ادویه در کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر موثر است.

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

ادویه در کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر موثر است.

پست توسط Dr.Akhavan » یک شنبه 31 تیر 1386, 10:54 am

  در کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر موثر است. 


یک ماده شیمیایی موجود در ادویه کاری به حذف پلاک های آلزایمر از مغز کمک می کند. پیش از این نیز گزارش شده بود که ادویه کاری در کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر موثر است.
به گزارش ساینس دیلی ، در این مطالعه محققان دریافتند یک ماده شیمیایی تعداد سلولهای ایمنی موسوم به ماکروفاژها را برای پاک کردن بتا آمیلوئید ، پروتئینی که پلاک های مربوط به آلزایمر را در مغز تشکیل می دهد ، افزایش می دهد.
این ماده جزء فعال موجود در ترکیبات curcuminoid ، یک ماده طبیعی موجود در ریشه زردچوبه است. زردچوبه ادویه ای است که اغلب در پودرکاری یافت می شود.
همچنین در مطالعه فوق ژن هایی شناخته شدندکه در این فرآیند نقش داشته و مسئول تعدادی از اعمال مهم سیستم ایمنی هستند.
بر این اساس یافته های فوق اطلاعات بیشتری را در باره نقش سیستم ایمنی دربیماری آلزایمر ارائه می دهد و می تواند به یافتن روشهای درمانی جدید بیانجامد.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”