در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1420

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 17 مهر 1385 09:56

محل سکونت

سرزمین تاریکی ها

آرشيو سپاس: 940 مرتبه در 382 پست

زيتون و خواص آن براي درمان بيماري‌ها

توسط gigi64 » شنبه 1 اردیبهشت 1386 14:04

زيتون و روغن آن به علت داشتن املاح و ويتامين هاي مختلف، ماده اي مفيد براي درمان انواع بيماريهاست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري آبزرور، زيتون به علت داشتن املاح فسفر، منيزيم، کلسيم، آهن، پتاسيم، ويتامين هاي A، D و B، ميوه اي مغزي است و در صورتي که همراه با وعده غذايي مصرف شود به هضم غذا کمک مي کند.
بنابر اين گزارش، اين ميوه براي کاهش فشار خون، دفع سنگ هاي صفرا و درمان سرماخوردگي مفيد شناخته شده است.
يادآور مي شود؛ پزشکان مصرف زيتون هاي کنسرو شده را به علت وجود نمک در آن براي افرادي که فشار خون بالا دارند، توصيه نمي کنند.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان