در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

436

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 11 اسفند 1385 21:12

آرشيو سپاس: 537 مرتبه در 145 پست

آثار زيان بار مصرف گوشت قرمز

توسط vaispard » شنبه 20 مرداد 1386 22:55

پژوهشگران بار ديگر بر لزوم محدود كردن مصرف گوشت

قرمز در برنامه غذايي روزانه تاكيد كردند.

محققان با درج مقاله اي در جديدترين شماره نشريه پزشكي

انستيتو ملي سرطان اعلام كردند؛ غذاهايي مانند گوشت قرمز

كه حاوي مقدار فراوان ماده اي به نام كولين هستند ، احتمال

پيدايش ضايعات پيش سرطاني روده بزرگ را افزايش مي

دهند.

نتيجه بررسي طولاني مدت پژوهشگران بيمارستان دانشگاهي

هاروارد درباره حدود 40 هزار زن نشان مي دهد؛ افرادي كه

بيشترين ميزان كولين را در برنامه غذايي روزانه خود مصرف

مي كنند ، 45 درصد بيش از ديگران در معرض خطر ابتلا به  

پوليپ هاي پيش سرطاني روده بزرگ قرار دارند.

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان