تصویری که دوست خوبم
typhoon 
قرار دادند مربوط به پایگاه سوم نیروی دریایی سپاه و تصاویری که من قرار میدهم مربوط به پایگاه سوم نیروی دریایی ارتش در کنارک-چابهار می باشد که از قرار معلوم ناو موجود که در آن که پهلو گرفته است برای گوگل ناشناخته است ولی میکنم همان ناو کنارک باشد.(دوستان اگر برنامه ارتش را در تابستان مشاهده کرده باشند آن را دیده اند):
لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد
لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد
تصاویر پایگاه دوم نیروی دریایی ارتش در بوشهر:
تصاویر پایگاه دوم نیروی دریایی سپاه در بوشهر:
البته باید توجه داشت که این تصاویر نباید در اینجا ارسال میشد و باید در تاپیک تصاویر گوگل ارس در انجمن گالری تصاویر هوا و فضا ارسال میشد و من از این بابت از مدیر مربوطه یاسر جان معذرت میخواهم ولی...
1.خواستم بدونم آیا هنوز ناوچه های کلاس کمان به موشک های هارپون که واقعا عملیاتی باشند مسلح هستند و اینکه آیا ناو گرز هنوز به موشک استاندارد SM-1
مسلح است و در آخر چه تعدادی از ناوچه های کمان و سینا ( در صورت امکان ذکر نامشان) به موشک های هارپون , C-8-2 و استاندارد مجهز هستند؟
2.موشک سطح به سطحی که برای ناوشکن موج انتخاب شده است موشک C-803 میباشد یا موشک دیگر چون من این موضوع را از یکی از دوستان پدرم که در نیروی دریایی هست شنیدم؟
3.موشک سی کیلر همان موشک فجر دریاست ؟