کاربر گرامی ورود شما را به انجمن خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

مرکز انجمنهاي تخصصي
امروز شنبه 13 شهریور 1389 03:02

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 DST تنظیم شده اند

ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 27 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3
نويسنده محتواي پيام
 موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 18 مهر 1386 21:27 
Old Moderator
Old Moderator
نماد کاربر
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه 8 مهر 1385 11:58
تشکر کرده اید: 434 مرتبه
maryam-paizi
مورد اول
fox_hound1985 به تاريخ 7 فروردين امسال در سايت عضو شده بودن يعني 5 ماه زودتر از شما.
من دليل تبريك شما رو دقيقاً متوجه نشدم. اميدوارم كنايه نبوده باشه.
مورد دوم اينكه شما هيچ مطلبي به جز چيزهايي كه كاربران قبل از شما در همين تاپيك گفتن ، مطرح نكردين.
مورد سوم اينكه Falanx به اين شكل كه شما نوشتين به هيچ كدام از سيستم هاي تسليحاتي اطلاق نميشه.
مورد بعدي اينكه اگر ميخواين بگين كه اشتباه شده بوده و صحيحش اين: Phalanx بوده، پيشاپيش ازتون ميخوام كه در مورد ارتباط بي ارتباط Phalanx به F-18 توضيح بدين و منبع و مدرك رو معرفي كنين.

فكر ميكنم الان وقتش شده كه بهتون بگم  به اظهار فضل در مواردي كه ازش هيچ اطلاعي ندارين نپردازين.
مورد بعد اينكه به شدت بهتون و براي آخرين بار توصيه ميكنم  كه دست از اين رويه بردارين و تذكرات رو مورد توجه قرار بدين.

بالا
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید  
 موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 22 مهر 1386 14:17 
Fast Poster
Fast Poster
نماد کاربر
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه 10 شهریور 1386 21:00
تشکر کرده اید: 0 مرتبه
با سلام به کاربر مثلا محترم yasser
اولا":پست مربوط به fox _hound 1985 براي اولين بار بود که کاربري به اين نام ميديدم و به تاريخ عضويتش هم توجهي نکردم پس بهش تبريک گفتم. کجاي اين نيش و کنايه بود . اگر اين پيام تبريک ناراحتتان کرد! من از شما معذرت ميخواهم :?
دوما":در مورد دلايل بازنشستگي تامکت و جايگزيني ان من پستهاي ساير دوستان را نخواندم و همان دلايل اعلام شده را نوشتم ! ميخواستي چه بنويسم ! :-o  بگوييم چون تامکتها قادر به پرواز نبودند آنها را بازنشست کردند :-P ببخشيد که پست هاي بقيه را نخواندم!
سوما: در مورد falanx ياphalanx (پياده نظام سبک اسلحه مقدونيايي) چيز زيادي نميدانم و منبع من هم کتابي بود بعنوان
(( دايره المعارف اسلحه براي نوجوانان)) ( اسم خننده داري داشت) :o  که در ان در مورد f-18 دقيقا اين متن ذکر شده بود.
( هورنت قادر است شش فروند موشک فالانکس را در شش جهت متفاوت و با هم شليک کند) اگر راست يا دروغ است بريد
يقيه انتشارات دلهام را بگيريد که کتاب را چاپ کرده است نه من را! :-?  :?
و مورد اخر: دوست عزيز اگر پست هاي اخري من را ديده باشي متوجه ميشدي که من از تمسخر کردن و با نيش وکنايه صحبت کردن دست برداشتم( چون خيلي از دوستان تحمل آن را نداشتند!) :? و دارم مثل بچه ادم کارم را انجام ميدهم :?  ريشه مشکل شما با من هم از تايپک مربوط به( احمد شاه مسعود) برميگردد که هر چه رشته بودي پنبه شد! :L:L اخه تقصير من چيه که احمد شاه مسعود هزاره هاي شيعه را قتل عام کرد ! اصلا" هزاره ها را چنگيز خان کشت !خوبه! راحت شدي! من اشتباه کردم! غلط کردم! :lol:  اين حرفها رو ميخواي بزنم!
در اخر:اميدوارم حرفهاي کنايه اميز من  را فراموش کني ! :K:L  و دوستان خوبي براي هم باشيم :-D  :smile:

بالا
 مشخصات  
تشکر کرده اید  
>
 موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 22 مهر 1386 16:54 
Major II
Major II
نماد کاربر
آفلاين

تاريخ عضويت: پنج شنبه 21 دی 1385 14:06
تشکر کرده اید: 15 مرتبه
مطالب زير ممکنه خيلي به هورنت ربطي نداشته باشه ولي به موضوع جنگ هورنت و تامکت ميپردازه:
در یه سایتی یکی از دلسوختگان تامکت مطلبی را گذاشته بود که براتون ترجمه کردم:
همون طور که خواهید خوند میبینیم اصلاً با تامکت مثل بقیه ی هواپیماها رفتار نشده و فقط 27 سال از عمرش میگذشت که بازنشسته شد.
این مطلبی است که قبل از بازنشسته شدن تامکت در سایتی نوشته شده بود(البته مطالب حدود سال 2000 نوشته شده):

امروز:
تا سپتامبر 1999 ، فقط 13 اسکادران از 22 اسکادران تحویلی F14 به علاوه ی 2 فروند برای آزمایشات هنوز در خدمت نیروی دریایی بودند.
این تامکتها ترکیبی از F14A های قدیمی و مدلهای جدیدتر F14B و F14D بودند.
به غیر از مدلهایی که به روز شدند وبه خوبی نگهداری می شوند ، F14A ها با مشکلات زیادی روبرو هستند بطوری که قادر به پرواز عملیاتی نیستند.
مانند همه ی هواپیماها ، بدنه ی F14 نیز برای مقدار ساعت مشخصی پرواز ساخته شده است.تعدادی از F14A ها نیز بعد از 27 سال در خدمت بودن بدنه ای خسته دارند و بعضی مدلها ی دیگر نیز در آینده ای نزدیک از سرویس خارج خواهند شد.
برای سالم بودن سازه ی بدنه ی هواپیماها، با وجود طول عمر بالا و شکافهای ایجاد شده در سازه ، هیچ ضمانتی وجود ندارد.
برای جلوگیری از این مساله ، F14 ها با محدودیت پرواز و بخصوص داگفایت (با فشار G بالا) مواجه اند.
به خصوص wingbox ها (معنی اش را نمیدانم) نشان دهنده ی سن آنهاست ، شکافها بعضاً بیشتر و بیشتر ایجاد میشوند.
همه ی F14 های کنونی دائماً در حال ارتقاء با اویونیک و سیستمهای جدید هستند.
پادهای دیجیتالی TARPS ، LANTRINو به زودی مهمات JDAM برای بعضی از آنها مهیا شده است.
به علاوه F14Aها با اضافه شدن سیستم کنترل پرواز دیجیتالی مقدار زیادی به روز شده اند.
تا امروز ، هنوز F14 یک هواپیمای تهاجمی با قابلیت بالاست که بیشتر هواپیماهای جدید کنونی نمی توانند او را شکست دهند.قابلیت رهگیری این هواپیما ، به وسیله ی سرعت زیاد و موشک فینیکس ، با هیچ هواپیمایی در نیروی دریایی قابل مقایسه نیست. قابلیت هوا یه زمین این هواپیما به همراه شعاع زیاد هوا به هوای اون قابل دسترسی به وسیله ی هیچ هواپیمایی در نیروی دریایی نیست.
F14 هنوز مهمترین دارایی نیروی دریایی محسوب میشود و در واقع در تمام نیروهای مسلح امریکا به عنوان یک وسیله ی تهاجم هوایی با قابلیت شناسایی انجام وظیفه میکند.
آینده :
بنا به اظهارات مقامات نیروی دریایی F14 ها تا سال 2006 در خدمت خواهند بود.
هم اکنون در سال 2001 بعضی از F14A ها شروع به بازنشسته شدن کردند وفقط جنگنده های دارای بدنه ی جدیدتر F14B و F14D از این چنگنده ی قدرتمند در سرویس هستند.
در سالهای اخیر صحبت هایی در مورد جانشین احتمالی F14 شده است.حالا که تامکت در بهترین شرایط خودش است!
هیچ گاه شکست خورده ای بهتر از F14D های کنونی وجود نداشته است (منظور نویسنده اینه که این هواپیماها که در دهه ی 90 ساخته شده اند و فقط 16 سال از عمرشون میگذره نباید بازنشسته بشند.).
من حدس میزنم حتماً تعدادی از شماها که این مطلب را خوانده اید ، در مورد جانشین F14 میدانید........ F/A18 E/F سوپر هورنت (زنبور قرمز).
من آنقدر در این زمینه تخصص ندارم که بگویم سوپر هورنت هواپیمای بهتری برای نیروی دریایی در آینده هست یا نه ولی من فقط چیزهایی را که در مورد آن خوانده ام بیان میکنم ، و اون مطالب باعث میشوند که من فکر کنم سوپر هورنت هواپیمای بهتری نیست . سوپر هورنت تک خلبانه ، (بلند برد) کوتاه ( منظور نویسنده اینه که میگن بلند برد ولی در مقابل F14 کوتاه برد محسوب میشه) ، با قابلیت بارگذاری تسلیحات اندک ، نمی تواند قابلیت برتری هوایی را مانند یک F14 به همراه رادار و فینیکسش را داشته باشد.
با این حال بعضی به برتری F/A18 و بعضی به برتری F14 رای میدهند:
اظهارات نیروی دریایی:
سوپر هورنت ....پیشتاز هوانوردی در نیروی دریایی در آستانه ی قرن 21 است.سوپر هورنت یک برنده است.....او ازعهده ی کارها برمی آید.....و او امروز پرواز میکند و هدفهای عملیاتی را گسترش میدهد.F/A18E/F بر هر جنگنده ی خوب امروز و فردا پیروز میشود.
عقیده ی خلبان آزمایشی نیروی دریایی :
F/A18 کندتر از بسیاری از هواپیما های ساخته شده از دهه ی 60 تا کنون است.
خلبان F14 نیروی دریایی به وضوح در مورد سوپرهورنت سخن گفته است:
این هم مانند هورنت قدیمی ، بد (در واقع در متن اصلی کلمه ی shit آمده که من نخواستم عیناً ترجمه کنم) است، و طراحی شده تا سیاستمداران را خوشحال کنه. او همچنین گفت:"اون هیچ وقت نمی تونه با تامکتِ بردِ بلند با 2.4 ماخ سرعت و درنده خویی مقابله کنه.
قابلیت سرعت تامکت شگفت انگیزه ، در نیروی دریایی هواپیمایی وجود نداره که بتونه به گرد پاش برسه.هنگامی که به هواپیمای پارک شده روی زمین نگاه میکنی ، اون رو رعب آور میبینی ، انگار که برای جنگ ساخته شده.
من امیدوارم روشنفکران هرزه گو ، که فکر میکنند که هورنت میتونه جایگزین این اعجوبه بشه در جهنم بپوسند."
من به طور قطع نسبت به F14 متعصبم و بنابراین من نمیتونم با تموم شدن دوره ی تامکت احساس راحتی کنم.
اما حداقل F14 برای 27 سال در خدمت بوده و در 20 سال اول خدمتش بیش از 1.6 ملیون ساعت پرواز انجام داده، وتا روز پایانی در نیروی دریایی ، F14 وظیفه اش را برای 4 دهه انجام خواهد داد!
ترجمه : محمدتامکت
منبع :http://www.anft.net/f-14/index.htm
استفاده از مطالب بدون ذکر منبع و مترجم غیر قانونی می باشد.

در واقع سوالی که مطرح میشه اینه که آیا تامکت اینقدر ارزش نداشت که باهاش بهتر رفتار بشه؟
یا اینکه ناوهای امریکایی اینقدر مهم نبودند که جنگنده ای خوب از اونه محافظت کنه؟
یا اینکه اصلاً تامکت اونقدرها که میگن افسانه ای نبوده ؟

بالا
 مشخصات  
تشکر کرده اید  
>
نمايش پست ها:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 27 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 DST تنظیم شده اند