غذاهاي چرب احساس گرسنگي را افزايش مي دهند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 491
تاریخ عضویت: جمعه 4 فروردین 1385, 5:32 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 64 بار

غذاهاي چرب احساس گرسنگي را افزايش مي دهند

پست توسط sara » جمعه 19 خرداد 1385, 11:13 pm

نشريه علمي \"ويتال\" نوشت: غذاهاي چرب احساس گرسنگي را در انسان افزايش مي دهند. اين نشريه آلماني افزود: ميزان چربي خون(تري گليسيريدها) باعث افزايش احساس گرسنگي مي شود.

بر اساس آخرين تحقيقات، دانشمندان آمريکايي معتقدند که تري گليسيريدها از فعاليت لپتين(هورموني که به مغز دستور سيرشدن مي دهد) جلوگيري مي کنند. اين نشريه با بيان اين که اين امر باعث مي شود بدن انسان احساس گرسنگي کند و بيش از ميزان موردنياز غذا مصرف نمايد، گفته است: از آن جا که افراد داراي اضافه وزن، اکثراً ميزان چربي خون بالايي نيز دارند احساس گرسنگي در آن ها همواره زياد است. اين نشريه در ادامه تصريح کرد: اين در حالي است که کاهش ميزان چربي خون براي پيشگيري از انسداد رگ ها و شريان ها نيز بسيار مهم است.

ويتال در پايان نوشت: به اين دليل کارشناسان تغذيه توصيه مي کنند از مصرف مواد غذايي پرچرب خودداري کنيد و هنگام تهيه و پخت غذا، از مقدار بسيار کمي روغن استفاده کنيد.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”