لطفا ك م ك م كنيد در برنامه نويسي با c

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت

Captain
Captain
پست: 432
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1385, 8:03 pm
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop » سه شنبه 4 اردیبهشت 1386, 6:27 pm

turbo c++ 4.5 win

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15674
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 70844 بار
سپاس‌های دریافتی: 31298 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 » سه شنبه 4 اردیبهشت 1386, 6:52 pm

f_love_s جان
اون اينستالر مستقل داره، و فايلهاش رو به صورت مجتمع ميريزه توي يه فولدر تقريبا
تست کنيد ببينيد ميتونيد در درايو ديگه‌اي نصب کنيد تا نه
اگر نشد به يوزر ديگه براي ويندوز ايجاد کنيد، ببنينيد ميشه مجددا نصبش کرد تا نه :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 2105
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 بهمن 1384, 11:48 am
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1289 بار
تماس:

پست توسط Professional » سه شنبه 4 اردیبهشت 1386, 7:11 pm

f_love_s, به نظر من C++ Builder رو امتحان کن.هم امکاناتش خوبه هم راحته. :-)
[ دست نوشته های من: [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]] - [[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel

Captain
Captain
پست: 432
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1385, 8:03 pm
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop » سه شنبه 4 اردیبهشت 1386, 8:37 pm

آقا مهدي مشكل حل شد ولي نه با يوزر جديد .مشكل از من بود :grin: كه فايل setup رو اشتباهي اجرا ميكردم ::ss

شرمنده از اين كه وقت شما رو با اشتباهم گرفتم. :sad:
ولي اون برنامه كه موضوع اصليم بود رو كدشو نوشتم ، مورد داره . :sad:

1 -در صورتي كه عدد اعشاري با قسمت صحيح بديم،جواب ميده .مثلا 12.34 ميده 1234 ولي 0.12 error ميده. :sad:
2-مثلا وقتي ميدم 123.123 بازم error ميده floating point:invalid

کد: انتخاب همه

#include <stdio.h>
#include <conio.h>

main()
{
float a,b;

scanf("%f",&a);
if (int(a)!=a)
do
{
b=a*10;
a=b;
}
while(int(a)!=a);
printf ("%d",int(a));
getch();
return 0;
}
 

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15674
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 70844 بار
سپاس‌های دریافتی: 31298 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 » چهار شنبه 5 اردیبهشت 1386, 1:01 am

f_love_s جان
کد شما مشکلي نداره، اين موضوع يک باگ در کامپايلر شما هست که البته پچ‌هايي هم براي اون ارائه شده، به هر حال برنامه شما در اين مورد مشکلي نداره، اين باگ در اعدادي مثل 12 و 24 و .. مشکل ايجاد ميکنه (احتمالا)
البته برنامه‌تون رو ميتونيد با حذف مقدار صحيح در ابتداي برنامه کامل‌تر کنيد، که فقط قسمت اعشار رو صحيح کنه و قسمت صحيح ورودي حذف بشه :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Captain
Captain
پست: 432
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1385, 8:03 pm
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop » چهار شنبه 5 اردیبهشت 1386, 10:30 am

Mahdi1944 عزيز

دستور شما اطاعت شد .اول برنامه قسمت صحيح رو از اعشار جدا كردم ولي اگر موقع اجرا هر دو قسمت اعشار و صحيح رو با هم بدم error ميده در غير اين صورت برنامه مشكلي نداره.

حالا تازه اين يه طرف قضيه است.اينكه فقط بفهمم كه چطور اعشار به صحيح تبديل كنم .اصل برنامه اي كه ميخوام بنويسم ،اصلا چيز ديگه اي.بايد عدد اعشاري بگيرم برعكس چاپ كنه .مثلا 123.41 بده 14.321. اونم به روش منطقي نه با كلك كه مثلا رشته اي از اعداد بگيرم .

ولي c تو يه چيز خيلي نابغه كار ميكنه. :-) ميدونيدكه... :grin: :grin: :grin:

کد: انتخاب همه

#include <stdio.h>
#include <conio.h>

main()
{
float a,b;

scanf("%f",&a);

printf(" sahih %d\n",int(a));
a=a-int(a);
if (a!=int(a))
do
 {
 b=a*10;
 a=b;
 }
while(a!=int(a));

printf (" ashari  %d\n",int(a));

getch();
return 0;
}

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
پست: 237
تاریخ عضویت: شنبه 4 شهریور 1385, 10:39 am
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

پست توسط padeshah » چهار شنبه 5 اردیبهشت 1386, 4:49 pm

سلام ببخشيد
که من دير رسيدم اخه مي دونيد سرم شلوغه دير به دير ميام بايد ببخشيد اما بريم سراغ اون کدي که گفته بودم و دوستمون هم کمي گله داشت من وقت نکردم به کد هاي ارسالي شما نگاه کنم ولي به عنوان يه راه حل کلي و ساده اگر شما مثلا يه متغير به نام x از نوع اعشاري داشته باشيد و بخوا يد به صحيح تبديل کنيد کافيه از کد زير استفاده کنيد
Int y=(float) x
به همين سادگي به همين خشمزگي

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15674
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 70844 بار
سپاس‌های دریافتی: 31298 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 » چهار شنبه 5 اردیبهشت 1386, 7:47 pm

f_love_s جان
براي اين کار بايد دو قسمت رو جداگانه معکوس کنيد و بعد کنار هم قرار بديد، براي معکوس کردن هم ميتونيد از تقسيم بر 10 و نگهداري باقيمانده اون در يک حلقه استفاده کنيد :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Captain
Captain
پست: 432
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1385, 8:03 pm
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop » پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386, 7:33 pm

Mahdi1944 عزيز،

اگر مي شد كه غمي نبود . مشكل اينجاست ، زماني كه قسمت اعشار به 10 تقسيم مي شه error ميده. :? به خاطر همينه كه الان دو ،سه روزه وقت گذاشتم كه با ضرب قسمت اعشارو به صحيح تبديل كنم.

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15674
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 70844 بار
سپاس‌های دریافتی: 31298 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 » پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386, 8:10 pm

f_love_s جان
اين خطا مربوط به کامپايلر شماست، از C++ Builder استفاده کنيد احتمالا مشکل حل خواهد شد، در کل نسخه‌هاي توربو مشکلات و باگهاي زيادي دارند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Major II
Major II
پست: 198
تاریخ عضویت: چهار شنبه 5 مهر 1385, 9:34 pm
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط ashli_shiraz » جمعه 7 اردیبهشت 1386, 12:26 am

این سایت استاد ما هست فارغ تحصیل از انگلیس،می توانی تو یه قسمتی از سایت ازش سوال کنی
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
سر انجام پيروزي با نيکيست.(زرتشت پيامبر خدا که درود بر او باد)
===============================

Captain
Captain
پست: 432
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1385, 8:03 pm
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop » شنبه 8 اردیبهشت 1386, 10:22 pm

ببخشيد . :sad: اين برنامه كه برام يه معضل بزرگ شده هيچ كامپايلرشم كه ديگه ... :lol:

من C++biulder رو متاسفانه پيدا نكردم . لطفا اگر لينكش رو داريد لطف كنيد بهم بديد كه ديگه واقعا كلافه شدم. :lol:

ارسال پست

بازگشت به “C Base Programming”