تاثیر اسیدهای چرب امگا – سه در کاهش فشار خون

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4175 بار
تماس:

تاثیر اسیدهای چرب امگا – سه در کاهش فشار خون

پست توسط ganjineh » جمعه 18 خرداد 1386, 11:42 am

تصویر

: رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا – سه که عمدتا در انوع خاص ماهی ، آجیل ، روغن دانه ها و روغن های گیاهی یافت می شود به کاهش فشار خون کمک می کند.
به گزارش healthday ، محققان با بررسی فشار خون شرکت کنندگان و اسید چرب امگا – سه دریافتی آنها پس از در نظر گرفتن سایر عوامل موثر در فشار خون مانند سن ، وزن ، ورزش ، مصرف نمک ، و جنس به این نتایج دست یافتند :
- دریافت مقادیر زیاد این اسیدها از طریق رژیم غذایی با 0.6 میلی متر جیوه کاهش فشار سیستولیک و دیاستولیک در گروه آزمایش همراه بود.
- فشار سیستولیک و دیاستولیک در میان افرادی که رژیم غذایی خاصی نداشتند یا مکمل یا داروی خاصی را برای درمان فشار خون بالا ، بیماری قلبی یا دیابت دریافت نکرده بودند 1 میلی متر جیوه کاهش داشت.
- افرادی که دچار فشار خون بالا نبودند حدود 0.9 میلی متر جیوه کاهش در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک نشان دادند.
به گفته محققان غذاهای دارای اسیدهای چرب اشباع نشده پلی در کسانی که دچار فشار خون بالا نشده و داروی خاصی مصرف نکرده بودند بیشترین تاثیر را در کاهش فشار خون دارند.
سایر مطالعات نشان داده اند کاهش 2 میلی متر جیوه فشار خون میزان مرگ و میر ناشی از سکته مغزی را تا 6 درصد و مرگ در اثر بیماری قلبی عروقی را تا 4 درصد کاهش می دهد.
فقط چند میلی متر جیوه کاهش فشار خون با کاهش مصرف نمک ، کم کردن چند کیلوگرم وزن ، مصرف بیشتر سبزیجات ، میوه ها و غلات سبوس دار و دریافت اسیدهای چرب امگا – سه تاثیر بسزایی در جلوگیری از ابتلا به این بیماری های مهلک دارد.
منبع:جام جم
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”