مديران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
Captain I
879
سه شنبه 4 دی 1386 13:32
سلماس
Captain I
879
سلماس
New Member
5
يکشنبه 31 شهریور 1387 13:53
Captain I
879
سلماس
Colonel I
643
سه شنبه 19 تیر 1386 13:08
اخه عمليات به اين بزرگي چرا نبايد گفته بشه من به خاطر اين ناراحت بودم ولي بحث به اينجا ها کشيد و اين شد من از صدا سيما انتقاد مي کردم
Super Moderator
2653
دوشنبه 8 آبان 1385 15:26
Frogfoot نوشته است:اخه عمليات به اين بزرگي چرا نبايد گفته بشه من به خاطر اين ناراحت بودم ولي بحث به اينجا ها کشيد و اين شد من از صدا سيما انتقاد مي کردم
در اینکه صدا و سیما در خیلی موارد کم کاری میکنه، بحثی نیست. ولی خود نیروی هوایی هم میتونست خیلی بهتر از اینها عمل کنه. چی می شد اگر خود نیروی هوایی دست به کار می شد؟ از یک مستند ساز دعوت می کرد، اسناد مربوط به عملیات را که از طبقه بندی خارج شدند، در اختیارش میگذاشت، از خلبانانی که در عملیات شرکت داشتند و هنوز زنده هستند، دعوت به همکاری می کرد، تصاویر Gun Camera موجود از اون عملیات را منتشر می کرد + بعضی تصاویر آرشیوی، و یک مستند خوب می ساخت. منظورم از این مستندهایی نیست که چند نفر میان صحبت می کنند، و چندتا تصویر آرشیوی بی ربط هم پخش میشه! مستندی که یک سناریوی مشخص داشته باشه و تمام صحبت ها و تصاویر آن متناسب با سناریو باشه. مستندی که تا حد امکان درش از نمودارها و انیمشن های 3 بعدی مناسب استفاده شده باشه تا بیینده با شرایط حساس عملیات و پیچیدگی های اون بیشتر آشنا بشه. سپاه برای تمام عملیات های خودش آرشیوی صوتی از مذاکرات فرمانده هان داره، برای خیلی از عملیات ها هم علاوه بر صوت، تصویر هم موجود هست، بعضی شان هنوز طبقه بندی هستند، بعضی هم به مرور از طبقه بندی خارج شدند؛ بعید میدونم نیروی هوایی برای همچین عملیاتی هیچ آرشیو صوتی یا تصویری از مذاکرات یا مکالمات بی سیم نداشته باشه! خیلی کارها میشه کرد، شما ببینید اسرائیل چه چقدر برای عملیات حمله به تاسیسات اتمی عراق مایه گذاشت! اما ما همیشه منتظر هستیم که یکی دیگه کار رو انجام بده. نیروی هوایی این همه پتاسیل برای این کار داره، ولی منتظر هست که روزی یکی از صدا و سیما بهشون مراجعه کنه و بگه ما می خوایم همچین مستندی بسازیم. این افتخار نیروی هوایی هست، چرا باید منتظر صدا و سیما باشه؟! خودش دست بکار بشه و مستندش را بسازه، بعد ببینه صدا و سیما میتونه پخش نکنه؟! نهاد ریاست جمهوری مدعی بود صدا و سیما سفرهای ریس جمهور را کامل پوشش نمیده، خب چیکار کردند؟! خودشون دوربین برداشتند و شروع کردند به ساخت مستند از سفرهای ریس جمهور، صدا سیما هم هر چند وقت یک بار اینها رو پخش میکنه.
New Member
6
جمعه 5 مهر 1387 21:56
New Member
6
Captain
3309
شنبه 10 آذر 1386 17:59
New Member
6