تاثير زردچوبه بر سلامت قلب

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Furious Poster
Furious Poster
پست: 308
تاریخ عضویت: جمعه 17 اسفند 1386, 4:10 pm
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

تاثير زردچوبه بر سلامت قلب

پست توسط Ocean Bird » دو شنبه 12 فروردین 1387, 9:19 pm

تاثير زردچوبه بر سلامت قلب

پژوهشگران از سودمندي زردچوبه براي سلامت قلب خبر مي دهند.

به گزارش سلامت نيوز به نقل از شبكه خبر ، جديدترين شماره نشريه پزشكي تحقيقات باليني نوشت : نوعي ماده موجود در زردچوبه به نام كاركومين احتمال ابتلا به نارسايي قلبي را تا حد چشمگيري كاهش مي دهد .

پژوهشگران در كانادا با بررسي تعدادي موش آزمايشگاهي مبتلا به نارسايي قلبي متوجه شدند با استفاده از ماده كاركومين مي توان از پيشرفت نارسايي قلبي در اين حيوانات جلوگيري كرد.

دانشمندان اميدوارند با تكميل بررسي ها در اين خصوص به شيوه موثري براي درمان نارسايي قلبي دست يابند.

شايان ذكر است : استفاده از زردچوبه براي درمان بيماري ها از هزاران سال پيش در طب سنتي چين مرسوم بوده است

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”