یکبار مصرف ، صدبار مضر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 494
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 مهر 1386, 4:10 am
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

یکبار مصرف ، صدبار مضر

پست توسط soroush.b » پنج شنبه 30 خرداد 1387, 2:28 am

تصویر

قابلیت نفوذ پذیری پلاستیکها در برابر مواد غذایی، شوینده ها، گازها و بخارات موجود در اتمسفر است؛ مثلًا اسید ها، قلیاها، روغن ها و حلالها می توانند از سطح محصولات پلاستیکی به درون آنها نفوذ کنند و آنها را متورم سازند این امر باعث انتقال بعضی از مواد افزودنی به داخل غذا شود

صنعت تولید و بهره برداری از ظروف پلاستیکی به دلیل تنوع در ابعاد و رنگ و سهولت در شکل دهی و ارزانی قیمت با استقبال جهانی مواجه گردید. یکی از مهمترین مسائلی که صلاحیت بهداشتی محصولات پلاستیکی را به عنوان ظروف غذا خوری و بسته بندی زیر سؤال می برد؛ قابلیت نفوذ پذیری پلاستیکها در برابر مواد غذایی، شوینده ها، گازها و بخارات موجود در اتمسفر است؛ مثلًا اسید ها، قلیاها، روغن ها و حلالها می توانند از سطح محصولات پلاستیکی به درون آنها نفوذ کنند و آنها را متورم سازند این امر باعث انتقال بعضی از مواد افزودنی به داخل غذا شده و بر اثر نفوذ بعضی از غذاها به خصوص روغنها سطوح ظروف به محیطی مناسب برای رشد انواع میکروبها مبدل می گردد و در نتیجه میتواند باعث آلوده شدن غذا گردد. تولید مواد پلاستیکی با مواد اولیه نامطلوب و غیر مجاز، استفاده از رنگهای صنعتی نا شناخته، استفاده از آرد و مواد آسیابی حاصل از زباله های پلاستیکی، استفاده از پشم شیشه در ظروف غذاخوری و خاک اره ( قابل واکنش با غذاست) سلامت جامعه را در معرض تهدید قرار داده و باعث ایجاد مسمومیتهای مزمن به صورت انواع بیماریهای گوارشی، کبدی، کلیوی، سرطان و ... می شود. لذا توصیه می شود ظروف پلاستیکی به عنوان ظروف غذا خوری کنار گذاشته شده و در عوض ظروف چینی و استیل جانشین آنها گردد.


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”