****** خواص طلايي سوسيس و کالباس *******

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 258
تاریخ عضویت: پنج شنبه 29 تیر 1385, 3:36 am
محل اقامت: دانشگاه
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار
تماس:

پست توسط borhan » جمعه 17 شهریور 1385, 3:14 am

من يه سوال برام پيش اومده؟
وقتي يه چيزي اين همه ضرر داره ديگه چرا بايد توليد بشه؟ :-?
زود ازدواج کردن اشتباهه،ولي دير ازدواج کردن اشتباهي بزرگتر..

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 841
تاریخ عضویت: دو شنبه 6 شهریور 1385, 5:55 pm
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA » جمعه 17 شهریور 1385, 4:01 pm

borhan نوشته شده:من يه سوال برام پيش اومده؟
وقتي يه چيزي اين همه ضرر داره ديگه چرا بايد توليد بشه؟ :-?


به همون دلیل که سیگار بهمن تولید میشه و به همون دلیلی که پیکان تولید میشد! و وانت پیکان که هنوز هم ...

راستی در مورد مضرات نوشیدنی خوشمزه رانی هم بنویسید که میگن اونهم بصورت وحشتناکی مضر هست....
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Major II
Major II
پست: 217
تاریخ عضویت: دو شنبه 21 فروردین 1385, 10:51 pm
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط su34 » جمعه 17 شهریور 1385, 4:08 pm

راستی در مورد مضرات نوشیدنی خوشمزه رانی هم بنویسید که میگن اونهم بصورت وحشتناکی مضر هست....

راني ديگه چرا؟؟؟ :sad:
حتي هلو؟
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 35
تاریخ عضویت: جمعه 10 شهریور 1385, 2:35 am
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط pourietta » جمعه 17 شهریور 1385, 6:40 pm

######

اخطار : دوست عزيز ادب را رعايت كنيد و چيزهايي را كه لايق اون هستيد را ننويسيد
پست شما ويرايش شد

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan » شنبه 18 شهریور 1385, 12:39 am

borhan نوشته شده:من يه سوال برام پيش اومده؟
وقتي يه چيزي اين همه ضرر داره ديگه چرا بايد توليد بشه؟ :-?


قبل دوست عزيز در همين تايپيك بحث شده بود
انسانها به خاطر پول همديگر را بكشند - اين كه چيزي نيست

اخراج شده
پست: 224
تاریخ عضویت: چهار شنبه 9 فروردین 1385, 11:41 pm
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ms » شنبه 18 شهریور 1385, 12:51 am

akhavan_a,

عزیز

تو ایران اینجوری هست ....

توی خارج فکر نکنم به میزان تولید آشغال ایران باشه هنوز تو ایران کالباس مارتالاد پیدا میشه که معلوم نیست از چیه اونم به خاطر ارزونیش ! کیلویی 1000 . تومن هست ! :-(
امروز که محتاج توام جاي تو خاليست
فردا که مي آيي به سراغم نفسي نيست

Commander
Commander
پست: 3324
تاریخ عضویت: چهار شنبه 3 اسفند 1384, 2:15 am
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1472 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 » شنبه 18 شهریور 1385, 12:56 am

بالاخره گوشتهايي که جايي نميشه فروختش و ضايعات گوشت و مرغ بالاخره يه جايي بايد مصرف بشه ديگه که کسي هم نفهمه :-?

اخراج شده
پست: 299
تاریخ عضویت: دو شنبه 30 مرداد 1385, 8:25 am
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall » شنبه 18 شهریور 1385, 8:21 am

اين سوسيس يک ادويه اي هم بهش مي زنند که همه بخورند وگرنه کسي نمي خورد
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

خوردن سوسيس ممكن است به سرطان منجر شود

پست توسط Dr.Akhavan » پنج شنبه 28 تیر 1386, 9:34 am

  سوسيس ممكن است به سرطان منجر  



پايگاه‌اينترنتي "ديلي تلگراف" روز سه‌شنبه به نقل از متخصصان بهداشت غذا هشدار داد: مواد افزودني يافت شده در يكسري از سوسيس و برگرها مي‌تواند به سرطان منجر شود.

اداره بهداشت غذاي اروپا در امور مواد افزودني و طعم‌دهنده هاي غذا(‪(EFSA‬ توصيه كرد كه رنگ افزودني موسوم به ‪ E128‬براي مصارف انساني، سالم و بهداشتي نيست .

اين هيات در اطلاعيه‌اي، ‪ E128‬ را كه به ‪ 2G‬معروف است از موارد نگراني‌هاي سلامتي انسان توصيف كرد.

آژانس استاندارد غذاي انگلستان (‪ (FSA‬بزودي نشستي را با تهيه‌كنندگان مواد غذايي اين كشور براي تعيين سطح استفاده اين رنگدانه در محصولات غذايي انگليس برگزار خواهد كرد.

بنا براعلام آژانس مزبور، اخيرا بسياري از مارك‌هاي مواد غذايي تلاش كرده‌اند تا مواد افزودني و رنگ‌هاي مصنوعي را از محصولات گوشتي خود حذف كنند.

اما هنوز ‪ E128‬بويژه در برگر و سوسيس‌هاي ارزان قيمت در بازار استفاده مي‌شود.

در چارچوب قوانين جاري مواد غذايي اروپا، مقدار محدودي از ‪ E128‬مجاز است كه فقط در گوشت‌هاي برگر و سوسيس صبحانه استفاده شود بشرط آنكه اين مواد حاوي حداقل حبوبات يا سبزيجات باشند.

اداره بهداشت غذاي اروپا كه يافته‌هاي خود را به كميسيون اروپا ارايه داده است، اعلام كرد كه ‪ E128‬در بدن به يك ماده شيميايي بي‌رنگ و روغني تبديل مي‌شود كه "انيلين" خوانده مي‌شود.

آزمايش‌هاي انجام شده بر روي موشها نشان مي‌دهد كه انيلين داراي خاصيت سرطان زايي است و استفاده از ‪ E128‬درشماري از كشورها از جمله ژاپن ممنوع است.

اداره بهداشت غذاي اروپا هشدار داد: ازآنجا كه متابوليسم انيلين در انسان‌ها و حيوانات مشابه است، انسان در مقابل ريسك سرطان زايي آن مستثني نمي‌باشد.

بنابراين ممكن نيست كه سطح و مقدار انيلين كه براي سلامتي انسان مفيد باشد را تعيين كرد.

Old Moderator
Old Moderator
پست: 2294
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 1:56 pm
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD » پنج شنبه 28 تیر 1386, 10:00 am

فقط کافی یکبار بروید یکی از کارخونه های تولید سوسیس و کالباس رو ببینید :???:
روده,رگ,پوست,.... من یکبار دیدم دیگه لب نمی زنم. :-P

Major II
Major II
پست: 198
تاریخ عضویت: پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386, 3:36 pm
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط f20 » پنج شنبه 28 تیر 1386, 2:04 pm

سوسيس و كالباس خانگي را چطوري درست ميشه ؟

Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 557
تاریخ عضویت: پنج شنبه 2 آذر 1385, 1:22 am
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 » پنج شنبه 28 تیر 1386, 3:04 pm

Ma3ouD نوشته شده:فقط کافی یکبار بروید یکی از کارخونه های تولید سوسیس و کالباس رو ببینید :???:
روده,رگ,پوست,.... من یکبار دیدم دیگه لب نمی زنم. :-P

مسعود جان ایران خیلی وضعش خوبه سوسیس و کالباس هایی که تو ایران درست میشه باید الزاما یک درصد مشخصی گوشت داشته باشن . ما تو هر بار مسافرتمون از ایران یه هندبگ فقط سوسیس و کالباس میاریم من یبار مجبور شدم از این سوسیس هایی که بیرون میفروشن بخرم معذرت میخوام اینگار گوشت سگ بود حالم بهم خورد .
درکل حرف شما درسته یکی از اشنایان ما میگفت رفیقش کارخونه سوسیس و کالباس داره اما هیج کدوم از اعضای خانوادش سوسیس و کالباس نمیخورن خود باباهه هم اگه اونا بخوان بخورن نمیزاره.

اما چه میشه کرد ماکه که ندیدیم پس اگه گیرمون بیاد دولپی میخوریم ! صرف نظر از محتویات مردونه خیلی خوش مزه هستش :grin:
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”