در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید
Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

164

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 خرداد 1385 13:05

آرشيو سپاس: 1 مرتبه در 1 پست

یک مشکل عجیب و غیر قابل قبول برای من در شبکه

توسط blogxp » دوشنبه 18 شهریور 1387 12:13

سلام


من از دیروز تا حالا پدرم در اومده .

4 تا سیستم دارم با یه سویچ 8 پورت .

5 تا پرت سویچ رو سوکت زدم .

اولی برای adsl
ما بقی هم برای سیستم ها .

حالا نمیدونم چرا یکی از سیستم ها تو این ماجرا نیست . یعنی اصلا انگار نه انگار که شبکه شده . ولی عجیب اینجاست که به اینترنت متصل میشه . البته شاید چون tcp/ip رو براش تعریف کردم . و جالبتر از اون اینه که از پرینتر شبکه استفاده میکنه و اونو میشاسه ولی توی یکی از سیستم ها هیچ اثری از این سیستم نیست .

یعنی چی ؟

یعنی اینکه مثلا سیستم من شماره 1 هست و سیستم عجیب و خراب شماره 3 .

من نمیتونم تو network place نشونه ای از سیستم 3 ببینم . و در سیستم 3 هم بقیه سیستم ها هستن ولی سیستم 1 نیست . یعنی در واقع تو این شبکه 2 سیستم با هم در ارتباط نیستن .
سیستم 1 بقیه سیستم ها رو داره ولی 3 رو نداره .

یه چیز دیگه . من توی net meeting امتحان کردم . همه ی سیستم ها بدون هیچ ایرادی به هم متصل شدن ولی این سیستم 3 لعنتی نمیاد . وقتی یه سیستم دیگه رو call میکنم روی صفحه پیغام ignore / accept میاد ولی وقتی accept میکنم هیچ اتفاقی نمی افته .

کسی میتونه بگه درد این سیستم ها چیه ؟؟؟ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
ما زندگی میکنیم و میمیریم بدون اینکه امیدی داشته باشیم .
my drying bride


Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

2371

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 24 فروردین 1387 22:03

آرشيو سپاس: 11729 مرتبه در 2040 پست

توسط yasermym » دوشنبه 18 شهریور 1387 13:38

دوستان من هم يک سوالي راجع به شبکه کردن دارم.
من دو سيستم را در خانه از طريق کابل شبکه به هم متصل کرده بودم و از هاب نيز استفاده نمودم. طول سيم اتصال هم چيزي در حدود 10 متر بود.
اما بعد از اينکه ويندوز يکي از کامپيوتر ها را عوض کردم ديگر به هيچ وجه با هم ارتباط برقرار نکردند که نکردند.

يک کاري کردم و آن اين بود که طول سيم را تا حدي کاهش داده و هاب را نسبتا در ميانه اتصال قرار دادم. اينبار اتصال برقرار شد و سيستم 2 توانست از طريق سيستم اصلي (1) به اينترنت متصل شود اما در Workgroup هيچ اثري از اتصال نبود و وقتي مشاهده را مي زنم پيغام زير را مي دهد.

[align=left]Line is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator for this server to find out if you have access permissions.

The list of servers for this workgroup is not currently available[/align]

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

تمامی تنظیمات را هم مثل سابق انجام داده ام و هیچ تغییری نداده و محدودیتی نگذاشته ام
اين ارتباط سيستم 2  با اينترنت هم قطع شده است.


لطفا اگر کسي اطلاعاتي در اين مورد دارد در رفع اين مشکل مساعدت نمايد.

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 63 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

توسط Mahdi Mahdavi » دوشنبه 18 شهریور 1387 16:29

سه تا مشكل ممكنه داشته باشه:
1-احتمالا مشكل هر دو مورد به ip مربوط ميشه.يا Workgroup اشتباهه و با سرور همخوني نداره و يا ip.
يك بار ip رو در حالت obtaine an ip address autumatically قرار بدبد.اگه نشد يه ip دستي وارد كنيد كه از سيستم قبلي يكي كمتر يا يكي بيشتر باشه.مثلا اگه در سيستم شماره 2 ip:192.168.000.5 سيستم شماره 3 رو بذاريد ip:192.168.000.6 و default gateway رو هم براي همه حتي سرور يكي باشه.مثلا 192.168.000.1

2-احتمالا كابل اون سيستمي كه مشكل داره direct هست.كابلش رو به يه سيستم عوض كنيد.اگه نشد
3-نصب نبودن كارت شبكه.اگه ويندوز رو به اصطلاح از رو image نصب كرديد يا سيستم رو recovery كرديد يا ... يك بار ديگه كارت شبكه رو با سي دي خودش نصب كنيد.
4-اشكال از تنظيمات فايروال ويندوز يا آنتي ويروستون باشه.چك كنيد
اميدوارم كه مشكلتون حل بشه.اگه نشد بگيد تا دوستان كمك كنند
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

164

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 خرداد 1385 13:05

آرشيو سپاس: 1 مرتبه در 1 پست

توسط blogxp » سه شنبه 19 شهریور 1387 11:29

خیلی ممنونم .!!!

مشکل من حل شد . مشکل از همون obtaine an ip address autumatically بود که شکر خدا حل شد !!!!!!!!!!!!
ما زندگی میکنیم و میمیریم بدون اینکه امیدی داشته باشیم .
my drying bride


Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

2371

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 24 فروردین 1387 22:03

آرشيو سپاس: 11729 مرتبه در 2040 پست

توسط yasermym » سه شنبه 19 شهریور 1387 15:31

مشکل من همچنان باقي است. تمامي تنظيمات درست است ولي درهنگامي که کار شبکه کردن تمام مي شود مقدار sent يا received  ناچيز بوده و ارتباطي برقرار نمي شود.
                                                           دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

                                                                                            
                                                         
==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
==================================

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

3441

تشکر کرده: 272 مرتبه
تشکر شده: 376 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 20 اردیبهشت 1387 08:44

آرشيو سپاس: 13553 مرتبه در 2799 پست

توسط Solver » چهارشنبه 20 شهریور 1387 07:18

yasermym, دوست عزيز کابل شبکه که هرگز دچار مشکل نخواهد شد، تنها احتمال loos شدن اتصالات هست.

اين را هم با بردن کابل به نزد جايي که تستر داشته باشند، امکان آزمايش است.

اما احتمال قوي تر مشکل از کارت شبکه است.

وهمه اينها به شرطي است که شما هيچ نکته اي  را در شبکه کردن از قلم ننداخته باشيد.
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Never is never an option +

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 63 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

توسط Mahdi Mahdavi » چهارشنبه 20 شهریور 1387 17:07

yasermym  عزيز.به منوي استارت برو.و run رو انتخاب كن.تايپ كن cmd.
بعد اين جمله رو تايپ كن
* ping
به جاي ستاره اسم كامپيوتر توي شبكه يا ip اون رو وارد كن.مثلا كامپيوتري كه شبكه كردي اسمش mypc هست و آي پي اون مثلا 192.168.000.15
بايد تايپ كني
ping mypc
يا
ping 192.168.000.15
روي my computer كليك راست كن و گزينه peropertis رو بزن.در زبانه computer name ميتوني اسم كامپيوتر و workgroup رو ببيني.توجه كن كه حتما workgroup سرور و كلاينت"كامپيوتري كه به سرور وصل كردي" يكي باشه
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

2371

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 24 فروردین 1387 22:03

آرشيو سپاس: 11729 مرتبه در 2040 پست

توسط yasermym » پنج شنبه 21 شهریور 1387 10:02

با تشکر از دوستاني که زحمت کشيدند و جواب هايي به مشکل من دادند.

آيا اگر کارت شبکه مشکل داشته باشد دو سيستم مي توانند از طريق يک کابل کوتاه بطور مستقيم و بدون هاب به هم متصل شود؟ (چون وقتي سيستم ها را در کنار هم قرار داده و با کابل بصورت مستقيم وصل مي کنم همديگر را مي شناسند)

آيا ممکن است مشکل از هاب باشد؟

Mahdi Mahdavi گرامي دستور ping دقيقا چه چيزي را نشان مي دهد؟ چون من دستور را اجرا مي کنم و يکسري اطلاعات مي دهد. آيا براي اين است که اگر مشکل نرم افزاري است مشخص شود؟ يا چيز ديگري است؟

با تشکر از توجه شما
                                                           دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

                                                                                            
                                                         
==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
==================================

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 63 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

توسط Mahdi Mahdavi » پنج شنبه 21 شهریور 1387 13:25

ping يعني معرفي سيستم به شبكه بصورت دستي.
احتمال زياد work group كامپيوترت با سرور يكي نيست.يه چكي بكن.
روي يه پورت ديگه از هاب هم تست كن.اگه بازم مشكل داشت اشكال از workgroup هست.و يا كارت شبكه.اگه كارت شبكه رو از طريق منو هاي سي دي نصب كردي به بار هم اين كار رو بكن كه روي my computer راست كليك كن و manage رو بزن.بعد device manager رو انتخاب كن.روي + network adapter كليك كن.اون كارت شبكته.روي اون كليك راسن كن و update driver رو بزن.سي دي درايور شبكه هم تو سي دي رام باشه.ببين مشكلت حل ميشه يا نه؟
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

2371

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 24 فروردین 1387 22:03

آرشيو سپاس: 11729 مرتبه در 2040 پست

توسط yasermym » جمعه 22 شهریور 1387 00:04

با تشکر از Mahdi Mahdavi عزيز.
بالاخره مشکل را حل کردم. همانطور که گفته بوديد مشکل از فايروال ويروس ياب بود. من همه فايروالها را disabe مي کردم اما اين ESET Smart Security يک Personal Firewall داشت که اونو از قلم مي انداختم. همون مزاحم برقراي ارتباط مي شد.
با تشکر از دوستاني که راهنمايي کردند.
                                                           دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

                                                                                            
                                                         
==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
==================================


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان