در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

مصرف ميوه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش مي‌دهد

توسط Dr.Akhavan » شنبه 11 فروردین 1386 03:38

[align=center]مصرف ميوه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش مي‌دهد[/align]



پژوهشگران آمريكايي در جديدترين تحقيقات خود نشان دادند خطر بروز سرطان روده بزرگ در افرادي كه مقادير فراواني ميوه استفاده كرده و گوشت درصد كمي از رژيم غذايي آنها را تشكيل مي‌دهد، كمتر است.

به گزارش روز پنجشنبه پايگاه اينترنتي رويترز،اين تحقيق نتايج تحقيقات پيشين مبني بر اينكه گوشت خطر ابتلا به سرطان بويژه سرطان روده بزرگ را افزايش مي‌دهد تاييد مي‌كند.

پژوهشگران دانشگاه كاروليناي شمالي عادات غذايي ‪ ۷۲۵‬بيماري كه اخيرا كلونوسكوپي كرده و سيگار مي‌كشيدند را بررسي كردند.

از اين تعداد، ‪ ۲۰۳‬نفر دريافتند به آدنوم( تومور پوششي مركب از نسج غددي) و پوليپ‌هايي كه اغلب به تومور تبديل شده و در جريان كولونوسپي برداشته شده است، مبتلا بودند.

پژوهشگران قصد دارند دريابند آيا مصرف فراوان سبزيجات مي‌تواند عوارض بد ناشي از مصرف گوشت را از بين ببرد.

نتايج اين تحقيقات در شماره ماه مارس مجله تغذيه به چاپ رسيده است.

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان