بهتر بود این تاپیک به عنوان عوامل تحریک کننده شروع جنگ ایجاد می شد تا شاید به نتیجه ای میرسید چون در واقع عواملی که شروع یک جنگ رو دامن میزنه اگر نباشه خوب جنگی هم شروع نمیشه که مشکلی پیش بیاد .
دوست عزيز اگه به اسم تاپيک توجه کني ميبيني نوشته تغييرات اقتصادي.نه بحرانهاي سياسي.اگه مشتاقي يه تاپيک با اين نام ايجادکن.ما هم شرکت ميکنيم.
این عوامل هم که در ایران کم نیست ، یکی از این عوامل وجود آقای احمدی نژاد هست که با وجود ضعف بیش از حد که حتی توانایی مبارزه با مفاسد رو هم نداره می خواهد یک کشور یا چند کشور رو نابود کنه . تهدیدی که نتیجه ای نداره فقط باعث این جور مشکلات میشه که ایران رو تا پای جنگ میکشونه !
این رو تاریخ نشون داده که در زمان رئیس جمهور های قبلی ایران نه تنها تحریم و تحدید به جنگ نشد بلکه مدیریت درست دولت های قبل که تظاهر در اون دولت ها خیلی کمتر از این دولت بود باعث کاهش تورم ، تهدید برای جنگ و وضعیت مردم بود ، همون جور که همتون یادتون هست نه در زمستون گاز میرفت نه در تابستون برق در حالی که تمام اون سالها در خشک سالی بود ولی کسی هم مشکلی نداشت ، ولی حالا چی ؟ هر کسی بگه مسئول مشکلات کیه میگن خوب معلومه خشک سالی
بنا به گفته خودت اين حرفات نه ربطي به هم داشت و نه ربطي به موضوع تاپيک.
در ضمن اگر اقاي احمي نژاد هم مثل چي پول نفت رو الکي خرج ميکرد تحريم هامون کمتر ميشد ولي به همون نسبت وابستگيمون بيشتر ميشد.
راستي رييس جمهور کي گفته مي خواد چند تا کشور رو با هم نابود کنه که ما نفهميديم؟نکنه منظورت اسراييل هست.اگه منظورت اسراييل هست که حتي يک کشور هم به حساب نمياد چه برسه به چند تا.
باز هم از همه دوستانم تقاضا ميکنم که بحث رو با گفته هاي نسنجيده به درگيري لفظي و قفل شدن تاپيک نکشونند.از اول شروع بحث قرار بود منطقي و به دور از تشنج با هم بحث کنيم.