افراد عصبي آب سيب بنوشند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

افراد عصبي آب سيب بنوشند

پست توسط Dr.Akhavan » پنج شنبه 12 مهر 1386, 4:22 am

  عصبي آب سيب  


به گفته محققان علم تغذيه نوشيدن يك ليوان آب سيب براي تقويت و تسكين اعصاب مفيد شناخته شده است.
نوشيدن آب سيب به افراد عصبي مزاج توصيه مي شود زيرا به گفته محققان نوشيدين يك ليوان آب سيب روزانه به تسكين اعصاب كمك مي كند. ميزان ويتامين هاي در سيب زياد است اين ميوه در تقويت و تسكين اعصاب اثر مساعدي دارد و مصرفش براي افراد عصبي مزاج، مناسب و سودمند است.
وجود فسفر و كلسيم در اين ميوه براي رشد كودكان و تقويت حافظه و اعصاب نيز مفيد است و به همين علت كودكان ضعيف و كم رشد و بيماران در دوره نقاهت بيشتر از ديگران به مصرف اين ميوه متمايل مي‌شوند.
گفتني است، از ديگر فوائد اين ميوه مي توان به وجود اسيد سيتريك موجود در آن اشاره كرد كه به هضم مواد غذايي و دفع سموم سودمند است، اين اسيد به همراه پتاسيم موجود در اين ميوه به دفع اوره، اسيد اوريك و ‌مواد زائد صفراوي كمك مي كند و براي بيماران كبدي،‌ رماتيسم و نقرس مفيد است.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”