در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

680

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مهر 1386 20:46

محل سکونت

رشت

آرشيو سپاس: 199 مرتبه در 67 پست

خواص ضد سرطاني فلفل و گوجه فرنگي

توسط dr_mehdi57 » دوشنبه 7 مرداد 1387 21:53

خواص ضد سرطاني فلفل و گوجه فرنگي



محققان مي گويند عناصري در فلفل و گوجه فرنگي وجود دارد که به مقابله با سرطان پروستات کمک مي کنند.  
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از نشريه آمريکايي تحقيقات سرطان ، اين پژوهشگران اعلام کرده اند که فلفل تند مي تواند مانع از رشد سلول هاي سرطاني در مبتلايان به سرطان پروستات و عاملي در درمان اين بيماري باشد.
اعضاي گروه تحقيقاتي در مرکز پزشکي سيدار سينا در لس آنجلس، آمريکا، اعلام کرده اند که آزمايش هاي انجام شده روي موش هاي آزمايشگاهي و همچنين سلول هاي پروستات مبتلايان به سرطان پروستات نشان مي دهد که ماده شيميايي کاپسايين، عامل تندي ميوه فلفل، به نابودي سلول هاي سرطاني منجر مي شود.
پژوهشگران پس از مشاهده تاثير کاپسايين بر موش هاي آزمايشگاهي، با قرار دادن سلول هاي گرفته شده از مردان مبتلا به سرطان پروستات در مجاورت اين ماده دريافتند که بخشي از اين سلول ها از ميان رفتند.
در گزارش محققان مرکز سيدار سينا، آمده است که ماده کاپسايين فرآيندي را در موش هاي مبتلا به سرطان به جريان انداخت که در نتيجه آن، سلول هاي سرطاني به شکلي قابل توجه نابود شدند.
به گفته آنان، بررسي هاي آزمايشگاهي نشان داد که اندازه غده سرطاني در موش هايي که تحت درمان با اين ماده قرار گرفته بودند به يک پنجم غده موش هايي کاهش يافت که از اين ماده محروم مانده بودند.
برخي از محققان احضار نظر کرده اند که ممکن است کاپسايين فرآيندي را به جريان مي اندازد که با آزاد کردن نوعي پروتئين، باعث مي شود سلول هاي سرطاني در پروستات در واقع دست به خودکشي بزنند.
در عين حال، پزشکان گفته اند که مقدار کاپسايين لازم براي درمان سرطان پروستات در حدي است که نمي توان آن را با خوردن فلفل قرمز، حتي از نوع بسيار تند آن، تامين کرد.
براي اين منظور، لازم است داروهاي شامل اين ماده به شکل خالص تر توليد و تجويز شود.
*** خواص ضدسرطاني گوجه فرنگي
در همين حال محققان مي گويند عناصري در گوجه فرنگي وجود دارد که به مقابله با سرطان پروستات کمک مي کنند.
تاکنون تصور مي شد که تنها يکي از اين عناصر شيميايي به نام ليکوپين (lycopene)، داراي خواص ضدسرطاني است.
اما محققان دانشگاه هاي ايالتي ايلينويز و اوهايو پي برده اند که عناصر شيميايي ديگري در گوجه فرنگي وجود دارد که بر تاثير ليکوپين مي افزايد.
به گزارش پايگاه اينترنتي بي بي سي اين مطالعه که نتايج آن در نشريه موسسه ملي سرطان آمريکا چاپ شده، نتيجه گيري کرده است که قرص هاي مکمل ليکوپين تاثير محدودي در مبارزه با سرطان دارند.
پروفسور جان اردمن، محقق اصلي مطالعه، گفت: “در گذشته معلوم نبود که آيا ليکوپين به تنهايي نقش محافظتي دارد يا خير. اما مطالعه ما اکنون نشان مي دهد که ليکوپين تنها يکي از عوامل دخيل در کاهش خطر سرطان پروستات است.”
وي افزود: “اين مطالعه همچنين حاکيست که مصرف قرص هاي مکمل ليکوپين به اندازه مصرف گوجه فرنگي موثر نيست. به اعتقاد ما مردم بايد محصولات گوجه فرنگي را انواع غذاها و سالاد مصرف کنند.”
ليکوپين، ماده اي است که گوجه فرنگي را قرمز مي کند، و براي از بين بردن ذرات معروف به راديکال هاي آزاد که مي تواند به بافت هاي بدن آسيب برساند، موثر است.
سرطان پروستات از جمله بيماري هاي خطرناکي است که مردان را مبتلا مي کند و گاه حتي پس از جراحي، دوباره در بيمار ظاهر مي شود.
ممکن است کشف تازه بتواند از بروز مجدد بيماري در مبتلايان پس از جراحي جلوگيري کند و يا حتي مانع از ابتلاي به اين بيماري شود.

pezeshk.us

در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان