نوشيدن دو فنجان چاي سياه در روز خطر زوال عقل را تا ۵۵ درصد کاهش مي دهد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

نوشيدن دو فنجان چاي سياه در روز خطر زوال عقل را تا ۵۵ درصد کاهش مي دهد

پست توسط Dr.Akhavan » دو شنبه 11 شهریور 1387, 9:55 am

  دو فنجان چاي سياه در روز خطر زوال عقل را تا ۵۵ درصد کاهش مي  


دانشمندان انگليسي در تحقيقات بلند مدت خود متوجه تاثير چاي سياه بر جلوگيري از بيماري آلزايمر شده اند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، اين محققان معتقدند نوشيدن دو فنجان چاي سياه در روز خطر زوال عقل را تا ۵۵ درصد کاهش مي دهد و کساني که هر روز بين شش تا ده ليوان چاي سياه مي نوشند تا شصت و سه درصد کمتر از بقيه در معرض خطر ابتلا به بيماري آلزايمر قرار مي گيرند.

به گفته دانشمندان برخلاف آن چه که پيش از اين تصور مي شد اين تاثير به کافئين مربوط نمي شود و به «پلي فنول»ها يعني آنتي اکسيدانهاي طبيعي بستگي دارد که در چاي وجود دارند و به همين دليل قهوه نمي تواند تاثير چاي را بر مغز انسان داشته باشد.

محققان با يادآوري اين موضوع که چاي يک نوشيدني ارزان و بسيار رايج است مي افزايد اين اميد وجود دارد که چاي مانع بروز بيماري فراموشي در انسانها شود.

انگليسي ها روزانه به طور متوسط ۱۶۸ ميليون فنجان چاي مي نوشند ولي آن را با شير مخلوط مي کنند که آنتي اکسيدانها را بي اثر مي کند.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”