در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

نوشيدن دو فنجان چاي سياه در روز خطر زوال عقل را تا ۵۵ درصد کاهش مي دهد

توسط Dr.Akhavan » دوشنبه 11 شهریور 1387 08:55

[align=center]نوشيدن دو فنجان چاي سياه در روز خطر زوال عقل را تا ۵۵ درصد کاهش مي دهد[/align]


دانشمندان انگليسي در تحقيقات بلند مدت خود متوجه تاثير چاي سياه بر جلوگيري از بيماري آلزايمر شده اند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز،  اين محققان معتقدند نوشيدن دو فنجان چاي سياه در روز خطر زوال عقل را تا ۵۵ درصد کاهش مي دهد و کساني که هر روز بين شش تا ده ليوان چاي سياه مي نوشند تا شصت و سه درصد کمتر از بقيه در معرض خطر ابتلا به بيماري آلزايمر قرار مي گيرند.

به گفته دانشمندان برخلاف آن چه که پيش از اين تصور مي شد اين تاثير به کافئين مربوط نمي شود و به «پلي فنول»ها يعني آنتي اکسيدانهاي طبيعي بستگي دارد که در چاي وجود دارند و به همين دليل قهوه نمي تواند تاثير چاي را بر مغز انسان داشته باشد.

محققان با يادآوري اين موضوع که چاي يک نوشيدني ارزان و بسيار رايج است مي افزايد اين اميد وجود دارد که چاي مانع بروز بيماري فراموشي در انسانها شود.

انگليسي ها روزانه به طور متوسط ۱۶۸ ميليون فنجان چاي مي نوشند ولي آن را با شير مخلوط مي کنند که آنتي اکسيدانها را بي اثر مي کند.

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان