در اين بخش مي‌توانيد به مباحث مربوط به انواع زبان هاي برنامه نويسي بپردازيد
Captain

Captain



no avatar
پست ها

2756

تشکر کرده: 1573 مرتبه
تشکر شده: 334 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

سئوال در برنامه نويسي وي بي

توسط Present » جمعه 20 مهر 1386 18:50

من باید به عنوان پروژه یک برنامه بنویسم که دوعدد بسیار بزرگ را با هم جمع کند(ضربش را نوشتم)
اگه میشه همه خواص لیست باکس را توضیح بدهید(میخوام تمام اعداد داخل یک لیست را با هم جمع کنم)
با تشکر

Rookie Poster

Rookie Poster



no avatar
پست ها

38

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 17 آذر 1385 10:20

آرشيو سپاس: 1 مرتبه در 1 پست

توسط aminjan » جمعه 20 مهر 1386 22:09

Dim m As Long
For i = 0 To List1.ListCount
m = m + Val(List1.List(i))
Next
Print m


------------
کد بالا همه اعداد تو یه لیست باکس رو جمع میکنه
با خاصیت list میتوته /ایتم مورد نظر رو بخونی
متلا کد زیر آیتم دوم رو میخون
K = list1.list(1)x

Rookie Poster

Rookie Poster



no avatar
پست ها

38

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 17 آذر 1385 10:20

آرشيو سپاس: 1 مرتبه در 1 پست

توسط aminjan » جمعه 20 مهر 1386 22:12

ببخشید دو بار شد!

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2756

تشکر کرده: 1573 مرتبه
تشکر شده: 334 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

توسط Present » شنبه 21 مهر 1386 10:27

با تشکر از امين جان
کسي راه حلي براي جمع دو عدد 50 رقمي نداره
با آرايه ميشه اما بر عکس به دست مياد که که از برعکس کردنش ارور ميگيره
يعني جمع را جواب ميده ولي اما وقتي عدد carry  را ميخام باهاش جمه کنم براي عدد که انديس آرايه 0 است مشکل دارم
اونم به خاطر اينکه بايد هر عدد که ميخاد با عدد carry جمع شودبايد شماره ارايه يکي پايين تر باشه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2756

تشکر کرده: 1573 مرتبه
تشکر شده: 334 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

توسط Present » يکشنبه 22 مهر 1386 11:47

کسي نيست جواب بده يا راهنمايي کند
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » يکشنبه 22 مهر 1386 12:59

morteza_1234m جان ،

كدي رو كه نوشتي  ممكنه اينجا قرار بدي . حالا اصلا درست يا غلط بودنش هم زياد مهم نيست فقط ميخوام اگر تونستم رو كد خودت debug كنم .

اميدوارم بتونم بهت كمك كنم..... :-)

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2756

تشکر کرده: 1573 مرتبه
تشکر شده: 334 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

توسط Present » سه شنبه 24 مهر 1386 10:27

خودم نوشتم ولي با متغيرهاش مشکل دارم
Dim result As String, result1() As String, int1 As String, int2 As String



intnum1 = Len(Text1.Text)
intnum2 = Len(Text1.Text)
txt1 = Text1.Text
txt2 = Text2.Text
carry = 0
result = ""
For i = 1 To intnum1
int1 = Val(txt1) Mod 10
txt1 = Val(txt1) \ 10
int2 = Val(txt2) Mod 10
txt2 = Val(txt2) \ 10
If Val(int1) + Val(int2) + Val(carry) < 10 Then
result = result + Str(Val(int1) + Val(int2) + Val(carry))
carry = ""
Else
result = result + Str((Val(int1) + Val(int2) + Val(carry)) Mod 10)
carry = (Val(int1) + Val(int2) + Val(carry)) \ 10
End If
Next i

intnum3 = Len(Text1.Text)
While intnum3 > 0
ReDim result1(intnum3) As String
  result1(intnum3) = (Str(Val(result)) Mod 10)
Label1.Caption = Label1.Caption + result1(intnum3)
result = (Str(Val(result)) \ 10)




intnum3 = intnum3 - 1
Wend





End Sub
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2756

تشکر کرده: 1573 مرتبه
تشکر شده: 334 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

توسط Present » سه شنبه 24 مهر 1386 10:28

ارور  OverFlow ميده
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » چهارشنبه 25 مهر 1386 01:07

دوست عزيز ،

debug اون قسمت برنامه رو ميشه با اين كد حل كرد ، يعني اگر شما اين كد رو :

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 


جاي گزين اين قسمت كنيد

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 


ارور اين قسمت از بين ميره . ولي باز رو برنامتون كار كنيد چون جواب نميده و اين ارور رو در قسمت آخر باز ميبينيد  .

تو قسمت آخر بررسي كنيد ببينيد از راه ديگه اي هم ميشه رفت. :shock:

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

431

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 11 بهمن 1385 20:03

محل سکونت

www.centralclubs.com

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

توسط f_love_s » چهارشنبه 25 مهر 1386 01:29

در ضمن من اين برنامه رو براتون نوشتم ولي يه باگ داره كه شما اين باگ رو برطرف كنيد اگر براتون ممكن . واين طوري فرض كردم كه هر دو عدد هم طول هستند.

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 


توي جواب.... :-o

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2756

تشکر کرده: 1573 مرتبه
تشکر شده: 334 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

توسط Present » چهارشنبه 25 مهر 1386 08:13

بله خودم قبلا کد شما را نوشتم ولي متاسفانه استاد محترم از اينجاي کد ايراد گرفت و مجبور اين کار شدم
ولي باعث تعجب هست که چرا يک متغير رشته اي ميتونه بيشتر از 10 کاراکتر را ذخيره منه؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2756

تشکر کرده: 1573 مرتبه
تشکر شده: 334 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

توسط Present » چهارشنبه 25 مهر 1386 08:26

ولي باعث تعجب هست که چرا يک متغير رشته اي نميتونه بيشتر از 10 کاراکتر را ذخيره منه؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان