تاثير سيب زميني بر سيستم ايمني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

تاثير سيب زميني بر سيستم ايمني

پست توسط Dr.Akhavan » پنج شنبه 28 تیر 1386, 9:35 am

  سيب زميني بر سيستم ايمني
 


پژوهشگران اسپانيايي اعلام كردند، مصرف سيب زميني اثر مفيدي بر سيستم ايمني به جاي مي گذارد.
در اين پژوهش محققان با بررسي مصرف سيب زميني در افراد به مدت 14 هفته دريافتند، روده اين افراد سالم تر بوده و ميزان گلبول هاي سفيد كه هنگام عفونت و براي جلوگيري از بيماري توليد مي شوند، نيز در افراد فوق كاهش مي يافت.
به طور كلي مصرف مواد غذايي حاوي نشاسته مقاوم مانند سيب زميني پخته، غلات، موز، ماكاروني براي سيستم ايمني بدن مفيد است. تقريبا 10 درصد از نشاسته مصرفي، نشاسته مقاوم است كه در روده كوچك هضم نمي شود و به روده بزرگ منتقل مي شود. مصرف نشاسته همچنين خطر سرطان روده بزرگ را كاهش مي دهد.
در اين پژوهش آمده است، سبزيجات حاوي ميزان فراواني ويتامين B و C و موادي مانند آهن، كلسيم، منگنز، منيزيم و فسفر هستند و درصورت مصرف آنها به صورت سرد در سالاد براي سيستم ايمني سودمند است.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”