در اين بخش مي‌توانيد در مورد برق و الکترونیک عمومی به بحث بپردازيد
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 149 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

توسط SAMAN » يکشنبه 23 دی 1386 21:52

احسان جان  :)

استفاده از اسپکر در ماشین و اتصال صدای ورودی ان از MP3 پلیر هیچ مشکلی نیست. فقط به نظر من اگر می خایید این سیستم رو در ماشین استفاده کنید راه های بهتر ی هم هست که  حجم کارتون رو خیلی کوچکتر میکنه,البته با این هم میتونید!
فقط چند تا نکته:
1- اولا اینکه دیگه احتیاج نیست از هوکاتون استفاده شود- ساب های کمی بزرگتر هم جواب میدهند,ضمنا نباید دیگه جعبه چوبی هم استفاه کنید چون در پشت شیشه عقب جا برای نصب ساب هست.
2 - اینکه این  اسپیکر استفاده بشه هم حتما ضروری نیست. هر اسپیکر دیگه هم می تونه کارتونو راه بندازه
3-  من نمیدونم چقدر از داخل ساختمان اسپیکر خبر دارید! این آمپلی فایر ها 3 تا تقویت کننده توش هست! 2 تا برای بلندگو های کوچک و یکی برای ساب

اون هایی که به بلندگوی کوچک وصل میشوند, به قول معروف هیچ بخاری ندارند.اگر مثلا بلندگوهای عقب ماشینتونو بهش وصل کنید هیچ صدایی (آنچنان که باید نمی دهند). چون ذاتا ضعیف هستند.
بعد حالا اون تقویت کننده که به ساب وصل هست رو شاید بگید وصل میکنیم! اما باید بگم که باز هم چنین چیزی امکان نداره! به علت وصل یک طبقه ف_*ل_ن*__ر پایین گذر ( وحشتناک) هیچ صدایی جز فرکانس های پایین شما از بلند گو نخواهید شنید! (صدایی خالص از هوم و باس) به طوری که حتی دکلمه های خواننده هم معلوم نیست.

حرفم اینه که این سیستم صوتی فقط برای داخل خونه سازگار هست! البته همونطور هم که گفتم میتونید در ماشین استفاده کنید (البته به شرطی که ورودی آن MP3  پلیر یا CD MAN  باَشه) .
فقط میتونید ساب 8 اینچ(یا هوکاتون یا هر چیز دیگه- تا حد توانایی اسپیکر) وصل کنید.
اما متاسفانه دیگه بلندگو نمی توانیید وصل کنید! وصل نکردن بلندگو هم  که مکمل ساب نباشه هیچ دردی رو دوا نمیکنه!

سیستم معرفی شده رو در خانه استفاده کنید.


اسپیکر ها ی قوی هم اگر دو تا ساب رو موازی کنید ,بله جواب میدن( البته احتمال فشار اومدن با آی سی ها هست, چون اهم ساب ها با موازی کردمن کم میشه)

در آخر اگر شما اصرار به استفاده از MP3 پلیر در ماشین دارید میتونید از کارت کیت استفاده کنید و صدای اونو در پخش خود و متناسبا در بلندگوهای خود داشته باشید.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
ordak mamagho

New Member



نماد کاربر
پست ها

8

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 8 دی 1386 00:24

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط ehsan45 » دوشنبه 24 دی 1386 13:48

من تصميم گرفتم اسپيکر جينيوس رو بدون هوگاتن به ماشين وصل کنم ، ولي وقتي توي اون رو باز کردم نفهميدم که کدوم ترانس هست .. اگر براي شما زحمتي نيست لطفا از داخل اسپيکرتون يه عکس بگذاريد و محل ترانس ونحوه ي قطع کردن اون رو نشان دهيد ؟


من از کارکيت در ماشين استفاده ميکردم ولي به دليل اينکه کارکيت کيفيت جنداني نداره و اسپيکرهاي ماشينم هم زياد با کيفيت نيست و همان فابريک کارخونه هست کيفيت جنداني نداره دیگه استفاده نمیکنم و برای خرید یک سیستم صوتی که در حد میکرولاپ باشه حدود 250 هزار نومن خرجش میشه ( بدون Head Unit )


..:: بــا تــشــکــر ::..

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 149 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

توسط SAMAN » سه شنبه 25 دی 1386 00:10

احسان جان من تو شکل زیر شکل ترانس رو کشیدم, ترانس یه مکعب فلزی هست که 2 تا سیم یه طرفش هست و 2 تا دیگه یه طرف
اونایی که میرن رو کیت آمپلی فایر رو جدا کن



اگر 3 تا سیم رفته بود رو کیت دست بهش نزن تا فردا بگم چیکار کنی!

من فردا  8 و نیم به بعد خونه ام  :D

اما اگر 2 تا بود شکل زیر رو اجرا کن :)

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

New Member



نماد کاربر
پست ها

8

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 8 دی 1386 00:24

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط ehsan45 » سه شنبه 25 دی 1386 23:30

تو اسپيکر محل کارم از آداپتور 3 تا سيم خارج شده بود ولي در اسپيکر جينيوس 4 تا سيم از آداپتور خارج شده بود ...


اگه ميشه بگو چطوري اون اون آداپتور جينيوس رو قطع کنم ؟ ...  همينطور مال کرتيو رو که 3 تا خارج شده !؟!؟

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 149 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

توسط SAMAN » سه شنبه 25 دی 1386 23:39

احسان جان کار کمی سخت شده  :-o

البته من میدونم که چیکار باید کنید فقط احتیاج به همکاری شما دارم,آیا شما در خونه اهمتر دیجیتال دارید؟؟
شما باید برای اون چهار سیمه ولتاژ گیری کنید که ببینم آیا خروجی ها هر دو تا 12 ولت هست یا نه!

برای اون 3 سیمه هم همینطور!

اگر 12 باشن که میشه درستشون کرد . اما اگر کمتر باشن, دیگه هیچ!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 149 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

توسط SAMAN » پنج شنبه 27 دی 1386 01:09

ehsan45 نوشته است: همينطور مال میکرولاپ رو که 3 تا خارج شده !؟!؟


احسان عزیز در مورد میکرولپ شما اگر اونو باز کنید بعد از سیم ها یه قطعه استوانه ایی به رنگ آبی یا سیاه میبینید, اون اسمش خازن هست!
یه اعدادی روش نوشته که به مقادیر شاید 2200u یا 1000u یا غیره ....

شما اگر زیر اونو نگاه کنید 2 تا پایه داره که هر دوتا روی کیت لحیم شدن, از این 2 پایه یکی مثبت هست و دیگری منفی!

پایه ها خیلی مهم هستن یه خط سفید رنگ داره که خطوطی روی اون هست, این پایه منفی هست, شما میبایست قطب منفی باتری ماشین رو به این و سیم مثبت باتری رو به پایه دیگه وصل کنید,

باید آمپلی فایر روشن شود


تصویر خازن

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 


توجه به پایه منفی و مثبت

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

New Member



no avatar
پست ها

1

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 10 اسفند 1386 22:40

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

ساب وفر

توسط manroo » جمعه 10 اسفند 1386 23:00

سلام
اگر شما بخواهید باند های پر قدرتی داشته باشید باید به جای ساب 4000تومنی دوتا ساب وفر 25000 تومنی 1000وات بخرید فکر کنم بترکونید من که استفاده کردم

Junior Poster

Junior Poster



نماد کاربر
پست ها

103

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 14 مرداد 1386 12:05

آرشيو سپاس: 5 مرتبه در 5 پست

توسط punisherjoon » شنبه 11 اسفند 1386 07:07

سلام
ميشه بگين اصلا چه جوري مي شه يه آمپلی فایر خيلي ساده رو ساخت؟
دانلود بهترينها در
http://shirazsfc.blogsky.com/

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 149 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

توسط SAMAN » يکشنبه 12 اسفند 1386 22:14

punisherjoon

شما می تونید در صورت علاقه یک کیت الکترونیکی از فروشگاه های عرضه قطعات الکترونیک یا هر جای دیگه تهیه کنید و بسازید.  :D
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

New Member



no avatar
پست ها

1

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 17 تیر 1387 12:18

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط alikarimi135 » دوشنبه 17 تیر 1387 12:38

سلام من اين سيستم را مخام بسازم ولي سايز جعبه ي تيوتر ها رو نگفته ايد :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 149 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

توسط SAMAN » جمعه 21 تیر 1387 18:27

alikarimi135
سلام :D
چون تیوتر ها فرکانس بالا یا صدای زیر رو از خودشون عبور میدن ساخت جعبه اونا شکل خاصی نداره شما میتونید هر طور که بخوایید اونا رو بسازید ولی معمولا جعبه تیوتر ها رو خیلی جمع و جور وشیک میسازن.

موفق باشید.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

Novice Poster

Novice Poster



نماد کاربر
پست ها

50

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 5 تیر 1387 15:38

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 3 پست

توسط bahram.de » شنبه 22 تیر 1387 16:17

سامان جان من يه ست اسپيكر حرفه اي راك همين تازگي گرفتم ولي چون نميشه اونو به كامپيوترم وصل كنم تصميم گرفتم پيشنهاد شما رو عملي كنم        اسپيكر هام 2 تيكه هست كه 7 سال پيش گرفتم (مارك جنيوس  پشت شو هم نگاه كردم چيزي درباره ي اهم و وات بلندگو ها ننوشت خود اسپيكرو هم جا پيچاش بد جوري بود نتونستم وا كنم و نگاه كنم ) و ميدونم كه نميشه سابو همين طوري بهش وصل كرد واسه همين ميخواستم ببينم هيچ كاري  مثل اضافه كردن وسيله اي ديگه به اون نميشه انجام داد تا سابو به همينا وصل كنم؟؟؟
( كيت هم باشه وسايل واسه سرهم كردنش دارم)
در عجبم از مردمي كه زير شلاق ظلم زندگي ميكنند و براي حسيني ميگريند كه ازاد زيست دكتر علي شريعتي

قبليبعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان