در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد
Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15441

تشکر کرده: 10108 مرتبه
تشکر شده: 3819 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » شنبه 8 اردیبهشت 1386 22:33

f_love_s جان
ميتونيد از سايت Borland استفاده کنيد
البته نسخه مجاني اون تحت داس و فقط کامند لاين هست
اما نسخه 2006 هم براي دانلود وجود داره که حدود 180 MB هست
www.borland.com
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » دوشنبه 31 اردیبهشت 1386 22:37

سلام . :D

دوستان...

میخوام یه برنامه بنویسم که فاکتوریل عدد 1000 رو بدست بیاره .ولی اینکه چطوری بتونم بهش حافظه تخصیص بدم و از چه

الگوریتمی استفاده کنم ، موندم. :sad:

من تازه رسیدم به اشاره گرها و نمیدونم برای نوشتن این برنامه به چه اطلاعات دیگه ای نیاز دارم.چون این یه پروژه هست و باید یه سری اطلاعات رو خودم برم دنبالش... :lol:

و میخوام یه مطلب دیگه که با این تاپیک هم بی ارتباط نیست خدمتتون عرض کنم ، من چند تا کتاب در رابطه با C  مطالعه کردم چون هرکتابی یه بخشی رو خوب توضیح داده که کتاب های دیگه ممکن اون بخش رو خوب توضیح نداده باشند ولی از بین این کتابها ،کتاب مبانی برنامه نویسی به زبان C / تالیف :استفان کهن ، مترجم: سید محمد داوری یکی از بهترین هایی بود که دارم مطالعه میکنم و دلم نیومد که به شما معرفی نکنم.

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » سه شنبه 1 خرداد 1386 21:12

ممنون از راهنمايي هاتون  :grin:  :grin:  :grin:


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Novice Poster

Novice Poster



no avatar
پست ها

64

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 10 آبان 1386 10:34

آرشيو سپاس: 4 مرتبه در 4 پست

توسط Zahra1365 » يکشنبه 11 آذر 1386 16:33

با سلام
ببخشيد من چطور مي تونم بدون استفاده از Orو and برنامه زير رو بنويسم.
برنامه اي بنويسيد 4 عدد را از ورودي دريافت کرده حالات اين 4 عدد را نسبت به هم در خروجي چاپ نمايد1- هر4 عدد مساويند2- فقط سه عدد مساويند3-دو به دو مساويند4-فقط دو عدد مساويند5-هيچ کدام مساوي نيستند.
#include   (stdio.h)
#include    (conio.h)
Main( )
{
Int   a,b,c,d :
Clrser( ):
Scanf(“%d %d %d %d”,&a.&b.&c,&d):
      If((a==b)&&(b==c)&&(c==d)):
      Printf(all number are equal”):
Else if (((a==b)&&(b==c)II(a==c)&&(c==d)II(a==b)&&(b==d)II(b==c)&&(c==d))):
      Printf(“\n only 3 number are equal”):
    Else if(((a==b)&&(c==d)II(a==c)&&(b==d)II(a==b)&&(b==c):
        Printf(“\n 2-by-2 number are equal”):
       Else if((a==b)II(a==c)II(a==d)II(b==c)II(b==d)II(c==d):
           Printf(“\n only 2 number are equal”):
        Else
            Printf(“\n all number not equal togeder”):
Getch:
}

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15441

تشکر کرده: 10108 مرتبه
تشکر شده: 3819 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » يکشنبه 11 آذر 1386 23:24

zahra angoran جان
منظورتون با استفاده از دستورات if هست؟
در اين صورت يک راه غير بهينه وجود داره، اون هم استفاده از if هاي متداخل که ميشه به جاي && يا | استفاده کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Novice Poster

Novice Poster



no avatar
پست ها

64

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 10 آبان 1386 10:34

آرشيو سپاس: 4 مرتبه در 4 پست

توسط Zahra1365 » دوشنبه 12 آذر 1386 07:48

سلام
چرا غير بهينه ؟ ميشه برام اجراش کنيد چون خودم نمي دونم چطوري بايد اجراش کنم. :razz:

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15441

تشکر کرده: 10108 مرتبه
تشکر شده: 3819 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » دوشنبه 12 آذر 1386 20:30

zahra angoran جان
هر چه تعداد حلقه و خطوط بيشتر باشه نياز به منابع بيشتر داره و در نتيجه غير بهينه هست
شما براي and از if هاي متداخل بدون else استفاده کنيد و براي  or از else و بدون تداخل if ها استفاده کنيد
بنده کامپايلر c در دسترس ندارم
اما چيزي شبيه اين ميشه
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

البته همونطور که عرض کردم امکان کامپايل ندارم و احتمالا خطاهاي syntax داشته باشه که خودتون اونها رو رفع کنيد (مثل جاهايي که نياز به سميکولون ممکنه داشته باشه و ....)
اما به طور کلي چنين ساختاري بايد ايجاد کنيد که کاملا مشخصه چقدر طولاني‌تر از قبلي هست و مسلما غير بهينه تر
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Novice Poster

Novice Poster



no avatar
پست ها

64

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 10 آبان 1386 10:34

آرشيو سپاس: 4 مرتبه در 4 پست

توسط Zahra1365 » پنج شنبه 15 آذر 1386 21:25

سلام أقا مهدي متشكرم  كه كمكم كرديدز
أقا مهىي با كمال بررويي نمي دونم برنامه شكل زير رو جيجوري بنويسم خواهشا كمكم كنيد برا شنبه لازمش دارم

                                                                    9 8 7 6 5 4 3 2 1
                                                                    8 7 6 5 4 3 2 1
                                                                    7 6 5 4 3 2 1
                                                                    6 5 4 3 2 1
                                                                    5 4 3 2 1
                                                                    4 3 2 1
                                                                    3 2 1
                                                                    2 1
                                                                    1

Colonel I

Colonel I



no avatar
پست ها

643

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 19 تیر 1386 13:08

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 259 پست

توسط Frogfoot » جمعه 16 آذر 1386 02:40

برنامه شكل زير رو جيجوري بنويسم خواهشا كمكم كنيد برا شنبه لازمش دارم

برای پروژه های دانشجویی مثل این بهتره که براتون کد نوشته نشه، بلکه راه حل مسئله کمی توضیح داده بشه که خودتون یاد بگیرید تا بعد از فارغ التحصیلی قدرت تجزیه و تحلیل مسائل را داشته باشید.

نکاتی که میشه بهش اشاره کرد:

از دو تا حلقه بصورت تو در تو استفاده کنید.
حلقه بیرونی باید به تعداد ارقام (در اینجا 9 رقم داریم) از آخر به اول تکرار بشه .
برای حلقه داخلی از یک شمارنده استفاده کنید که مقدار حداکثر آن برابر با مقدار کنونی حلقه بیرونی باشد.
به ازاء هر تکرار حلقه خارجی، حلقه داخلی باید یک دور تکرار شود (از اول تا آخر).
در حین تکرار حلقه داخلی باید مقادیر شمارنده آن چاپ شود.
به ازاء هر تکرار حلقه خارجی، یک کارکتر برگشت چاپ شود تا کرسر بر روی خط جدید قرار بگیرد.

عملا هر چی لازم بود را گفتم، فقط کد نویسی اش باقی ماند!

Novice Poster

Novice Poster



no avatar
پست ها

64

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 10 آبان 1386 10:34

آرشيو سپاس: 4 مرتبه در 4 پست

توسط Zahra1365 » جمعه 16 آذر 1386 16:32

سلام Frogfoot جان
شما درست مي فرمايين ولي تو نكاتي كه كفتين تا به حال برنامه اي رو ننوشتم كه از شمارنده استفاده كرده باشم يعني بلد نيستم و نمي دونم كاركتر بركشت رو جيجوري بنويسم

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » جمعه 16 آذر 1386 23:15

با اجازه دوست عزیز Frogfoot

zahra angoran جان

تو این تیکه برنامه که گذاشتم i,j ،حکم شمارنده رو دارند و ("\n") حکم کاراکتر برگشت .شما با این دستور در c++  به خط بعدی میروید . و معمولا از شمارنده برای شمارش استفاده می کنند که زمانی که از حلقه های تو در تو استفاده میکنیم ،حلقه بیرونی تعداد سطرها و حلقه درونی تعداد ستون .


امیدوارم مشکل شما حل شده باشه ، البته برنامه یه کوچولو مشکل داره ، اونم تو خروجی   :-o که حل اون به عهده شما. :-)

اگر تو تحلیل این برنامه به مشکلی برخوردید (البته به جز اون مشکله ) بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم. :-)


کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Novice Poster

Novice Poster



no avatar
پست ها

64

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 10 آبان 1386 10:34

آرشيو سپاس: 4 مرتبه در 4 پست

توسط Zahra1365 » سه شنبه 30 بهمن 1386 11:00

با سلام
با عرض خسته نباشيد به حضور دوستان عزيز
ببخشيد کسي ميتونه براي من برنامه مبدل تاريخ ( شمسي به ميلادي و برعکس ) رو برام بنويسه ( بدون استراکت)

قبلي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان