تاثير مفيد شكلات تلخ براي سلامت قلب و عروق

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

تاثير مفيد شكلات تلخ براي سلامت قلب و عروق

پست توسط Dr.Akhavan » شنبه 11 فروردین 1386, 3:39 am

  مفيد شكلات تلخ براي سلامت قلب و  



پژوهشگران آمريكايي در جديدترين تحقيقات خود نشان دادند مصرف شكلات تلخ جريان خون را در رگها تسهيل كرده و از اين جهت براي سلامت قلب و رگها مفيد است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه ، براساس تحقيقات پژوهشگران دانشگاه ييل كه نتايج آن در گزارش ساليانه دانشكده پزشكي كارديولوژي ساتردي ارائه شده ، فلاونوييدها نقش مهمي در سلامتي قلب و عروق دارند.
فلاونوييدها گروهي از آنتي‌اكسيدانها هستند كه در ميوه‌ها و سبزيجات يافت مي‌شوند.
اين تحقيقات ارتباط قوي بين مصرف غذاهاي غني از فلاونوييد مانند چاي سبز، ميوه و سبزيجات و مقابله با بيماريهاي قلبي را اثبات مي‌كند.

كاكائو يا شكلات تلخ در ميان خوراكي‌هاي رايج داراي غني‌ترين ذخاير فلاونوييدها هستند.
اگر چه اين يافته‌ها حاكي از اثرات مثبت شكلات تلخ بر عملكرد رگها است اما پيشنهاد نمي‌شود افراد شكلات را بعنوان بخشي از برنامه غذايي روزانه خود قرار دهند اما توصيه مي‌شود كه چگونگي تاثيرات مثبت شكلات و ديگر غذاهاي سرشار از فلوونوييدها بر عملكرد قلب و عروق مورد توجه بيشتري قرار گيرد.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”