تاثیر شکلات بر کاهش فشار خون

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

تاثیر شکلات بر کاهش فشار خون

پست توسط gigi64 » پنج شنبه 23 فروردین 1386, 1:19 pm

محققان آلمانی اظهار کرده اند: مصرف شکلات در کاهش فشار خون بسیار موثر است.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایسکانیوز و به نقل از نشریه پزشکی Assosiation موادی که شامل کاکائو است منجر به کاهش فشار خون می شود اما نوشیدن سبز و سیاه مانند مصرف شکلات در کاهش فشار خون موثر نخواهد بود.
نتایج مطالعات نشان می دهد تاثیر مصرف شکلات به مدت 2 هفته در افراد مبتلا به پرفشاری خون مانند داروهایی است که برای کنترل فشار خون تجویز می شود همچنین مصرف شکلات می تواند خطر سکته مغزی و حملات قلبی را حدود 10 تا 20 درصد کاهش دهد.
کاکائو و چای هر دو شامل نوعی مواد که در سبزیجات و میوه ها نیز یافت می شود است که این مواد بیماری های قلبی را کاهش می دهند اما نوع این مواد در کاکائو متفاوت است که فعال تر از چای عمل می کند.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”