درمان و جلوگیری از ابتلا به سرطان از طریق تغذی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 220
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 دی 1385, 8:01 pm
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 113 بار

پست توسط siavash45 » دو شنبه 15 بهمن 1386, 3:09 pm

درمان و جلوگیری از ابتلا به سرطان از طریق تغذیه
استفاده از تغذیه خوب در مبارزه با سرطان امری ضروریست. طبق نظر انجمن سرطان آمریکا، عادات غذایی سالم همراه با سایر فاکتورها(وزن مناسب، انجام فعالیتهای ورزشی و محدود نمودن مصرف الکل) میزان مرگ و میر در میان آمریکای ها را تا 30درصد کاهش می دهد.

داشتنن یک رژیم غذایی سالم از بهترین روش ها برای جلوگیری از سرطان است. اگر چه هيچ غذا یا مادۀ غذایی ويژه اي براي حمایت از ما در برابر سرطان وجود ندارد اما ترکیب صحیحی از غذاها، ورزش و آزمایشهای منظم غربالگری، می تواند بطرز چشمگیری ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

تغذیه به منظور جلوگیری از سرطان

استفاده متعادل از میوه ها، سبزیجات، غلات و دانه ها راهکاری به منظور مبارزه و جنگ علیه سرطان است. غذاهای کم چرب، سرشار از فیبر و غنی از آنتی اکسیدانت نیز در این زمینه موثر عمل می نمایند.

مواد زير مي توانند از ما در برابر سرطان محافظت كنند.

· آواکادو
· سیر، پیاز
· هویج
· گریب فروت
· بروکلی، گل کلم، کلم، کلم بروکسل
· دانه کتان
· سویا

اما در مقابل از مصرف اين غذاها و تركيبات بايد اجتناب شود:

· سدیم
· روغنهای هیدروژنه
· کربوهیدرات خالص
· سودا
تغذیه به منظور درمان
یک رژیم غذایی سالم هم برای جلوگیری از سرطان و هم در درمان بیماران سرطانی با اهمیت است. درمانهای سرطان و اثرات جانبی ناشی از داروهای مصرفی ممکن است بر روی طعم غذا و اشتهای شخص تاثیر گذار باشد و این می تواند بر روی توانایی شخص در تحمل غذاهای خالص و بدست آوردن مواد تغذیه ای مناسب تاثیر داشته باشد.

مشاوره ي تغذیه ای بخش مهمی از برنامه درمان سرطان در مرکز سرطان Abramson در دانشگاه پنسیلوانیا و مرکز سرطان Joan Karnell در بیمارستان پنسیلوانیاست. حضور این برنامه ها به بیماران در نگهداری وضعیت مناسب فیزیکی در طی درمان و پس از آن کمک می نماید. یک برنامه ریزی کامل و همه جانبه می تواند تحمل بیمار را افزایش داده و پاسخ به درمان را نیز در فرد ارتقاء دهد و بهبودی در شخص را مستمر سازد.

متخصصین تغذیه می توانند:

باعث ارتقاء وضعیت تغذیه ای شوند.

در خصوص تغذیه فرد تجدید نظر نمایند.

راهنمایی هایی را در مورد رژیم و درمانهای استوار بر تغذیه ارائه نمایند.

پیشنهاداتی را به منظور پیشرفت در تغذیه فرد ارائه دهند.

برای هر فرد برنامه های تغذیه ای منحصر به فرد ایجاد نمایند.

مرکز سرطان Joan Karnell دستورالعمل های گوناگونی در مورد غذاهایی ارائه می دهد که هم برای بیماران سرطانی و هم برای بیمارانیکه در جستجوی اتخاذ یک رژیم غذایی سالم هستند سودمند می باشد. این مرکز همچنین در طول سال برنامه های آشپزی گوناگونی را بدین منظور به بیماران و افراد عادی ارائه می نماید.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
مترجم دکتر متین محمدی پور

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”