مصرف چند عدد گردو پس از هر وعده غذايي موجب مي‌شود ....

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

مصرف چند عدد گردو پس از هر وعده غذايي موجب مي‌شود ....

پست توسط Dr.Akhavan » دو شنبه 11 شهریور 1387, 9:52 am

  چند عدد گردو پس از هر وعده غذايي موجب مي‌شود چربي موجود در غذا بر رگ‌ها تاثير منفي نداشته  



طی یک تحقیق جدید دانشمندان دريافته‌اند مصرف چند عدد گردو پس از هر وعده غذايي موجب مي‌شود چربي موجود در غذا بر رگ‌ها تاثير منفي نداشته باشد. آنها می گویند حتي مصرف روغن زيتون نيز كه براي قلب و رگ‌هاي خوني مفيد است، چنين تاثير فوق‌العاده‌اي ندارد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان ۲۴ نفر غيرسيگاري را كه از وزن و فشار خون معمولي نيز برخوردار بودند، مورد بررسي قرار دادند. نيمي از آنها كلسترول طبيعي داشتند و نيمي ديگر نيز داراي كلسترول بالا بودند.

به برخي از داوطلبان ۲ وعده غذاي پرچرب داده شد و يك هفته در ميان همين برنامه را ادامه دادند. به گروه دوم نيز غذاهاي مشابه شامل ساندويچ مرغ با سس و پنيز پيتزا و يك كاسه ماست پرچرب داده شد، اما به گروه اول پس از يكي از اين وعده‌هاي غذايي ۵ قاشق روغن زيتون و به گروه دوم ۸ عدد گردو داده شد.

آزمايش‌ها نشان داد هم روغن زيتون و هم گردو به كاهش تجمع اكسيدان‌ها پس از صرف يك وعده غذاي پرچرب كمك مي‌كند و مانع از سختي رگ‌ها مي‌شود.

اما مشخص شد كه افزودن گردو به غذا صرف نظر از ميزان كلسترول كمك مي‌كند تا رگ‌ها حالت الاستيكي و انعطاف‌پذيري خود را نيز حفظ كنند.اين وضعيت موجب انبساط رگ‌ها شده و جريان خون به راحتي از درون رگ‌ها گذر كرده و از تجمع چربي جلوگيري مي‌كند و در ضمن مانع افزايش فشار خون مي‌شود

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”