غذاهای چرب و شيرين زمينه‌ساز بيماری‌های کبد است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 682
تاریخ عضویت: شنبه 23 دی 1385, 12:47 am
محل اقامت: زير آسمون ابري
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

غذاهای چرب و شيرين زمينه‌ساز بيماری‌های کبد است

پست توسط Montana2100 » شنبه 5 خرداد 1386, 5:28 pm

محققان امریکایی اظهار داشتند: غذاهای چرب وشیرین زمینه های ایجاد بیماری های کبدی را افزایش می دهد.
به گزارش حیات به نقل از Healthday ، آزمایشات انجام شده بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد غذاهای پرچرب وشیرین علاوه بر دیابت و چاقی موجب بروز بیماری های مربوط به کبد نیز می شود.
مطالعات این دانشمندان نشان داد: تاثیرات این غذاها بر روی کبد زیاد است و بسیار سریع صورت می گیرد.
محققان اظهار داشتند: این مطالعات می تواند هشداری برای افراد باشد.
بیماری های کبد حاصل از رژیم های غذایی نامتناسب روی هر 1 نفر از 8 کودک رخ می دهد.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”