در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1420

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 17 مهر 1385 09:56

محل سکونت

سرزمین تاریکی ها

آرشيو سپاس: 940 مرتبه در 382 پست

تاثير مصرف لبنيات در باروري زنان

توسط gigi64 » چهارشنبه 23 اسفند 1385 13:54

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد ، مصرف شیرهای چرب و بستنی احتمال باروری را در زنان افزایش می‌دهد.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایسکانیوز به نقل از رویترز ، طی مطالعاتی که به مدت 8 سال بر روی 18 هزار و 555 زن 24 تا 42 ساله انجام شد مشخص شد ، زنانی که در هفته 2 بار یا بیشتر فرآورده‌ های لبنی کم چرب را مصرف می ‌کردند ، حدود 85 درصد خطر ناباروری در آنان افزایش می ‌یابد.
اما زنانی که حداقل هفته ‌ای یک بار فرآورده‌ های لبنی چرب را مصرف می ‌کردند حدود 27 درصد احتمال باروری در آنان افزایش می ‌یابد.
به عقیده پژوهشگران این فرآورده‌ های لبنی چرب شامل ماده انحلال پذیر چربی است که بر فعالیت تخمدان تاثیر می ‌گذارد.
بنابراین گزارش ، چنانچه چربی های استفاده شده در لبنیات نباشد و به طور مرتب از غذاهای آماده و یا چربی حیوانی بالا استفاده شود نتایج معکوس خواهد بود و ممکن است موجب تنبلی تخمدان و در ضمن موجب بروز کیست نیز بشود.
در عین حال مصرف این گونه لبنیات نباید به حدی باشد که موجب افزایش وزن شود زیرا در آن صورت مجددا موجب کاهش باروری خواهد شد.

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان