گل كلم نارنجي فوايد غذايي بسياري دارد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

گل كلم نارنجي فوايد غذايي بسياري دارد

پست توسط gigi64 » سه شنبه 15 خرداد 1386, 2:34 am

در حاليكه برخي افراد گل كلم نارنجي رنگ را نامطلوب مي‌دانند، اين گل كلم فوايد غذايي زيادي دارد.

به گزارش پايگاه اينترنتي ساينس ديلي، اكنون محققان "موسسه كورنل" جهش ژنتيكي را كه موجب ايجاد رنگ غيرعادي اين گياه شده است كشف كرده‌اند.

اين كشف احتمالا به توليد محصولات اصلي غذايي بيشتري از جمله ذرت، سيب زميني، برنج، ذرت خوشه‌اي و گندم منجر مي‌شود.

اين جهش ژنتيكي كه به تازگي توسط "لي لي" متخصص ژنتيك موسسه كورنل و همكارانش جدا شده و در شماره دسامبر نشريه "سلول گياهي" منتشر شده است، به سبزيجات اجازه مي‌دهد تا "بتا كاروتن" بيشتري را حفظ كنند.

بتا كاروتن موجب ايجاد رنگ نارجي مي‌شود و يك زمينه ساز براي (توليد) ويتامين مغذي ‪ A‬است.

توليد محصولات اصلي كه حاوي ويتامين ‪ A‬بيشتري باشند مهم است زيرا كمبود ويتامين ‪ A‬كه در كشورهاي در حال توسعه شايع است موجب آسيب رساندن به سيستم‌هاي ايمني مي‌شود و عامل عمده كوري در كودكان است.

گل كلم نارنجي رنگ براي اولين بار حدود ‪ ۳۰‬سال پيش در مزرعه گل كلم سفيد رنگ يك كشاورز در كانادا كشف شد و اكنون در مغازه‌ها در دسترس است.

منبع: ایرنا

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”