در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1487

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 11 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 2 آذر 1385 19:26

آرشيو سپاس: 210 مرتبه در 126 پست

مصرف سبوس برنج و گندم بر کاهش کلسترول خون موثر است

توسط ALIAGHAKHAN » جمعه 9 فروردین 1387 03:15

به گفته متخصصان تغذيه؛
مصرف سبوس برنج و گندم بر کاهش کلسترول خون موثر است


اصلاح الگوي غذايي از جمله استفاده از سبوس غلات در رژيم غذايي از روشهاي مؤثر در كاهش خطر بيماري‌هاي قلبي، عروقي است. مصرف سبوس گندم در مقايسه با سبوس برنج، اثرات سودمندتري بر ميزان كاهش غلظت كلسترول و غلظت LDL دارد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا منطقه‌ علوم پزشكي تهران، محققان دانشكده علوم تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي معتقدند: مصرف سبوس گندم در مقايسه با سبوس برنج، اثرات بيشتري بر روي غلظت كلسترول و LDL در زنان هيپركلسترولميك دارد.

اين در حالي است كه سبوس گندم در داخل روده، اسيدهاي صفراوي را به خود متصل كرده و باعث افزايش دفع آنها از بدن مي‌شود؛ در نتيجه هضم و جذب چربي‌هاي موجود در مواد غذايي از جمله كلسترول، كاهش مي‌يابد.

بيماري‌هاي قلبي عروقي از مهمترين عوامل مرگ و مير در بسياري از كشورها هستند. در ايران نيز حدود 40 درصد مرگ و ميرها به دليل بيماري‌هاي قلبي عروقي رخ مي دهد.

يكي از مهمترين عوامل خطر بيماري‌هاي قلبي عروقي، هيپركلسترولمي است. بنابراين كاهش كلسترول خون يكي از روشهاي موثر جهت كاهش بروز بيماري‌هاي قلبي عروقي و مرگ و مير ناشي از آنها است.

لازم به ذكر است، داروهاي كاهش دهنده كلسترول خون داراي عوارض جانبي مختلفي هستند.
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان