قهوه خطر سقط جنین را افزایش می دهد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

قهوه خطر سقط جنین را افزایش می دهد

پست توسط Dr.Akhavan » چهار شنبه 17 بهمن 1386, 9:17 pm

  خطر سقط جنین را افزایش می  


زنان باردار باید از مصرف قهوه پرهیز كنند چرا كه محققان می گویند حتی مصرف متعادل آن در اویل بارداری، باعث افزایش خطر سقط جنین می شود.
به گزارش بی‌بی‌سی، محققان آمریكایی می گویند دریافت 200 گرم كافئین در روز این خطر را دوبرابر می كند.
دوازده هفته اول بارداری زمان بسیار مهمی است و جنین در این زمان بسیار آسیب پذیر است و اكثر موارد سقط طی همین دوران رخ می دهد.
البته عوامل خطر ساز كه در سقط جنین اثر دارند شامل بالا بودن سن مادر در زمان بارداری، سابقه سقط قبلی، و نازایی است. اما علل اكثریت موارد سقط كاملا مشخص نشده است. كافئین نیز اخیرا به عنوان یك ریسك فاكتور یا عامل خطرساز مطرح شده است گرچه مطالعات، نتایج منتفاوتی را نشان داده‌اند.
بنابراین توصیه محققان این است كه مساله مصرف كافئین در دوران بارداری به دقت مورد بررسی بیشتر قرار گیر د و نتایج قطعی به اطلاع همه برسد.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”