مصرف لبنيات باعث دوقلوزايي مي‌شود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

مصرف لبنيات باعث دوقلوزايي مي‌شود

پست توسط gigi64 » یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 2:29 pm

تحقيقات يک پژوهشگر نشان مي‌دهد احتمال دوقلوزايي در زناني كه شير و لبنيات مصرف مي‌كنند 5 بار بيشتر از زناني است كه هيچ كدام از محصولات لبني را مصرف نمي‌كنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، سارا سلطاني در تحقيقات پايان نامه‌اي خود به بررسي اثرات مصرف لبنيات در زنان باردار پرداخت.
اين پژوهش با مقايسه زناني كه در رژيم غذايي خود لبنيات مي‌خورند و آنهايي كه محصولات لبني مصرف نمي‌كردند نتيجه گرفته شد.
اين تحقيقات نشان مي‌دهد، پروتئين موجود در كبد و يا شير حيوانات باعث تحريك بيشتر تخمدان‌ها و توليد بيشتر تخمك در زنان مي‌شود كه اين شانس دوقلوزايي را افزايش مي‌دهد.
نتايج اين پژوهش همچنين نشان مي‌دهد، درمان‌هاي جديد ناباروري و تاخير در بارداري از دلايل افزايش دوقلوزايي است ضمن اينکه رژيم غذايي نيز نقش مهمي در اين خصوص دارد.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”