در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

افراد عصبي آب سيب بنوشند

توسط Dr.Akhavan » پنج شنبه 12 مهر 1386 04:22

[align=center]افراد عصبي آب سيب بنوشند[/align]


به گفته محققان علم تغذيه نوشيدن يك ليوان آب سيب براي تقويت و تسكين اعصاب مفيد شناخته شده است.
نوشيدن آب سيب به افراد عصبي مزاج توصيه مي شود زيرا به گفته محققان نوشيدين يك ليوان آب سيب روزانه به تسكين اعصاب كمك مي كند. ميزان ويتامين هاي در سيب زياد است اين ميوه در تقويت و تسكين اعصاب اثر مساعدي دارد و مصرفش براي افراد عصبي مزاج، مناسب و سودمند است.
وجود فسفر و كلسيم در اين ميوه براي رشد كودكان و تقويت حافظه و اعصاب نيز مفيد است و به همين علت كودكان ضعيف و كم رشد و بيماران در دوره نقاهت بيشتر از ديگران به مصرف اين ميوه متمايل مي‌شوند.
گفتني است، از ديگر فوائد اين ميوه مي توان به وجود اسيد سيتريك موجود در آن اشاره كرد كه به هضم مواد غذايي و دفع سموم سودمند است، اين اسيد به همراه پتاسيم موجود در اين ميوه به دفع اوره، اسيد اوريك و ‌مواد زائد صفراوي كمك مي كند و براي بيماران كبدي،‌ رماتيسم و نقرس مفيد است.

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان