در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد
Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » سه شنبه 4 اردیبهشت 1386 18:27

turbo c++ 4.5 win

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10175 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » سه شنبه 4 اردیبهشت 1386 18:52

f_love_s جان
اون اينستالر مستقل داره، و فايلهاش رو به صورت مجتمع ميريزه توي يه فولدر تقريبا
تست کنيد ببينيد ميتونيد در درايو ديگه‌اي نصب کنيد تا نه
اگر نشد به يوزر ديگه براي ويندوز ايجاد کنيد، ببنينيد ميشه مجددا نصبش کرد تا نه  :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

2104

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 32 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 12 بهمن 1384 11:48

آرشيو سپاس: 1400 مرتبه در 548 پست

توسط Professional » سه شنبه 4 اردیبهشت 1386 19:11

f_love_s, به نظر من  C++ Builder رو امتحان کن.هم امکاناتش خوبه هم راحته. :-)
[ دست نوشته های من:  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  ] - [ لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد ]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » سه شنبه 4 اردیبهشت 1386 20:37

آقا مهدي مشكل حل شد ولي نه با يوزر جديد .مشكل از من بود :grin:  كه فايل setup رو اشتباهي اجرا ميكردم ::ss

شرمنده از اين كه وقت شما رو با اشتباهم گرفتم. :sad:
ولي اون برنامه كه موضوع اصليم بود رو كدشو نوشتم ، مورد داره .  :sad:  

1 -در صورتي كه عدد اعشاري با قسمت صحيح بديم،جواب ميده .مثلا 12.34 ميده 1234 ولي 0.12 error ميده. :sad:
2-مثلا وقتي ميدم 123.123 بازم error ميده floating point:invalid      

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10175 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » چهارشنبه 5 اردیبهشت 1386 01:01

f_love_s جان
کد شما مشکلي نداره، اين موضوع يک باگ در کامپايلر شما هست که البته پچ‌هايي هم براي اون ارائه شده، به هر حال برنامه شما در اين مورد مشکلي نداره، اين باگ در اعدادي مثل 12 و 24 و .. مشکل ايجاد ميکنه (احتمالا)
البته برنامه‌تون رو ميتونيد با حذف مقدار صحيح در ابتداي برنامه کامل‌تر کنيد، که فقط قسمت اعشار رو صحيح کنه و قسمت صحيح ورودي حذف بشه  :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » چهارشنبه 5 اردیبهشت 1386 10:30

Mahdi1944 عزيز

دستور شما اطاعت شد .اول برنامه قسمت صحيح رو از اعشار جدا كردم ولي اگر موقع اجرا هر دو قسمت اعشار و صحيح رو با هم بدم error ميده در غير اين صورت برنامه مشكلي نداره.

حالا تازه اين يه طرف قضيه است.اينكه فقط بفهمم كه چطور اعشار به صحيح تبديل كنم .اصل برنامه اي كه ميخوام بنويسم ،اصلا چيز ديگه اي.بايد عدد اعشاري بگيرم برعكس چاپ كنه .مثلا 123.41 بده 14.321. اونم به روش منطقي نه با كلك كه مثلا رشته اي از اعداد بگيرم .

ولي   c تو يه چيز خيلي نابغه كار ميكنه.  :-) ميدونيدكه... :grin:  :grin:  :grin:    

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Fast Poster

Fast Poster



نماد کاربر
پست ها

237

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 4 شهریور 1385 10:39

آرشيو سپاس: 93 مرتبه در 30 پست

توسط padeshah » چهارشنبه 5 اردیبهشت 1386 16:49

سلام ببخشيد
که من دير رسيدم اخه مي دونيد سرم شلوغه دير به دير ميام بايد ببخشيد اما بريم سراغ اون کدي که گفته بودم و دوستمون هم کمي گله داشت من وقت نکردم به کد هاي ارسالي شما نگاه کنم ولي به عنوان يه راه حل کلي و ساده اگر شما مثلا يه متغير به نام  x  از نوع اعشاري داشته باشيد و بخوا يد به صحيح تبديل کنيد کافيه از کد زير استفاده کنيد
                                                                                                                                                            Int   y=(float)  x
به همين سادگي به همين خشمزگي

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10175 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » چهارشنبه 5 اردیبهشت 1386 19:47

f_love_s جان
براي اين کار بايد دو قسمت رو جداگانه معکوس کنيد و بعد کنار هم قرار بديد، براي معکوس کردن هم ميتونيد از تقسيم بر 10 و نگهداري باقيمانده اون در يک حلقه استفاده کنيد :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386 19:33

Mahdi1944 عزيز،

اگر مي شد كه غمي نبود . مشكل اينجاست ، زماني كه قسمت اعشار به 10 تقسيم مي شه error ميده. :? به خاطر همينه  كه الان دو ،سه روزه وقت گذاشتم كه با ضرب قسمت اعشارو به صحيح تبديل كنم.

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10175 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386 20:10

f_love_s جان
اين خطا مربوط به کامپايلر شماست، از C++ Builder استفاده کنيد احتمالا مشکل حل خواهد شد، در کل نسخه‌هاي توربو مشکلات و باگهاي زيادي دارند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Major II

Major II



no avatar
پست ها

198

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 5 مهر 1385 21:34

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 3 پست

توسط ashli_shiraz » جمعه 7 اردیبهشت 1386 00:26

این سایت استاد ما هست فارغ تحصیل از انگلیس،می توانی تو یه قسمتی از سایت ازش سوال کنی
http://www.karamipour.miau.ac.ir/
سر انجام پيروزي با نيکيست.(زرتشت پيامبر خدا که درود بر او باد)
===============================

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » شنبه 8 اردیبهشت 1386 22:22

ببخشيد . :sad:  اين برنامه كه برام يه معضل بزرگ شده هيچ كامپايلرشم كه ديگه ... :lol:

من   C++biulder رو متاسفانه پيدا نكردم . لطفا اگر لينكش رو داريد لطف كنيد بهم بديد كه ديگه واقعا كلافه شدم. :lol:

قبليبعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان