در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Junior Poster

Junior Poster



no avatar
پست ها

154

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 17 اسفند 1386 16:10

آرشيو سپاس: 14 مرتبه در 7 پست

تاثير زردچوبه بر سلامت قلب

توسط Ocean Bird » دوشنبه 12 فروردین 1387 20:19

تاثير زردچوبه بر سلامت قلب

پژوهشگران از سودمندي زردچوبه براي سلامت قلب خبر مي دهند.

به گزارش سلامت نيوز به نقل از شبكه خبر ، جديدترين شماره نشريه پزشكي تحقيقات باليني نوشت : نوعي ماده موجود در زردچوبه به نام كاركومين احتمال ابتلا به نارسايي قلبي را تا حد چشمگيري كاهش مي دهد .

پژوهشگران در كانادا با بررسي تعدادي موش آزمايشگاهي مبتلا به نارسايي قلبي متوجه شدند با استفاده از ماده كاركومين مي توان از پيشرفت نارسايي قلبي در اين حيوانات جلوگيري كرد.

دانشمندان اميدوارند با تكميل بررسي ها در اين خصوص به شيوه موثري براي درمان نارسايي قلبي دست يابند.

شايان ذكر است : استفاده از زردچوبه براي درمان بيماري ها از هزاران سال پيش در طب سنتي چين مرسوم بوده است

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان