سلامتی را با روغن جامد سرخ نکنید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

سلامتی را با روغن جامد سرخ نکنید

پست توسط Dr.Akhavan » دو شنبه 27 اسفند 1386, 5:01 pm

  را با روغن جامد سرخ  



تعداد مصرف كنندگان مداوم روغن مايع در دو سال گذشته سه برابر افزايش يافته و در نتيجه مصرف روغن جامد از ۸۷ به ۷۲ درصد كاهش يافته است. از سوى ديگر توليد روغن نباتى با اسيد چرب ترانس ۲۰ درصد از سوى كارخانه هاى روغن نباتى اكنون به كمتر از ۱۰ درصد كاهش يافته است و مسئولان وزارت بهداشت نيز قول داده اند تا اين ميزان اسيد چرب ترانس را در آينده نزديك به كمتر از ۵ درصد كاهش دهند.اگرچه همه اقداماتى كه تاكنون صورت گرفته ، نتايج مطلوبى داشته است، اما هنوز هم بسيارى از مردم كشور روغن نباتى جامد مصرف مى كنند و به نظر مى رسد حذف مصرف اين روغن ها نياز به تلاش جدى تر و فرهنگ سازى عميق ترى داشته باشد.

ادامه این گزارشمو که در روزنامه ایران چاپ شده می توانید در اینجا بخوانید:
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”