زيتون و خواص آن براي درمان بيماري‌ها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

زيتون و خواص آن براي درمان بيماري‌ها

پست توسط gigi64 » شنبه 1 اردیبهشت 1386, 2:04 pm

زيتون و روغن آن به علت داشتن املاح و ويتامين هاي مختلف، ماده اي مفيد براي درمان انواع بيماريهاست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري آبزرور، زيتون به علت داشتن املاح فسفر، منيزيم، کلسيم، آهن، پتاسيم، ويتامين هاي A، D و B، ميوه اي مغزي است و در صورتي که همراه با وعده غذايي مصرف شود به هضم غذا کمک مي کند.
بنابر اين گزارش، اين ميوه براي کاهش فشار خون، دفع سنگ هاي صفرا و درمان سرماخوردگي مفيد شناخته شده است.
يادآور مي شود؛ پزشکان مصرف زيتون هاي کنسرو شده را به علت وجود نمک در آن براي افرادي که فشار خون بالا دارند، توصيه نمي کنند.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”