مرغ را بدون پوست نپزید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

مرغ را بدون پوست نپزید

پست توسط gigi64 » چهار شنبه 1 فروردین 1386, 2:09 pm

براساس تحقیقات دانشمندان دانشگاه هاروارد،کندن پوست مرغ قبل از طبخ آن برای سلامتی مفید نیست.

به گزارش روز دوشنبه گروه بین الملل ایسکانیوز به نقل از سایت خبری رویترز،
این محققان معتقدند خطر ابتلا به سرطان مثانه در مردان و زنانی که 5 بار در هفته از مرغ پخته شده آن هم بدون پوست استفاده می کردند 52 درصد بیشتر است .
نتایج تحقیقات نشان می دهد محصولات گوشتی حاوی نیتروزافین تاثیر زیادی در ابتلا به سرطان مثانه دارند.
به گقته این محققان مرغی که با پوست پخته می شود ،مقدار کمتری از ماده آمین های هتروسایکلیک را دارد.
این آمین ها ترکیبات سرطان زایی هستند که در زمان طبخ گوشت در درجه حرارت های بالا ایجاد می شوند.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”