تاثير مصرف لبنيات در باروري زنان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

تاثير مصرف لبنيات در باروري زنان

پست توسط gigi64 » چهار شنبه 23 اسفند 1385, 1:54 pm

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد ، مصرف شیرهای چرب و بستنی احتمال باروری را در زنان افزایش می‌دهد.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایسکانیوز به نقل از رویترز ، طی مطالعاتی که به مدت 8 سال بر روی 18 هزار و 555 زن 24 تا 42 ساله انجام شد مشخص شد ، زنانی که در هفته 2 بار یا بیشتر فرآورده‌ های لبنی کم چرب را مصرف می ‌کردند ، حدود 85 درصد خطر ناباروری در آنان افزایش می ‌یابد.
اما زنانی که حداقل هفته ‌ای یک بار فرآورده‌ های لبنی چرب را مصرف می ‌کردند حدود 27 درصد احتمال باروری در آنان افزایش می ‌یابد.
به عقیده پژوهشگران این فرآورده‌ های لبنی چرب شامل ماده انحلال پذیر چربی است که بر فعالیت تخمدان تاثیر می ‌گذارد.
بنابراین گزارش ، چنانچه چربی های استفاده شده در لبنیات نباشد و به طور مرتب از غذاهای آماده و یا چربی حیوانی بالا استفاده شود نتایج معکوس خواهد بود و ممکن است موجب تنبلی تخمدان و در ضمن موجب بروز کیست نیز بشود.
در عین حال مصرف این گونه لبنیات نباید به حدی باشد که موجب افزایش وزن شود زیرا در آن صورت مجددا موجب کاهش باروری خواهد شد.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”