در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

New Member



نماد کاربر
پست ها

14

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 2 تیر 1386 11:34

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 2 پست

تعويض پسورد Id و مشکل با ذخيره صفحات وب

توسط yastop » شنبه 2 تیر 1386 23:54

با سلام من یاسمن هستم می خواستم پسورد آیدی خودم را عوض کنم ولی بلد نیستم می شود راهنمایی کنیدممنونم...  :)  :)  :)  

nt :عنوان ویرایش شد

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1258

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 15 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 10 دی 1385 00:01

محل سکونت

www.ir-dl.ir

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 233 پست

توسط nt » يکشنبه 3 تیر 1386 00:01

yastop, سلام  
1- در انتخاب عنوان تاپيک دقت نماييد   :x
2-در انتخاب بخش مورد نظر دقت نماييد   :x
3-جواب دادن به شما به مونث يا مذکر بودنتون ربطي نداره ،‌دم به ساعت خودتون را معرفي نکنيد   :x  :x
4-براي تعويض پسورد Id وارد ميل شده سپس My accont را انتخاب نموده بعد Change password و ....
موفق باشيد

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

4251

تشکر کرده: 178 مرتبه
تشکر شده: 676 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 23 اسفند 1384 13:14

محل سکونت

کرج پلاک 43!

آرشيو سپاس: 13307 مرتبه در 2679 پست

توسط Mohammad 1985 » يکشنبه 3 تیر 1386 00:05

nt,  حالا چرا ميزني !  :grin:  دوستمون جديده ! ياد ميگيره حالا!  :shock:
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1258

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 15 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 10 دی 1385 00:01

محل سکونت

www.ir-dl.ir

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 233 پست

توسط nt » يکشنبه 3 تیر 1386 00:12

روم به ديوار :-P
قصد جسارت نداشتم
جهت ياد آوري گفتم
yastop,Mohammad 1985,  شما ببخشيد اگر تند نوشتم :razz:  :razz:

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » جمعه 29 تیر 1386 18:26

با سلام :

من هر وقت سيستم رو به اينترنت وصل مي کنم بعد از قطع ارتبا در گوشه راست نوار وظيفه يک مثلث زرد قرار داره به نام
updates.... و اعلام مي کنه که بايد اونها رو نصب کنم . وقتي مي خوام خاموش کنم در کنار turn off گفته که اين موارد نصب ميشن ولي اين کار انجام نمي شه .و هر بار اين مسأله رو دارم .حالا نمي دونم اينها رو نصب کنم يا نه .
و چرا به صورت خودکار اين کار انجام ميشه وراهي براي قطع اين به روز شدن هست .

بسيار سپاسگذارم  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

803

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 6 مرداد 1385 23:51

آرشيو سپاس: 295 مرتبه در 133 پست

توسط Ines » شنبه 30 تیر 1386 00:12

mahsa_kaf نوشته است:با سلام :

من هر وقت سيستم رو به اينترنت وصل مي کنم بعد از قطع ارتبا در گوشه راست نوار وظيفه يک مثلث زرد قرار داره به نام
updates.... و اعلام مي کنه که بايد اونها رو نصب کنم . وقتي مي خوام خاموش کنم در کنار turn off گفته که اين موارد نصب ميشن ولي اين کار انجام نمي شه .و هر بار اين مسأله رو دارم .حالا نمي دونم اينها رو نصب کنم يا نه .
و چرا به صورت خودکار اين کار انجام ميشه وراهي براي قطع اين به روز شدن هست .

بسيار سپاسگذارم  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:


برای از کار انداختن آپدیت اتوماتیک مسیر زیر رو بروید:

روی My computer  راست کلیک کنید.
Properties
Automatice updates
و حالا گزینه ی Turn off automatic updates را انتخاب کنید.
No time like the present


تا مدتی کمرنگ یا بی رنگ...

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » چهارشنبه 3 مرداد 1386 16:18

سلام :

من هروقت ممي خوام يک صفحه وب رو روي هارد ذخيره بکنم يک پيغام ميده که نمي تونه ذخيره بشه و در حاليکه دو تا از

درايوهاي من به طور کامل خاليه .چرا ذخيره نمي شه ؟خ.اهش مي کنم جواب بديد .


اينم نشه مثل بقيه پرسش هام ! بي جواب !  :-?

دوباره از babaki تشکر مي کنم .

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1258

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 15 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 10 دی 1385 00:01

محل سکونت

www.ir-dl.ir

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 233 پست

توسط nt » چهارشنبه 3 مرداد 1386 16:39

mahsa_kaf, عزيز
بعضي از برنامه نويس هاي سايت ها ،سايت خود را طوري طراحي مي کنند که قابليت SAVE نداشته باشه به طوري که کاربر نتونه اون را بر روي سيستم خود ذخيره نمايد

شما با همه سايت ها مشکل داريد يا بعضي از اون ها؟؟اگر بعضی از اوناست به همون دلیل هست که گفتم

در ضمن کدوم سوال شما بدون جواب مونده؟؟

موفق باشيد :D

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » جمعه 26 مرداد 1386 11:12

با سلام :

من با همين سايت مشکل دارم .درضمن با بعضي بلاگ ها هم مشکل دارم .اگر يک آيدي هک بشه از کجا ميشه فهميد ؟

چه علائمي داره ؟

به خاطر راهنمايي هاي قبليبسيار سپاسگذارم nt
:razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :)

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10180 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » جمعه 26 مرداد 1386 11:50

mahsa_kaf,
در اين انجمن اين سيستم حفاظتي براي IE فعال هست، دليل اون هم قبلا اعلام شده، اگر نياز به ذخيره صفحات داريد، از Opera يا FireFox استفاده کنيد
سوال دومتون هم معمولا بعد از هک بلافاصله پسورد رو عوض ميکنند، علائم اون بسته به رفتار فرد هک کننده داره  :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3050

تشکر کرده: 29 مرتبه
تشکر شده: 134 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

توسط Dr.Akhavan » شنبه 27 مرداد 1386 02:45

mahsa_kaf,  
اگر بجز این سایت - با وبلاگهای دیگر هم همین مشکل ذخیره کردن را داری و در فایرفاکس و اپرا هم همین مشکل را داری
میتوانی از صفحه مورد نظر عکس بگیری و یا اینکه پرینت کنی ( البته نیازی نیست که پرینتر داشته باشی - با یک پرینتر مجازی که صفحات را به صورت pdf  ذخیره میکنه به راحتی میتوانی صفحه وب مورد نظر را ذخیره کنی )

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » دوشنبه 29 مرداد 1386 11:24

سلام :
آیا منظور شما از  pdfساز و گرفتن عکس از یک سایت همون

adobe acrobat reader و دکمةprint screen ؟

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان