد.
کالباس و سوسیس از دو نوع گوشت تازه روشن است؛ گوشت خوابانده گوشتی است که پیش از درآمدن به صورت کالباس از چند روز تا چند هفته در مایه معینی خوابانده می شود تا عطر و طعم خاصی پیدا کند. این مایه مرکب است از نمک، سال پتر که رنگ گوشت را سرخ نگه می دارد، ادویه، سبزی معطر و سیر.
  کالباس گوشت تازه را ممکن است خام یا پخته برای فروش عرضه کنند. کالباس گوشت تازه خام در واقع گوشت چرخ کرده ای است که با اندکی نمک و ادویه و سبزی معطر مخلوط و در پوسته ای از روده چارپا فشرده شده است و در همان پوسته هم کباب یا سرخ یا پخته می شود. در اروپا و آمریکا این نوع کالباس غالباً در قصابی به فروش می رسد و قابل نگهداری نیست. یعنی مانند گوشت خام پس از خرید باید در ظرف یکی دو روز پخته و خورده شود. کالباس گوشت خام در ایران رواج نگرفته است.
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Atlantis اگر اومدی به من pm بده  منتظرتم

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب achachi98 تشکر کرده اند:
AMIR_IT3, Mr.Amirhessam

Junior Poster

Junior Poster



نماد کاربر
پست ها

179

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 1 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 5 تیر 1385 05:42

آرشيو سپاس: 4 مرتبه در 4 پست

توسط FarHouD » جمعه 10 شهریور 1385 03:27

همه چیز بخور به اندازه نگران هم نباش چون آخرش یه بلا سر همه می آید :razz:  :razz:
زندگی جز عبادت خدا هیچ نیست .
عشق به همدیگر نگاه کردن نیست ء عشق باهم به یک نقطه نگاه کردن است.

اخراج شده



no avatar
پست ها

299

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 30 مرداد 1385 08:25

آرشيو سپاس: 10 مرتبه در 7 پست

توسط tall » جمعه 10 شهریور 1385 11:20

همبرگر چي اون ازچي درست ميشه
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

توسط Dr.Akhavan » جمعه 10 شهریور 1385 19:44

همبر گر از گوشت و نان خشك كوبيده شده و -آردسوخاري-ادويه جات-روغن مايع-نمك-پياز و افزودني هايمجاز ديگه
اقا سالم هستند - بخوريد - نوش جان
:)

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Dr.Akhavan تشکر کرده اند:
Mr.Amirhessam

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

4104

تشکر کرده: 229 مرتبه
تشکر شده: 160 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 11 بهمن 1384 18:16

آرشيو سپاس: 4693 مرتبه در 898 پست

توسط Reza6662 » جمعه 10 شهریور 1385 20:49

akhavan_a,
دستت درد نکنه دکتر جان :)
من همبرگر زياد مي خورم.  :grin:
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

اخراج شده



no avatar
پست ها

299

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 30 مرداد 1385 08:25

آرشيو سپاس: 10 مرتبه در 7 پست

توسط tall » جمعه 10 شهریور 1385 22:04

سلام
پس باید در خوردن غذا مضنوعی دقت بیشتری کنم

Commander

Commander



نماد کاربر
پست ها

3326

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 40 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 3 اسفند 1384 02:15

آرشيو سپاس: 1639 مرتبه در 445 پست

توسط Mohsen1001 » جمعه 10 شهریور 1385 22:07

akhavan_a,
دکي جون من دوباره ترکم رو شکوندم و سوسيس کالباس خوردم (صورتم رو شطرنجي کنيد) :-o   :shock:
چند روزه دل درد گرفتم خوب نميشه ، امان از دست اين محصولات  :lol:  ديگه نميخورم :sad:

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mohsen1001 تشکر کرده اند:
Mr.Amirhessam

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

سوسيس سرطانزا است

توسط Dr.Akhavan » پنج شنبه 16 شهریور 1385 13:22

[align=center]سوسيس سرطانزا است




هر چند همه مردم مي‌دانند سوسيس غذاي سالمي نيست ، اما شيميدانان در يك تحقيق جديدي تركيباتي در سوسيس يافته‌اند كه باعث جهش ژنتيكي مي‌شود و خطر بروز سرطان را افزايش مي‌دهد.

در تهيه سوسيس و محصولات مشابه از ماده نيترات به عنوان نگهدارنده در آنها استفاده مي‌شود باعث بروز جهشهاي ژنتيكي سرطانزا مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از واشنگتن، محققان مركز پزشكي دانشگاه نبراسكا در اين مطالعه اقدام به خريد بسته‌هاي بزرگ سوسيس و كالباس از يك فروشگاه كردند.

سيدني ميرويش سرپرست اين تحقيق مي‌گويد اين نوع فراورده‌ها به اين خاطر انتخاب شدند كه مصرف زيادي دارند و از نيترات به عنوان ماده نگهدارنده در آنها استفاده مي‌شود. همچنين مصرف اين نوع گوشت‌ها با ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط شناخته شده‌اند.

اين محققان پس از آنكه با آب، تركيبات داخل سوسيس و كالباس را استخراج كردند ، تركيبات ‪ N-nitroso‬در آن يافتند.

سپس اين مواد در تماس با باكتري سالمونلا قرار داده شد كه ميزان جهش ژنتيكي آن را را چهار برابر افزايش داد.

بيشتر تركيبات ‪ N-nitroso‬در حيوانات آزمايشگاهي باعث بروز سرطان شده‌اند. اين تركيبات احتمالا در بروز چندين نوع سرطان انساني نقش دارند.

نيترات سديم به برخي فراورده‌هاي گوشت و ماهي به عنوان يك ماده نگهدارنده افزوده مي‌شود.

چنانچه آثار زيانبار اين ماده ثابت شود، شيوه توليد سوسيس نيز تغيير خواهد كرد.

به گزارش پايگاه اينترنتي لايوساينس، ميزان اين مواد شيميايي در مارك‌هاي مختلف محصولات تا ‪ ۲۴۰‬برابر متغير است.

ميرويش گفت تفاوت در شيوه‌هاي توليد يك موضوع قابل تحقيق است و درصورت اثبات خطرناك بودن اين تركيبات مي‌توان روشهاي توليد را تغيير داد.

مصرف سوسيس در تحقيقات گذشته با ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط شناخته شده است. در تهيه سوسيس از ماده نگهدارنده نيترات سديم استفاده مي‌شود كه مي‌تواند به تشكيل مواد شيميايي موسوم به تركيبات ‪N-nitroso‬ كمك كند. اين تركيبات در حيوانات آزمايشگاهي سرطانزا است. ايجاد جهش ژنتيكي در روده خطر بروز سرطان روده بزرگ را افزايش مي‌دهد.

محققان قصد دارند در آينده تاثير سوسيس در موشها آزمايش كنند.

جيمز هاجز رييس بنياد موسسه گوشت آمريكا در واشگتن نتايج اين تحقيق را مقدماتي خواند كه نياز به بررسي‌هاي بيشتر دارد و گفت سرطانزايي اين تركيبات در انسان اثبات نشده است.

به گفته اين گروه صنعتي ميزان نيترات مورد استفاده در اين تحقيق بسيار بيشتر از آن مقداري است كه در فراورده‌هاي گوشت استفاده مي‌شود.

وي افزود اين خطر محدود به سوسيس نيست. ماهي خشك نمك اندود شده و ادويه‌هايي مانند سسس سويا حاوي ميزان مشابه اين ماده شيميايي است.


منبع : خبرگذاری جمهوری اسلامی ( ایرنا )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Dr.Akhavan تشکر کرده اند:
Mr.Amirhessam

Commander

Commander



نماد کاربر
پست ها

3326

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 40 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 3 اسفند 1384 02:15

آرشيو سپاس: 1639 مرتبه در 445 پست

توسط Mohsen1001 » پنج شنبه 16 شهریور 1385 19:12

اي وااااااااااي ديگه اصلا نبايد بخورم :sad:

قبليبعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان



phpBB | CentralClubs