در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1420

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 17 مهر 1385 09:56

محل سکونت

سرزمین تاریکی ها

آرشيو سپاس: 940 مرتبه در 382 پست

شکلات تلخ و طعم شیرین سلامت

توسط gigi64 » پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386 13:25

جام جم آنلاين: مدتی است محققان خوردن شکلات و بویژه نوع تلخ یا تیره و در واقع نوع خالص آن را توصیه می کنند. مطالعات جدید نشان داده اند شکلات و جزء اصلی آن یعنی کاکائو فوائد زیادی برای سلامت دارد.




شکلات در خالص ترین شکل خود به کاهش فشار خون ، بازگشت انرژی عضلانی ، بهبود کیفیت پوست و فراهم آوردن آنتی اکسیدان ها کمک می کند.
بهترین انتخاب ، خوردن مقدار کمی شکلات با کیفیت مطلوب است. و در صورتی که روزانه این مقدار کم را مصرف کنید از فوائد آن بر سلامت قلب بهره مند خواهید شد.
کاکائو جریان خون را بهبود بخشیده ، از چسبندگی پلاکت ها می کاهد ، که این به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند ، و بر کلسترول بد خون نیز اثر مثبت دارد. این تاثیر به ویژگی آنتی اکسیدانی کاکائو مربوط می شود که درکاهش التهاب ، عامل اصلی بسیاری از بیماری ها ، نقش دارد.

مطالعه دیگری که توسط محققان آلمانی انجام شده نشان داده است زنانی که هر روز نصف فنجان کاکائوی غنی شده می نوشیدند پوستی شاداب تر و مرطوبتر داشتند. بعلاوه پوست این زنان پس از قرار گرفتن در معرض اشعه فرابنفش کمتر دچار قرمزی و التهاب شد.
جالب توجه اینکه فلاونوئید های موجود در شکلات به حفاظت پوست و افزایش جریان خون آن کمک میکند که این باعث افزایش صافی و شادابی پوست می شود.
اما محققان هشدار می دهند که شکلات سفید علیرغم طعم خوش مزه بودن هیچیک از این اثرات را بر سلامت ندارد زیرا دارای کاکائو ، جزئی که شکلات تیره را تا این حد استثنایی می کند ، نیست.


منبع:جام جم آنلاين

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان