آثار زيان بار مصرف گوشت قرمز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 436
تاریخ عضویت: جمعه 11 اسفند 1385, 9:12 pm
سپاس‌های ارسالی: 484 بار
سپاس‌های دریافتی: 517 بار

آثار زيان بار مصرف گوشت قرمز

پست توسط vaispard » شنبه 20 مرداد 1386, 10:55 pm

پژوهشگران بار ديگر بر لزوم محدود كردن مصرف گوشت

قرمز در برنامه غذايي روزانه تاكيد كردند.

محققان با درج مقاله اي در جديدترين شماره نشريه پزشكي

انستيتو ملي سرطان اعلام كردند؛ غذاهايي مانند گوشت قرمز

كه حاوي مقدار فراوان ماده اي به نام كولين هستند ، احتمال

پيدايش ضايعات پيش سرطاني روده بزرگ را افزايش مي

دهند.

نتيجه بررسي طولاني مدت پژوهشگران بيمارستان دانشگاهي

هاروارد درباره حدود 40 هزار زن نشان مي دهد؛ افرادي كه

بيشترين ميزان كولين را در برنامه غذايي روزانه خود مصرف

مي كنند ، 45 درصد بيش از ديگران در معرض خطر ابتلا به

پوليپ هاي پيش سرطاني روده بزرگ قرار دارند.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”