در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

سلامتی را با روغن جامد سرخ نکنید

توسط Dr.Akhavan » دوشنبه 27 اسفند 1386 17:01

[align=center]سلامتی را با روغن جامد سرخ نکنید[/align]



تعداد مصرف كنندگان مداوم روغن مايع در دو سال گذشته سه برابر افزايش يافته و در نتيجه مصرف روغن جامد از ۸۷  به ۷۲ درصد كاهش يافته است. از سوى ديگر توليد روغن نباتى با اسيد چرب ترانس ۲۰ درصد از سوى كارخانه هاى روغن نباتى اكنون به كمتر از ۱۰ درصد كاهش يافته است و مسئولان وزارت بهداشت نيز قول داده اند تا اين ميزان اسيد چرب ترانس را در آينده نزديك به كمتر از ۵ درصد كاهش دهند.اگرچه همه اقداماتى كه تاكنون صورت گرفته ، نتايج مطلوبى داشته است، اما هنوز هم بسيارى از مردم كشور روغن نباتى جامد مصرف مى كنند و به نظر مى رسد حذف مصرف اين روغن ها نياز به تلاش جدى تر و فرهنگ سازى عميق ترى داشته باشد.

ادامه این گزارشمو که در روزنامه ایران چاپ شده می توانید در اینجا بخوانید:
http://www.iran-newspaper.com/1386/8611 ... at.htm#top

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان