در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

ادویه در کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر موثر است.

توسط Dr.Akhavan » يکشنبه 31 تیر 1386 10:54

[align=center]ادویه در کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر موثر است.



یک ماده شیمیایی موجود در ادویه کاری به حذف پلاک های آلزایمر از مغز کمک می کند. پیش از این نیز گزارش شده بود که ادویه کاری در کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر موثر است.
به گزارش ساینس دیلی ، در این مطالعه محققان دریافتند یک ماده شیمیایی تعداد سلولهای ایمنی موسوم به ماکروفاژها را برای پاک کردن بتا آمیلوئید ، پروتئینی که پلاک های مربوط به آلزایمر را در مغز تشکیل می دهد ، افزایش می دهد.
این ماده جزء فعال موجود در ترکیبات curcuminoid ، یک ماده طبیعی موجود در ریشه زردچوبه است. زردچوبه ادویه ای است که اغلب در پودرکاری یافت می شود.
همچنین در مطالعه فوق ژن هایی شناخته شدندکه در این فرآیند نقش داشته و مسئول تعدادی از اعمال مهم سیستم ایمنی هستند.
بر این اساس یافته های فوق اطلاعات بیشتری را در باره نقش سیستم ایمنی دربیماری آلزایمر ارائه می دهد و می تواند به یافتن روشهای درمانی جدید بیانجامد.

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان



phpBB | CentralClubs