در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1420

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 17 مهر 1385 09:56

محل سکونت

سرزمین تاریکی ها

آرشيو سپاس: 940 مرتبه در 382 پست

تاثیر شکلات بر کاهش فشار خون

توسط gigi64 » پنج شنبه 23 فروردین 1386 13:19

محققان آلمانی اظهار کرده اند: مصرف شکلات در کاهش فشار خون بسیار موثر است.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایسکانیوز و به نقل از نشریه پزشکی Assosiation موادی که شامل کاکائو است منجر به کاهش فشار خون می شود اما نوشیدن سبز و سیاه مانند مصرف شکلات در کاهش فشار خون موثر نخواهد بود.
نتایج مطالعات نشان می دهد تاثیر مصرف شکلات به مدت 2 هفته در افراد مبتلا به پرفشاری خون مانند داروهایی است که برای کنترل فشار خون تجویز می شود همچنین مصرف شکلات می تواند خطر سکته مغزی و حملات قلبی را حدود 10 تا 20 درصد کاهش دهد.
کاکائو و چای هر دو شامل نوعی مواد که در سبزیجات و میوه ها نیز یافت می شود است که این مواد بیماری های قلبی را کاهش می دهند اما نوع این مواد در کاکائو متفاوت است که فعال تر از چای عمل می کند.

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان