در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1420

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 17 مهر 1385 09:56

محل سکونت

سرزمین تاریکی ها

آرشيو سپاس: 940 مرتبه در 382 پست

گل كلم نارنجي فوايد غذايي بسياري دارد

توسط gigi64 » سه شنبه 15 خرداد 1386 02:34

در حاليكه برخي افراد گل كلم نارنجي رنگ را نامطلوب مي‌دانند، اين گل كلم فوايد غذايي زيادي دارد.

به گزارش پايگاه اينترنتي ساينس ديلي، اكنون محققان "موسسه كورنل" جهش ژنتيكي را كه موجب ايجاد رنگ غيرعادي اين گياه شده است كشف كرده‌اند.

اين كشف احتمالا به توليد محصولات اصلي غذايي بيشتري از جمله ذرت، سيب زميني، برنج، ذرت خوشه‌اي و گندم منجر مي‌شود.

اين جهش ژنتيكي كه به تازگي توسط "لي لي" متخصص ژنتيك موسسه كورنل و همكارانش جدا شده و در شماره دسامبر نشريه "سلول گياهي" منتشر شده است، به سبزيجات اجازه مي‌دهد تا "بتا كاروتن" بيشتري را حفظ كنند.

بتا كاروتن موجب ايجاد رنگ نارجي مي‌شود و يك زمينه ساز براي (توليد) ويتامين مغذي ‪ A‬است.

توليد محصولات اصلي كه حاوي ويتامين ‪ A‬بيشتري باشند مهم است زيرا كمبود ويتامين ‪ A‬كه در كشورهاي در حال توسعه شايع است موجب آسيب رساندن به سيستم‌هاي ايمني مي‌شود و عامل عمده كوري در كودكان است.

گل كلم نارنجي رنگ براي اولين بار حدود ‪ ۳۰‬سال پيش در مزرعه گل كلم سفيد رنگ يك كشاورز در كانادا كشف شد و اكنون در مغازه‌ها در دسترس است.

منبع:  ایرنا

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان