کاربر گرامی ورود شما را به انجمن خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.


مرکز انجمنهاي تخصصي
امروز جمعه 8 مرداد 1389 07:22

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 DST تنظیم شده اند




ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 1 پست ] 
نويسنده محتواي پيام
 موضوع پست: نکاتی پیرامون ثبت سایت شما در موتورهای جستجو
پستارسال شده در: پنج شنبه 18 خرداد 1385 05:56 
Administrator
Administrator
نماد کاربر
آفلاين

تاريخ عضويت: جمعه 7 بهمن 1384 20:51
پست: 10869
تشکر کرده اید: 31345 مرتبه
تشکر شده:
9905 مرتبه به 2647 پست
توجه داشته باشيد كه براي معرفي و اضافه كردن سايتتان به موتور جستجو (هاي) مورد نظر نيازي نيست كه همه صفحات وب خود را وارد كنيد. و اساسا نبايد چنين كنيد چرا كه اين كار باعث مي شود تا موتور هاي جستجو از قرار دادن سايت شما در بانك خود امتناع كنند. آنها اينگونه برنامه ريزي شده اند كه چنين كاري را يك نوع SPAM براي موتور خود مي دانند.اين مقاله اولين بار در نشريه «آشيانه» منتشر شده است.

فرض بر اين است كه شما هم بر روي اينترنت سايتي راه اندازي كرده ايد و اصطلاحا حضوري (فعال يا غير فعال) بر روي اينترنت داريد. مسلما براي موفقيت سايت شما بر روي شبكه جهاني لازم است تا مردم و در واقع كاربران اينترنت از اين حضور شما مطلع باشند چرا كه در غير اينصورت كسي از وجود شما، شركت و يا سازمان شما، خدمات و محصولات شما اطلاعي ندارد و چنانچه شما را نشناسند مسلما حضور اينترنتي شما نمي تواند موفقيتي براي شما و تجارت و كسب و كارتان به ارمغان آورد. چنانچه بخواهيد سايتتان بر روي اينترنت يك سايت شناخته شده باشد، بايستي حداقل يك محصول يا خدمت منحصر بفرد داشته باشيد، بايستي يك گروه بازديد كننده و بهتر آن كه مشتري بالقوه و حتي بالفعل داشته باشيد، بايستي متن و محتواي مناسبي براي سايت خود و معرفي محصول يا خدمات خود آماده كرده و بر روي سايت قرار داده باشيد، بايستي دائما سايت خود را تبليغ كنيد و به روش هاي مختلف و متعددي براي سايتتان ترافيك ايجاد كنيد. يكي از راه هاي شناساندن سايت شما بر روي اينترنت و جذب مخاطب و ايجاد ترافيك براي آن، معرفي سايتتان به موتورهاي جستجوي معروف و معتبر است. بايستي سايتتان در موتورهاي جستجو فهرست شده باشد و تازه بعد از آن است كه بايد سخت كار كنيد و بكوشيد كه همواره در ده صفحه اول آن موتورهاي جستجو قرار گيريد. يكي از راههاي قرار گرفتن سايت شما در ده صفحه اول نتايج حاصل از جستجوي واژه هاي كليدي در موتورهاي جستجو استفاده صحيح از Meta Tag ها و Web Copy مناسب است. در قسمت Meta Tag فايل هاي HTML (بخشي كه با علامت هاي HTML در سورس صفحه وب نوشته مي شود) شما از كليدواژه هاي مناسبي كه فعاليت ها، خدمات و يا محصولات شما را در بر مي گيرد استفاده مي كنيد. Web Copy نيز متني است تبليغاتي كه جهت معرفي محصول يا خدمات شما در صفحات وب سايت نوشته مي شود. سپس با توجه به محتواي سايت بايستي مقالات و مطالبي با ارزش را به صورت رايگان در اختيار مخاطبان خود قرار دهيد و آن مقالات رايگان را از طريق خبرنامه هاي رايگان سايت خود و يا سرويس هاي مشابه اينترنتي كه انتشار چنين خبرنامه هاي را بر عهده دارند در اينترنت پخش كنيد. ناشران اينترنتي موظفند مقاله هاي رايگان شما را بدون دخل و تصرف و تغيير و با ذكر نام شما به عنوان نويسنده مقاله و با قرار دادن باكس تبليغي و توضيحي شما (Resource Box) كه منعكس كننده فعاليت، خدمات و محصولات شما است و لينكي به سايتتان را نمايش مي دهد در انتهاي مقاله در خبرنامه هاي خود درج نمايند. خوانندگان مقاله شما مي تواند با كليك كردن بر روي لينك سايت شما، يكي از بازديد كنندگان و يا مشتريان احتمالي شما باشد.

مسلما پيش از آنكه بخواهيد در صفحات اوليه و بالايي نتايج حاصل از يك جستجوي اينترنتي در موتور جستجوي معلومي باشد، لازم است كه سايت خود را به موتور جستجو معرفي و اضافه كنيد. بهتر است كه موتورهاي جستجوي مورد نظر خود را از قبل تعيين كنيد و سپس به صورت دستي ( و نه با استفاده از برنامه هايي كه سايت ها را به صورت اتوماتيك يا اصطلاحا در يك لحظه اضافه مي كنند) به موتورهاي جستجوي مورد نظر اضافه نماييد. علت عدم استفاده از برنامه هايي كه براي اين منظور نوشته شده است اين است كه بسياري از موتورهاي جستجو، سايت هاي معرفي و اضافه شده از طريق اين برنامه ها را نمي پذيرند و آنها را ليست نمي كنند. اما چطور مي توان در فهرست موتورهاي جستجو قرار گرفت؟ سوال خوبي است. اساسا و ابتدا لازم است كه موتورهاي جستجوي مورد نظر خودتان را پيدا كنيد، در صفحات اول و يا ورودي سايت هاي آنها به دنبال عبارت هايي بگرديد كه اين منظور را مي رسانند: مثلا لينكهاي «submissions«, «add url» يا «add your site» شما را به صفحات مربوطه هدايت مي كنند، فرم هايي در نظر گرفته شده است كه با پر كردن آنها مي توانيد سايت يا سايت هاي خود را به موتور جستجو اضافه كنيد. توجه داشته باشيد كه برخي از موتورهاي جستجو هر از چند گاه بانكهاي اطلاعاتي خود را به روز مي كنند و بنابر اين شايد لازم باشد كه هر چند وقت يكبار شما هم بانكهايشان را با اضافه كردن مججد سايتتان به روز رساني كنيد كه به اين ترتيب از حضور سايتتان در موتور جستجوي مورد نظر مطمئن خواهيد بود.

توجه داشته باشيد كه براي معرفي و اضافه كردن سايتتان به موتور جستجو (هاي) مورد نظر نيازي نيست كه همه صفحات وب خود را وارد كنيد. و اساسا نبايد چنين كنيد چرا كه اين كار باعث مي شود تا موتور هاي جستجو از قرار دادن سايت شما در بانك خود امتناع كنند. آنها اينگونه برنامه ريزي شده اند كه چنين كاري را يك نوع SPAM براي موتور خود مي دانند. يك آدرس وب يا دامنه اينترنتي براي اضافه كردن سايت به موتور جستجو كفايت مي كند و بقيه كارها را خود موتور جستجو انجام مي دهد. داشتن صفحه نقشه سايت به اضافه كردن ساير منابع و صفحات سايت شما به موتور جستجو كمك مي كند و موتور جستجو اصطلاحا سايت را Crawl يا Spider مي كند و لينك به لينك صفحات داخلي سايت شما را تجزيه و تحليل مي كند. اگر صفحه اي در سايت داشته باشيد كه به آن لينك نشده است، آن صفحه معملا از ديد جستجو گر موتور جستجو پنهان مي ماند و يا به عبارت ديگر از نظر موتور جستجو غير قابل جستجو در سايتتان دست نخورده باقي خواهد ماند.

از اين سايت ها و موتورهاي جستجو مي توانيد شروع كنيد :

Google http://www.google.com/addurl.html

Yahoo http://docs.yahoo.com/info/suggest

MSN and Inktomi http://free.submit-it.com/msnsubmit.htm

Dmoz Directory (مورد استفاده AOL ) http://dmoz.org

All the Web http://www.alltheweb.com/add_url.php

Alta Vista http://addurl.altavista.com

Info Space http://www.infospace.com/info/submit.htm

Jayde http://search.jayde.com/cgi-bin/addurl.cgi

Northern Light http://www.northernlight.com/docs/regurl_help.html

Scrub the Web http://www.scrubtheweb.com/addurl.html

Starting Point http://www.stpt.com/?L=submit_form

Visca http://www.viscaonline.com

What You Seek http://www.whatuseek.com/addurl.shtml

نویسنده : تابان خواجه نصیری

_________________
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست...هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست...خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


بالا
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید  
نمايش پست ها:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 1 پست ] 

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 DST تنظیم شده اند


موضوعات مشابه
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
بدون پست جديد مفاهیم و اصطلاحات دنیای جستجو و موتورهای جستجوگر

H@med

0

148

دوشنبه 10 تیر 1387 15:43

H@med نمايش قديمي ترين پست

بدون پست جديد جستجو سریع در سایت مورد نظر به وسیله جستجوگر گوگل(ترفند)

sinaset

0

86

چهارشنبه 25 فروردین 1389 16:32

sinaset نمايش قديمي ترين پست

بدون پست جديد 84 پرسش و پاسخ پیرامون ویندوز ویستا

DANG3R

0

181

شنبه 19 خرداد 1386 16:31

DANG3R نمايش قديمي ترين پست

 


آمار کاربران آنلاين

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان


شما نمي توانيد موضوع جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
پرش به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list


Powered by phpBB & CentralClubs

[ Time : 0.200s | 15 Queries | GZIP : On | Load : 0.92 ]
Seo Powered by  MyPagerank.Net