در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1420

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 17 مهر 1385 09:56

محل سکونت

سرزمین تاریکی ها

آرشيو سپاس: 940 مرتبه در 382 پست

كاهش كلسترول خون با مصرف پسته

توسط gigi64 » شنبه 12 خرداد 1386 16:29

يك پژوهش جديد نشان مي‌دهد كه وجود پسته در رژيم غذايي باعث كاهش كلسترول خون و جلوگيري از تنگ‌شدن شريان‌ها مي‌شود.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از فرانسه به نقل از خبرگزاري رويترز، دانشمندان مي‌گويند يك يا دو مشت پسته مي‌تواند تفاوتي قابل‌توجه در خطر ابتلا به بيماري قلبي ايجاد كند.
در يك تحقيق جديد گروهي از پژوهشگران در دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا از گروهي از داوطلبان خواستند يك رژيم غذايي كم‌چربي را با خوردن پسته همراه كنند و آنها را با گروه ديگري كه پسته نمي‌خوردند مورد مقايسه قرار دادند.
پس از تنها يك ماه ميزان كل كلسترول و نيز ميزان كلسترول بد به طور قابل‌توجهي در افرادي كه پسته مي‌خوردند كاهش يافت.
به گفته پژوهشگران افرادي كه بيشترين ميزان پسته را خورده بودند، بيشترين كاهش در ميزان كلسترول را پيدا كردند.
پسته غني از گروهي مواد آنتي‌اكسيدان است كه لوتئين نام دارد و معمولا در سبزي‌هاي برگ‌‌دار سبز و ميوه‌هاي با رنگ روشن ديده مي شود.
ماده لوتئين كه در پسته بيش از ساير مغزهاي خوراكي ديده مي‌شود، مي‌تواند به جلوگيري از رسوب كلسترول در شريان‌ها كمك كند.
گرچه هم پسته نمكي و پسته بدون نمك ميزان كلسترول را كاهش مي‌دهند،كارشناسان تغذيه توصيه مي‌كنند كه پسته بدون نمك مصرف شود، زيرا نمك بيش از حد مي‌تواند فشار خون را بالا ببرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان