بازي شماره 3
مدیران انجمن: Professional, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
asbs جان.
كار جالبي هست كه بازي هاي موبايل رو براي اعضاي سايت ميذاري ولي چرا براي هر بازي يه پست؟اگه تو همون پست اول ادامه بازي ها رو ميذاشتي بهتر نبود؟
در ضمن يه توضيح در مورد سبك بازي بذار كه هر كي به هر سبكي كه علاقه داره اونو دانلود كنه.ممنونم.ميتوني يه پست بزني به اسم "سري بازي هاي موبايل" يا "بازي هاي موبايل(دسته بندي شده)" يه هر چيز ديگه.اگه تو يه پست نظرات و تشكر ها بيشتر باشه ميتوني زودتر ارتقا پيدا كني.درست نميگم؟
ممنونم
كار جالبي هست كه بازي هاي موبايل رو براي اعضاي سايت ميذاري ولي چرا براي هر بازي يه پست؟اگه تو همون پست اول ادامه بازي ها رو ميذاشتي بهتر نبود؟
در ضمن يه توضيح در مورد سبك بازي بذار كه هر كي به هر سبكي كه علاقه داره اونو دانلود كنه.ممنونم.ميتوني يه پست بزني به اسم "سري بازي هاي موبايل" يا "بازي هاي موبايل(دسته بندي شده)" يه هر چيز ديگه.اگه تو يه پست نظرات و تشكر ها بيشتر باشه ميتوني زودتر ارتقا پيدا كني.درست نميگم؟
ممنونم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
راهنمايي بازي : دراين فايل من سه بازي قرار دادم يكي بازي تانك است كه شما نبايد بذاريد تانكهاي غير به مقر شما نزديك شوند دوم هم بازي سرك است كه بايد همه سكها را بخورد تا به مرحله بعدي برويد با كليك 5 پرش ميكند سوم هم بازي ماشيني است كه آقايان بهتر با اين بازي جور در مي آيند ومي توانند نوع ماشينشان را انتخاب كننند
مممنونم
مممنونم

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
asbs , جان
با اجازه آقا مهدی : یعنی اینکه یه تاپیک بزن و هر بازی که خواستی بزاری توی اون تاپیک قرار بده .
بنده هم قول میدم به نوبه خودم هرچی گیر آوردم بزارم

با اجازه آقا مهدی : یعنی اینکه یه تاپیک بزن و هر بازی که خواستی بزاری توی اون تاپیک قرار بده .
بنده هم قول میدم به نوبه خودم هرچی گیر آوردم بزارم

«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»