يه سوال ؟؟؟

در اين بخش مي‌توانيد به مباحث مربوط به انواع زبان هاي برنامه نويسي بپردازيد

مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
پست: 432
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1385, 8:03 pm
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

يه سوال ؟؟؟

پست توسط dewdrop » سه شنبه 21 خرداد 1387, 7:22 pm

سلام.

یه سوالی برام تو vb پیش اومده که چون به کتابی هم دسترسی نداشتم ،گفتم اینجا بپرسم.

یه لیست باکس دارم که توش یه سری عدد دارم.میخوام رو هر کدوم که کلیک میکنم وارد یه متغیر شه ، ولی دستورش فراموش کردم. :sad: :?

ممنون میشم که بهم کمک کنید.

Captain II
Captain II
پست: 512
تاریخ عضویت: یک شنبه 15 مهر 1386, 7:17 pm
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad » چهار شنبه 22 خرداد 1387, 12:21 am

برای این کار دو حالت وجود داره که یکی ایندکس و یکی متن انتخابی رو برمیگردونه برای مثال قراره متن عنصر انتخاب شده رو به متغییر A منتقل کنیم برای اینکار از رویداد های مربوط به لیست باکس قسمت click رو انتخاب و مثل زیر عمل کنی
Private Sub List1_Click()
Dim A As String
A = List1.Text
End Sub

اگه مقدار ایندکس رو بخواهی مینویسی
A=str(List1.ListIndex)
رو مینویسی
امیدوارم که سوالت رو درست متوجه شده باشم
 



 

ارسال پست

بازگشت به “برنامه نويسي”