مصرف ميوه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش مي‌دهد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

مصرف ميوه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش مي‌دهد

پست توسط Dr.Akhavan » شنبه 11 فروردین 1386, 3:38 am

  ميوه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش مي‌ 



پژوهشگران آمريكايي در جديدترين تحقيقات خود نشان دادند خطر بروز سرطان روده بزرگ در افرادي كه مقادير فراواني ميوه استفاده كرده و گوشت درصد كمي از رژيم غذايي آنها را تشكيل مي‌دهد، كمتر است.

به گزارش روز پنجشنبه پايگاه اينترنتي رويترز،اين تحقيق نتايج تحقيقات پيشين مبني بر اينكه گوشت خطر ابتلا به سرطان بويژه سرطان روده بزرگ را افزايش مي‌دهد تاييد مي‌كند.

پژوهشگران دانشگاه كاروليناي شمالي عادات غذايي ‪ ۷۲۵‬بيماري كه اخيرا كلونوسكوپي كرده و سيگار مي‌كشيدند را بررسي كردند.

از اين تعداد، ‪ ۲۰۳‬نفر دريافتند به آدنوم( تومور پوششي مركب از نسج غددي) و پوليپ‌هايي كه اغلب به تومور تبديل شده و در جريان كولونوسپي برداشته شده است، مبتلا بودند.

پژوهشگران قصد دارند دريابند آيا مصرف فراوان سبزيجات مي‌تواند عوارض بد ناشي از مصرف گوشت را از بين ببرد.

نتايج اين تحقيقات در شماره ماه مارس مجله تغذيه به چاپ رسيده است.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”