در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1420

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 17 مهر 1385 09:56

محل سکونت

سرزمین تاریکی ها

آرشيو سپاس: 940 مرتبه در 382 پست

چاي، سرشار از سلامتي است

توسط gigi64 » سه شنبه 13 شهریور 1386 15:06

مصرف روزي دو فنجان چاي، احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاري روسيه، خاصيت ضد اكسانتيمي چاي، چهار برابر ويتامين C است. تمام انواع چاي حاوي ماده اي به نام فلاونوئيد است كه خاصيت ضد اكسانتيمي آن زبان زد است.
بنابراين گزارش، چاي حاوي مواد ديگري از جمله تئوفيلين، انواع ويتامين ها از جمله ويتامين هاي C B2 B12 A فلئور، آهن، منيزيم، كلسيم و فسفر است.
بر اساس نتايج انجام شده، مصرف روزي دو فنجان چاي احتمال ابتلا به سرطان ريه، روده راست و پانكراس را كاهش مي دهد. تحقيقات ديگر نشان مي دهد كه چاي در برابر سرطان پروستات و سرطان دهان نقش پيش گيرانه دارد.
نتايج تحقيقات انجام شده در انگلستان نشان مي دهد كه چاي حاوي مواد آرام بخش است و بواسطه انبساط مجاري پوست باعث افزايش دماي پوست مي شود.
اين گزارش مي افزايد، با اين حال مصرف چاي معايبي نيز دارد. به عنوان مثال چاي جذب آهن را با مشكل مواجه مي سازد و چاي سياه نيز به واسطه دارا بودن مقادير بالاي اسيد اگزاليك در افرادي كه در مجاري ادراري خود سابقه سنگ دارند، مشكل ايجاد مي‌كند.

باشگاه خبرنگاران

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان