مصرف چربى به سلامت پوست آسيب مى‏زند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

مصرف چربى به سلامت پوست آسيب مى‏زند

پست توسط Dr.Akhavan » یک شنبه 31 تیر 1386, 11:06 am

  چربى به سلامت پوست آسيب مى‏ 


محققان معتقدند مصرف مواد چرب مانند انواع روغن‏هاى جامد غير گياهى، نوشيدن بيش از حد نوشابه‏هاى گازدار و شكلات احتمال ابتلاى فرد را به سرطان پوست بيشتر مى‏كند.
تغذيه افراد تاثير مستقيم بر وضعيت پوستى آنان دارد و اين موضوع از جوش‏هاى پوستى تا سرطان پوست را شامل مى‏شود. تحقيقات نشان مى‏دهد هر ماده غذايى كه فرد در طول روز و عمر خود مصرف مى‏كند ممكن است به ماده‏اى مفيد يا مضر در بدن وى تبديل شود محققان معتقدند مصرف مواد چرب مانند انواع روغن‏هاى جامد غير گياهى، نوشيدن بيش از حد نوشابه‏هاى گازدار و شكلات از مواد غذايى به شمار مى‏روند كه احتمال ابتلاى فرد را به سرطان پوست بيشتر مى‏كنند. البته مصرف برخى مواد مانند شكلات مى‏تواند تاثيرات سريع و كوتاه مدتى مانند ايجاد جوش و آكنه داشته باشد و مصرف چربى‏ها در درازمدت موجب افزايش كلسترول و نهايتا انواع سرطان از قبيل سرطان پوست مى‏شوند. بررسى‏هاى اخير محققان نشانگر اين موضوع است كه فرآورده‏هاى گوشتى مخلوط، ميزان آنتى‏اكسيدان خون را بالا برده و سبب بروز بيمارى‏هاى پوستى در فرد مصرف كننده مى‏شود. محققان توصيه مى‏كنند براى سالم و شاداب ماندن پوست از ميوه‏ها و سبزيجات تازه و خام استفاده و از مصرف تنقلات و آجيل پرهيز شود. در ضمن مصرف كمپوت و مربا نيز به دليل حجم بالاى قند توصيه نمى‏شود.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”