چاي، سرشار از سلامتي است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

چاي، سرشار از سلامتي است

پست توسط gigi64 » سه شنبه 13 شهریور 1386, 3:06 pm

مصرف روزي دو فنجان چاي، احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاري روسيه، خاصيت ضد اكسانتيمي چاي، چهار برابر ويتامين C است. تمام انواع چاي حاوي ماده اي به نام فلاونوئيد است كه خاصيت ضد اكسانتيمي آن زبان زد است.
بنابراين گزارش، چاي حاوي مواد ديگري از جمله تئوفيلين، انواع ويتامين ها از جمله ويتامين هاي C B2 B12 A فلئور، آهن، منيزيم، كلسيم و فسفر است.
بر اساس نتايج انجام شده، مصرف روزي دو فنجان چاي احتمال ابتلا به سرطان ريه، روده راست و پانكراس را كاهش مي دهد. تحقيقات ديگر نشان مي دهد كه چاي در برابر سرطان پروستات و سرطان دهان نقش پيش گيرانه دارد.
نتايج تحقيقات انجام شده در انگلستان نشان مي دهد كه چاي حاوي مواد آرام بخش است و بواسطه انبساط مجاري پوست باعث افزايش دماي پوست مي شود.
اين گزارش مي افزايد، با اين حال مصرف چاي معايبي نيز دارد. به عنوان مثال چاي جذب آهن را با مشكل مواجه مي سازد و چاي سياه نيز به واسطه دارا بودن مقادير بالاي اسيد اگزاليك در افرادي كه در مجاري ادراري خود سابقه سنگ دارند، مشكل ايجاد مي‌كند.

باشگاه خبرنگاران

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”