در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

قهوه خطر سقط جنین را افزایش می دهد

توسط Dr.Akhavan » چهارشنبه 17 بهمن 1386 21:17

[align=center]قهوه خطر سقط جنین را افزایش می دهد[/align]


زنان باردار باید از مصرف قهوه پرهیز كنند چرا كه محققان می گویند حتی مصرف متعادل آن در اویل بارداری، باعث افزایش خطر سقط جنین می شود.
به گزارش بی‌بی‌سی، محققان آمریكایی می گویند دریافت 200 گرم كافئین در روز این خطر را دوبرابر می كند.
دوازده هفته اول بارداری زمان بسیار مهمی است و جنین در این زمان بسیار آسیب پذیر است و اكثر موارد سقط طی همین دوران رخ می دهد.
البته عوامل خطر ساز كه در سقط جنین اثر دارند شامل بالا بودن سن مادر در زمان بارداری، سابقه سقط قبلی، و نازایی است. اما علل اكثریت موارد سقط كاملا مشخص نشده است. كافئین نیز اخیرا به عنوان یك ریسك فاكتور یا عامل خطرساز مطرح شده است گرچه مطالعات، نتایج منتفاوتی را نشان داده‌اند.
بنابراین توصیه محققان این است كه مساله مصرف كافئین در دوران بارداری به دقت مورد بررسی بیشتر قرار گیر د و نتایج قطعی به اطلاع همه برسد.

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان